Tuesday, March 5, 2013

WHATS INSIDE MY BAG?


I like writing different articles on my blog. I have never done this article before and I think this might be an interesting one. I have to admit that I am carrying a lot of stuff in my bag (which is totally useless and it's the reason why it's so heavy). I need a large bag, as you may know. But these are some basic items that you can find in my tote.

Vždycky se snažím vymyslet nejrůznější články na blog. Tento typ článku tu ještě nebyl a myslím, že by Vás mohlo zajímat, co nosím v tašce. Předem bych chtěla upozornit, že tohle je jen zlomek toho, co v ní normálně nosím - vždycky mám s sebou milion nepotřebných věcí, díky kterým váží moje kabelka stejně jako posilovací činky. Tohle je ale takový základ, který mám většinou s sebou :)


There are three items I wouldn't be able to go without - first is my iPhone. I am always using it and I am always taking pictures and posting them on Instagram. Then I am carrying my camera. It makes my bag really heavy, but I don't really mind - I like capturing things and taking outfit photos. The third item is my wallet. This one is from US by Michael Kors. It is simple black and I use it also for my IDs, credit cards, etc.

Jsou tři věci, které mi v kabelce nesmí chybět - první je můj iPhone. Nosím ho všude a vždycky fotím věci okolo sebe a "postuju" na Instagram. (Nevěřili byste, kolik lidí se na Vás dívá jak na blázna, když si fotíte nohy nebo výlohu). Dále je to foťák. Je velký, těžký - ale ráda fotím, takže jsem si na to už zvykla. A poslední nezbytností je peněženka. Tahle je klasická černá, přivezená z USA od Michaela Korse. Také jí používám 
na doklady, různé karty, apod.


I am always wearing some cosmetics in my bag. I always have a perfume in my bag - most of the time it's this one, because it's the smallest I have. Also I wouldn't go out without a lipstick - I really love them, especially the dark red ones! Next item I am carrying everyday is a Tangle Teezer. I have got a smaller version for Christmas and it is really perfect.

Vždycky mám s sebou nějakou kosmetiku. Nevyšla bych bez voňavky. Většinou s sebou nosím tuhle verzi Daisy od Marca Jacobse, protože je nejskladnější. Nezbytnostní je i rtěnka. Jsem velkým fanouškem rtěnek - obvzlášť těch tmavě červených. V kabelce nosím i hřeben - momentálně je to menší Tangle Teezer, který jsem dostala k Vánocům.

 

You are able to find some accessories in my bag with me - most of the time it's my Ray Bans (even in the winter time) or some hair cuffs.

S sebou nosím i nějaké doplňky - jako moje nejoblíbenější brýle, Ray Bany, a to i v zimních měsících nebo pak různé gumičky a hair cuffs.


I have one habit since I was a kid - I used to take some block with myself when I went somewhere and I am doing it till now. Right now I am using this one by Martin Maison Margiela which I got at the presentation of this collection in Berlin. Also I am taking with me my calendar. I am using a very simple one by Moleskine, which is the best for me.

Už od mala s sebou nosím zápisník, kam si píšu nejrůznější myšlenky, kreslím do něj, apod. Momentálně používám tenhle bílý od Martin Maison Margiela, který jsem dostala na prezentaci MMM pro H&M v Berlíně. Přijde mi super, protože jsou v něm kostičkované, řádkované i bílé papíry. Kromě něho nosím ještě diář, který používám i ve škole. Už druhým rokem je to Moleskine.


Right now my favourite bag is this Rocco bag by Alexander Wang. I am totally into the colour. Most of the time you can meet me shuffling in my bag. Also one special thing about me is that I am never having any keys with me. Weird, isn't it? Also, I have a big crush on the PS11 by Proenza Schouler, so I am saving my money on it and I hope to buy it in July! What do you think about the bag? And what do you carry in your bag?

Mojí favourite kabelkou právě teď je Rocco bag od Alexandra Wanga. Strašně se mi líbí ta barva. Většinou když mě někde potkáte, tak se snažím něco (marně) najít v kabelce. A nikdy v ní nenajdete klíče. Právě teď si šetřím na PS11 od Proenzy Schouler a doufám, že si jí v létě pořídím, to bych měla zase být v zahraničí. Co si o ní myslíte? A co nosíte v kabelce Vy?


SHARE:

20 comments

  1. your bag is amazing! I love this post it's so interesting :)

    Bella - http://sittingwaitingwishin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. PSko je nááádherná !! Kdybych mohla určitě bych do ní šla stejně jako do téhle od Aůexandra:) Klasiky...mám pak ráda i ty klasické od Philipa Lima :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Vymyslela si tenhle článek? Vždyť ho má na blogu každá druhá blogerka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, že mě chytáš za slovo :) Myslela jsem tím, že jsem ho napsala :)

      Delete
    2. Nemáš zač :) Já to myslela tak, že když teď spoustu blogerek zveřejňovalo články, co mají v kabelce, tak si nesměla chybět :)

      Delete
  4. flakóny od marca jacobsa sa mi vždy veľmi páčili, ale tento je z nich najkrajší a ešte aj najpraktickejší :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Rtěnka má krásný odstín... :)
    Též mi nesmí chybět v kabelce to co tobě, jen se zrcadlovkou se obejdu... Tahám do školy ještě tašku na notebook, a podobně velkou kabelku kde mi ještě nesmí chybět pití, diář, knížka a další serepetičky... Tudíž zrcadlovku už prostě neunesu. :D :( A pěkně mě to štve, protože kolikrát narazím na něco, co by stálo za to vyfotit ale přitom se nespokojím s iPhone kvalitou...

    ReplyDelete
  6. mám pocit, že presne tento obsah kabelky som videla už dvesto krát, nie len článok, ale ten istý obsah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a co cekas, ze tam Barca bude nosit?

      Delete
    2. este viac konkretne-ten isty diar/ta ista farba, rovanke okuliare, proste na chlp rovnake s inymi blogerkami, nejdena sa o to ze tam ma nejaku vonavku, nejake okuliare, ale na chlp rovnake znacky, farby, vsetko...je jasne ze tam nebude nosit srobovaky, kladivo...vsak kazda holka nosi v kabelke rovnake veci ale proste mi pride nech si v psolednej dobe blogerky, obliekaju, ci kupuju veci a v rovnakych obchodoch, su ovplyvnene tym co maju ostatni ziadna originalita

      Delete
    3. Anonymous March 5, 2013 at 4:42 PM

      ja nevim, ale me prijde logicke, ze tam Barca nosi veci, ktere maji i ostatni blogerky - to jsou veci, ktere jsou ted "in" a je mi jasny, ze tam nebude mit vonavky, ktera vysla pred x-lety. Navic vsechny veci u Barci vidame celkem casto, takze mi neprijde, ze by je tam nosila, protoze je tam vsichni nosi :)

      Delete
  7. paci sa mi ako si na svoj vek vyspela, ziadna rozmaznana pipinka, thumbs up fandim ti! a clanok super, len ja by som potom mala strach ze si na mna niekto pocka v tmavej ulicke a okradne ma...

    ReplyDelete
  8. já mám v kabelce děsný nepořádek a nikdy tam nemůžu nic najít!:D

    ReplyDelete
  9. Super věci :-) Jen toho máš nějak málo :-)) já mám toho milion a asi proto mě bolí záda :-))))

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Tyhle články jsou skvělé :) Máš krásnou kabelku, i její obsah :)

    ReplyDelete
  11. so amazing :) i love these photos
    http://cunni01.blogspot.it

    ReplyDelete
  12. no přesně já se také neustále hrabu v kabelce :D a tu konkrétní věc né a né najít :/ :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. tohle už někde bylo (rozuměj v něčí kabelce)- Raybany, iPhone, diář Moleskine, zápisník MMM, peněženka od Korse, zrcadlovka, rtěnka... divný co? nevim proč ty bloggerky ty posty dělaj, když tam maji všechny to samý, mě se líbilo tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=AZEEp_8rlMo sice je to nějakejch dvacet minut jen kecání o tom, co má slečna v kabelce, ale aspoň mě to pobavilo, ne tohle...

    ReplyDelete
  14. Kolik vazi tkova kabelka od Wanga? (myslim prazdna :))

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig