Friday, February 15, 2019

THE PERFECT VALENTINE'S DAY

tdg4-2

Good morning guys and happy After-Valentine's Day! How did you all spend it? Here is my way how to have the perfect Valentine's Day. We have spent ours at The Dolder Grand, a luxurious castle above the city of Zurich. This is actually the second time we came here to celebrate this special occasion and here's a little recipe on how to spend the perfect date at The Dolder Grand.

Krásné, povalentýnské ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře a že jste si včerejší den užili. My jsme ho jako minulý rok strávili v Zürichu, v úžasném, 5-hvězdičkovém hotelu The Dolder Grand. Dneska bych Vám chtěla ukázat jak strávit "perfektní" Valentýn právě tady ve Švýcarsku! 

HAVE A BIG BRUNCH


tdg12-2 tdg8-2 tdg11-2 tdg16-2

Who doesn't like to sleep in?! On Valentine's Day there is no rush, so make sure to turn off your alarm and sleep in! Make sure to take advantage of the amazing room service and the hotel's view. What's better than staying in a bathrobe, enjoying a cup of coffee (or a mimosa) while overlooking the beautiful city of Zurich?! This view you can enjoy from the glamorous, 400-square meter big rooftop suite called "Maestro Suite".

Kdo by chtěl na Valentýna vstávat brzy? Jako první si večer vypněte budík a pořádně si přispěte! Zůstaňte v županu a zavolejte si room service, který je tady v The Dolder Grand opravdu neskutečný. Sedněte si na balkon, dejte si kávu a kochejte se výhledem na celé město! Tento konrktétně je z pokoje Maestro Suite, který má přes 400 metrů čtverečních!

STAY IN AND BE LAZY


tdg2-2 tdg5-2 tdg3-2 tdg7-2 tdg-2 tdg6-2

What do you after a big breakfast? Stay in and enjoy yourselves! Go to bed, watch a movie or take a bath in the beautiful marble bathroom! Make sure to order one of the Chef's specially made strawberries covered in chocolate and some champagne - because you never go wrong with that, right?

Po brunchi nikam nespěchejte a klidně zůstaňte v posteli nebo si napuste vanu. Nezapomeňte vyzkoušet tyto valentýnské jahody, které místní šéfkuchař vytvořil speicálně pro tento den!

GO ON AN ICE SKATING DATE


tdg21-2

In the afternoon I recommend to walk a little bit around the hotel at the Dolder - there is a lot of nature and a lot to see. Definitely make sure to stop by at the Dolder Ice Rink where you can enjoy not only some ice skating, but also a delicious meal or a drink!

Odpoledne vyražte na procházku kolem okolí hotelu, které nabízí nejen krásný výhled na celé město, ale také velkou plochhu lesů. Nezapomeňte se zastavit na Dolder Ice Rink, kde si můžete zabruslit a poté si vychutnat drink (nebo dva)!

HAVE THE PERFECT DINNER


tdg20-2 tdg23-2

In the evening go to the room, put on your best outfit and go to the Saltz restaurant, which will treat you with their specially designed menu for this special occasion. In this Valentine's Day menu you'll find 4 courses where you will start with a delicious lobster, followed by scallops with truffles. As a main course you will enjoy lamb - or if you are a pescatarian just like me - you can exchange it for a fish meal. At end there will be served a white chocolate mousse with raspberries. All so delicious!

Večer vyražte do vyhlášené hotelové restaurace the Saltz, která je proslulá nejen svou kuchyní, ale i svým jedinečným interiérem. Šéfkuchař Vás překvapí 4-chodovým valentýnským menu, které začnete humrem s červenou čočkou a poté mušlemi svatého Jakoba plněné lanýžemi. Jako hlavní chod se bude servírovat telecí, které se ale dá vyměnit za mořského ďase - v případě, že jste pescetarián jako já. Jako poslední chod si vychutnáte pěnu z bílé čokolády, doplněnou malinovým sorbetem a červými malinami!

STAY FOR A DRINK


tdg28-2 tdg26-2

What's the perfect plan afterwards? Head to the Dolder Grand Bar which is one of the most romantic bars I've ever been to. The one and only "flying" candles will make you feel like in a Harry Potter movie which you can enjoy while sipping a delicious drink.

Po večeři zajděte do baru the Dolder Grand Bar, který je opravdu jediněčný - díky romantickým svíčkám zavěšeným na stropu si budete připadat jako v Harry Potterovi. Na menu najdete tradiční i speciální cocktaily, které oboje chutnají opravdu skvěle. 

CUDDLE UP & WATCH A MOVIE


tdg15-2

End the night by cuddling up in front of this cozy fireplace, watch your favourite movie and fall asleep. What's a better to end the Valentine's Day?

A jak zakončit Valentýna? Jak jinak než se pohodlně uvelebit u Vašeho krbu s oblíbeným filmem a skvělou atmosférou!



SHARE:

3 comments

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig