Friday, December 11, 2020

LAST MINUTE GIFT IDEAS

Christmas is just around the corner... and you still have no idea what to give your close ones? No problem - here are some tips for last minute Christmas shopping!

Vánoce jsou již za dveřmi a pokud i Vy ještě nemáte všechny vánoční dárky nakoupené, a nebo ani netušíte, co Vašim blízkým nadělit, tak nezoufejte a pokračujte ve čtení!

1. THEIR FAVOURITE PERFUME

One of the super-easy yet super-personal gifts to get your close ones is their favourite perfume. I think this is actually a really personal gift - you simply have to know the person well which they will for sure appreciate. Douglas has an amazing selection of not only perfumes but also special Christmas boxes which are one of a kind. This works well for both women and men! For women my recommendation would be the Dior JOY or the Cartier Carat. For men I can personally recommend the Dior Sauvage

Nadělit milovanou voňavku je podle mě krásný a osobní dárek. Člověka již musíte znát déle a dobře a věřím, že svůj oblíbený parfém pod stromečkem najde s radostí každý z nás. Douglas má skvělý výběr pardému i kolínských všech cenových kategorií. Nabízí také vánoční dárkové kazety, které Vám výběr ještě ulehčí. Za mě osobně mohu dámám doporučit JOY od Diora či Carrat od Cartiera, pánům pak Dior Sauvage. 

2. LIMITED EDITION MAKE-UP

This tip is for girls only but I am pretty sure no matter if you're a girl or a guy there is this one women in your life - a friend, a colleague, your mom or daughter - whose gift you have absolutely no idea about. Many brands, including Dior, L'oreal or NYX, produce special Christmas collections which are limited and absolutely amazing. From lipsticks with snowflakes on them, over personalized engravings to limited set in special boxes or cosmetic cases. 

Tento je tip je určený ženám - ale věřím, že každý nás má v životě nějakou slečnu či paní - ať už kamarádku, tchýni, kolegyni či maminku - které neví, co nadělit. Spousta značek, včetně Dior, L'oreal or NYX, nabízí speciální limitované vánoční kolekce, které jsou opravdu nádherné - od rtěněk se sněhovými vločkami, přes perzonalizovaé gravírování až po limitové kosmetické taštičky a kazety.

3. SKIN CARE

Since facemasks, gloves or antibacterial gels became a big part of our lives, skin care is needed more than ever. Every single one of us should treat our skin, moisturize and protect not only from face masks and alcohol, but also from cold and windy weather. That's why skin care is the perfect choice for this Christmas!

Roušky, jednoráové rukavice a antibakteriální gely jsou sice našimi "kamarády", ale pleti vůbec neprospívávají a proto je v těchto dnech obzvlášť důležité dbát na péči o pleť. Proto je skin care skvělým dárkem pod stromeček - ať už se jedná o hydratační krém, krém na ruce či čistící mléko!

4. VOUCHERS & GIFT CARDS

If you really don't know what to get your beloved ones, you can also go for a voucher or a gift card. What about gifting them a voucher for a massage, a gift card to their favourite restaurant or perhaps a voucher to be spend in their favourite store? No matter which option you go for, I am sure they will love it! This gift is also great for everyone who "already has everything" and you're not sure what to get them! 

A pokud Vás žádný z předchozích tipů nezaujal, můžete vždycky zvolit jednoduchou cestou voucheru či dárkové karty, obzvlášť pokud sháníte dárek pro někoho, kdo "má všechno". Vouchery jsou navíc i skvělým způsobem teď například podpořit Váši oblíbenou restauraci či bar, salon krásy či obchod!

* in a collaboration with Douglas


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig