Sunday, November 19, 2017

SOMETHING NEW

barbora_berlin_nov_17-21 (Copy)

Sometimes I feel like wearing high heels, pastel colors and elegant skirt. Some other I go for a little bit more masculine combination, wearing a lot of leather, black and oversized items. I think fashion is fun to play with and that's why I like to wear different outfits in different styles. Today I have for you a little bit unusual outfit - I paired my leather leggings with a simple top and oversized cardigan in burgundy. I have added my new Balenciaga Ceinture boots, which is a pair of boots I fell in love with recently. I think even though they look pretty "heavy", I think they look great not only with pants, but also with skirt. I know they won't be everyone's cup of tea, however in my personal opinion they are gorgeous. I have also added my Gucci Marmont bag and I wasn't scared to show off my beloved J'Adior bra...

Jedna z věcí, kterou mám na módě nejradši, je to, jak si s ní můžete hrát... Někdy si můžete obléct podpatky, sukni a vyrazit v opravdu "dívším outfitu", někdy zase sáhnete po kůži, černé barvě a vytvoříte tak rockovější kombinaci. Já mám ráda oba styly a jeden takový rockovější outfit jsem si na sebe oblékla před pár dny v Berlíně. Zvolila jsem kombinaci kožených legínů, bílého topu a velkého vínového cardiganu. Outfit jsem doplnila novými Ceinture boots od Balenciagy. Je mi jasné, že tyhle boty se nebudou líbit úplně každému - já jsem si je ale zamilovala a baví mě jak jsou "těžké". Outfit jsem doplnia brýlemi Céline a kabelkou Gucci...

barbora_berlin_nov_17-19 (Copy)
barbora_berlin_nov_17-22 (Copy)
barbora_berlin_nov_17-17 (Copy) barbora_berlin_nov_17-20 (Copy)barbora_berlin_nov_17-16 (Copy) (1) barbora_berlin_nov_17-13 (Copy) barbora_berlin_nov_17-24 (Copy)

photos by The Styleograph

OUTFIT DETAILS

Topshop shirt (similar)
Balenciaga leggings (similar)
Topshop cardigan (similar)
Balenciaga boots (here)
Celine sunglasses (here)
Gucci bag (here)

SHOP MY LOOK


SHARE:

11 comments

  1. Moc hezký Outfit :) I když mam raději elegantnější outfity, právě ty "dívčí", tak i tento styl ti velice sedne a sluší ti :)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  2. Amazing outfit! love this

    http://thedaydreamings.blogspot.de/

    ReplyDelete
  3. Such a great boots! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Oh wow, you are looking impressive in this minimalistic and masculine outfit! LOVE your boots!

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  5. I just love those Balenciaga boots! I really like this outfit that you put together xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/11/top-20-sweaters-under-20.html

    ReplyDelete
  6. Je zaujímavé ťa vidieť aj v niečom inom ako v úplne elegantných outfitoch a toto ti tiež veľmi pristane! :) ♥


    TheStyleTale

    ReplyDelete
  7. Mne sa tie Balenciagy veľmi páčia a odhlasovala som ich aj na tvojich instastories :) Su skvele a je to pre zmenu trochu ine..ja som milovnicka opatkov, ale mam rada aj nieco taketo.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Kabelka sa k tymto topankam velmi nehodi- materialom aj stylom, je prilis elegantna. Chcelo by to rockovejsiu kabelku.

    ReplyDelete
  9. vaaa, boty sú top! sú pohodlné?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig