Tuesday, April 23, 2019

BEFORE THE BULGARI PARTY

bulgari5-2

As I already told you in my last post, I spent a couple of days in Milano with the Bulgari Hotels. As it was Design Week, the brand Bvlgari was celebrating a 20 year anniversary of the iconic B.zero 1collection. Of course, the brand threw an amazing cocktail party in order to celebrate and this is the look I wore to the event. I went for this amazing tulle dress from Marchesa, which is a real attention catcher thanks to the glitters. I have added my J'Adior slingbacks, which kept me comfortable all night long, in a combination with a silver Serpenti clutch bag. So, how do you like the look?

Jak už určitě víte z posledního postu - pár dní jsem strávila v Miláně, kam jsem byla pozvaná od Bulgari Hotels. V rámci Milánského Design Weeku značka Bvlgari oslavovala 20-leté výročí jejich ikonické kolekce B.zero1 a samozřejmě uspořádala oslavující cocktailovou párty. Já jsem si k této příležitosti oblékla tyto nádherné šaty Marhesa Notte, které mi pochválilo hned několik lidí. K šatům jsem přidala slingbacks od Diora a metalické psaníčko Bvlgari z kolekce Serpenti. Tak jak se Vám fotky líbí?

bulgari3-2 bulgari4-2 bulgari6-2 bulgari7-2

OUTFIT DETAILS

Marchesa Notte dress (similar)
Dior sligbacks (similar)
Bulgari bag (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

3 comments

  1. You look picture perfect! I love your dress, it's glamorous to the max! ❤️✨

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Saty su nadherne v krasnej farbe,pristanu ti.S remienkovymi vysokymi sandalikmi by to bola uplna bomba.Mne sa tieto dior sligbacks absolutne nepacia,hnusny nalomeny kratky opätok.

    ReplyDelete
  3. tiež by som boty asi vymenila ale aj tak si krásna :)

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig