Tuesday, September 12, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #5

IMG-4047 (1)

Just like every week, also today I would like to tell you something more about my past week, what I have done, where I have been to and what are my plans for this week!

Jako každý týden, i tento týden bych s Vámi chtěla sdílet můj již 5. "weekly update", ve kterém se můžete dozvědět něco víc o tom, co jsem v posledním dělala, co jsem nosila, co mi přibylo na mém wishlistu a kam se v následujících dnech chystám!

IMG-3686


IMG_2321


Most worn

If you have been reading my previous weekly updates, then you know that I have been bragging about the Chloé Nile bag in every single one of the updates. So, finally I decided to buy the bag, which has been on my mind for the couple of months. I have sold my Fendi bag, which I thought would be the perfect opportunity for me to invest the money into this lovely bag. I chose the taupe colour, which will be perfect not only for summer, but also autumn and winter. Added to that, the bag looks great in your hand as much as a cross-body bag!

Pokud jste četli moje předchozí Weekly Updates, tak moc dobře víte, že v každém z nich jsem zmiňovala Chloé Nile bag a přemýšlím nad její koupí - o Nile bag teď uslyšíte už "jen" v sekci "Most worn", jelikož jsem se rozhodla do kabelky investovat. Prodala jsem svojí Fendi 2Jours, která mi šatníku jen ležela a prakticky jí nevyužívala. Proto jsem se za to, za co jsem kabelku prodala, si koupila tuhle Nile bag, kterou využiji mnohem víc! Tak jak se Vám líbí?

IMG-2452


Most wanted

As fall starts to slowly hit in, I have a feeling that I need to update my autumn/winter wardrobe. I am so excited for autumn, which is my favourite season! This year, I would like to buy a dark brown coat, since I don't have any in my closet. Currently, I am also thinking about investing in the Chloé Susanna boots or the studded Givenchy boots - however I am not really sure if I would like to have a pair in black, nude or perhaps burgundy? I love them all! Besides those items, I am also on the hunt for the classical 501 Levis jeans, which I think will look great!

S příchodem podzimu mám pocit, že musím nutně "upgradovat" svůj (pod)zimní šatník. Podzim je navíc k tomu mým nejoblíbenějším ročním obdobím, takže možná i proto mám pocit, že potřebuji spoustu nových svetrů, šál a kloblouků! Na prvním místě na svém wishlistu mám tmavě hnědý kabát. Ve svém šatníku mám bohužel "jen" béžové, kamelové nebo světle hnědý. Na svém radaru mám také Susanna boots od Chloé a pocvokované kozačky od Givenchy - jen se nemohu rozhodnout mezi klasickou černou, béžovou a vínovou. Co myslíte? Kromě kozaček bych si také chtěla pořídit klasické , do kterých jsem se zamilovala!

IMG_4060



IMG_4230

My week

My last week was a little bit hectic - we, meaning me and my boyfriend, fully moved to Prague (at least for now) and were working on our new apartment, which kept us pretty much busy most of the time. In addition to that, I got sick and spent the last 4 days in my bed, sipping black and eating soup only (as that's the only dish I can eat at the moment). I also had a very exciting meeting last week with a very special brand - I will be releasing more information very soon, so I hope you will like the project as much as I do!

Můj poslední týden byl trochu hektický - my, tedy já a přítelem, jsme se na plno přestěhovali do Prahy (alespoň tedy na další 4 měsíce), takže jsme všechen náš čas trávili prakticky zařizováním bytu. Kromě toho jsem minulý týden ještě onemocněla, takže jsem poslední 4 dny strávila v posteli, pila černý čaj a jedla jenom vývar (jeliož to je to jediné, co teď můžu jíst). Doufám ale, že se brzy uzdravím. Minulý týden jsem měla ale schůzku s jednou z mých oblíbených značek, se kterou teď budu spolupracovat - tak doufám, že se Vám projekt bude líbit!

IMG_2442


My travels

The last week I have spent in Prague - we have fully moved into the city, together with my boyfriend, so I am finally a Prague girl, however getting the apartment ready took me some time and energy, but now it's all done (which I am really happy about!). Tomorrow I am off to Milano for a couple of days, so I am already planning which places I will re-visit and I am also planning some content for you  - so stay updated!

Poslední týden jsem strávila v Praze. Kromě zařizování jsem si konečně našla čas i na dohnání restů s kamarádkami, nákupy, zařizování a různé poběhávání po města. Zítra se už ale chystám do Milána, kam jsem byla pozvaná jednou italskou značkou. I když mi ještě není úplně dobře, doufám, že si to v Miláně užiju a že tam také pro Vás nafotím spoustu fotek!

SHARE:

4 comments

  1. Beautiful photo diary!!! Your life is wonderful and you're such a lucky girl to have all of these opportunities to travel and experience some amazing places.

    https://lartoffashion.com/baker-boy-hat/

    ReplyDelete
  2. budeš robiť aj nejaký článok týkajúci sa zariaďovania bytu? mňa a určite aj kopec ďalších čitateľov by to určite zaujímalo :) skoré uzdravenie želám!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig