Friday, June 21, 2019

THE PERFECT SUMMER LOOK

dior3-2

Good afternoon everyone! I hope you are doing well. Today I've got another post for you. This time I decided to not only to show you my outfit, but also include my favourite cosmetics products which I am using at the moment and which help me to create the perfect summer look. For my outfit I chose my new Boho dress which I got at the website NA-KD and paired it with my new Alexander Birman heels which I am really in love with. I have added my Dior Diorama which is perfect for summer and the summer days. For my summer look, I am using Dior products and if you want to know how to achieve my look, just continue reading!

Krásné odpoledne všem! Dneska mám pro Vás další post - tentorkrát jsem se rozhodla Vám kromě klasického outfitu ukázat i pár mých oblíbenců ze sekce beauty - a to konkrétně produkty, které teď v létě používám. Co se mého outfitu týče - na sebe jsem zvolila tyhle bílé boho šaty, které jsem si objednala z e-shopu NAKD. K nim jsem přidala nové sandálky od Alexandre Birman a také kabelku Dior, která se perfektně hodí do letních dnů. Pokud Vás zajímá jaké kosmetické produkty používám k dosažení mého summer looku, tak pokračujte ve čtení...

dior6-2

For my summer look I am using the Dior Backstage line, which I fell in love with from the moment I got to know it in London last year. I think the products are simply amazing and also convenient for traveling since the make-up packaging is plastic and all the products are in palette therefore you get all you need in a couple of palettes. Before applying the Dior Backstage foundation (I am shade 2N), I am using the Dior Backstage primer which hydrates my skin and leaves the make-up on for a longer time. 

Od té doby, co jsem se na uvedení kolekce Dior Backstage seznámila s těmito produkty, doslova je nedám z ruky. Dior Backstage byla u nás v ČR poprvné představena před rokem a teď nedávno bylo představeno několik nových produktů, které jsem si já hned zamilovala. Jeden z nich je i nový Dior Backstage primer, který pleť hydratuje a zároveň pomáhá i k dlouho držícímu make-upu. Ten také používám z této řady - konkrétně se jedná o Dior Backstage foundation v čísle 2N.

dior-2

Then I am using the Dior Backstage Contour palette to highlight my cheekbones and the new Dior Backstage Glow Face palette which I use to highlight. I think the new palette is amazing for summer thanks to its warm tones. I am also highlighting my eye brows a little bit and with that helps me the Dior Backstage Brow palette

Mým dalším krokem je aplikace Dior Backstage Contour palette, kterou zvýrazňuji svoje lícní kosti. Nad ně, na špičku nosu a nad rty nanesu trošku nové Dior Backstage Glow Face palette, díky které vypadá pleť svěžeji. Myslím, že tyto nové tóny se hodí obzvlášť do horkých letních dnů. Trochu také zvýrazňuji obočí, a to Dior Backstage Brow palette.

dior4-2

Finally, I am using some of the new, warm eye shadows from the Dior Backstage Eye Palette which in my opinion is absolutely gorgeous. Most of the time I am also adding a liquid black eye liner and I am finishing my look with my all time favourite mascara Pump'N'Volume.

Na oči používám oční stíny z Dior Backstage Eye Palette, které mají opravdu nádherné barvy a dá se z nich vytvořit opravdu nádherný look. Často oči zvýrazňuji ještě černou tekutou linkou. Jako poslední oči doplním ještě řasenkou Pump'N'Volume, na kterou nedám dopustit.

dior5-2

Finally, I am finishing my look with the Dior Gloss Addict Lip Maximizer which keeps my lips hydrated yet makes the full at the same time. My last step is using a little bit of the Dior Poison Girl, which I am using for two years now and love the perfume a lot!

Mým posledním krokem jsou rty, na které používám Dior Gloss Addict Lip Maximizer, který rty zhydratuje a zároveň jim dodá i plnější efekt. Úplně nakonec použiji ještě oblíbenou Dior Poison Girl, kterou používá již 2 roky a nedám na ni dopustit.

dior8-2 dior7-2

OUTFIT DETAILS


NAKD dress (similar)
Alexandre Birman heels (similar)
Dior bag (similar)

OUTFIT DETAILS




SHARE:

1 comment

  1. The shoes are so cute!

    https://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig