Wednesday, March 17, 2021

NEW IN: LOUIS VUITTON COUSSIN BAG

lv4-2

It's been a long time since I got a new bag. When I saw the #LVCoussin bag, it was love at first sight. I decided to go for the bigger version as in the past years I bought more smaller bags and I was kinda missing a middle sized bag in my collection. So if you're thinking about buying this style, here's a little review, together with some pictures of the bag.

Je to už poměrně dlouho od mé poslední koupě nové kabelky. Od té doby, co jsem zahlédla novou #LVCoussin, jsem jí nemohla dostat z hlavy, a tak jsem se rozhodla si udělat radost a kabelku si pořídit. Myslím, že je opravdu skvělá a zároveň také praktická. Co si o ní myslíte Vy?

lv-2

ABOUT THE STYLE

The bag is basically a clutch with 2 different straps - a cloth handle which is quite similar to the strap from the Multi Pochette bag and also a chain strap which is definitely something in right now. Both straps can be removed and the bag can be worn as a clutch only - I think this is a great thing in comparison for example to the Bottega Venetta bags as this gives you a little more flexibility. Technically, with one purchase you get 3 different bags! To be honest I think this is a great style, especially given that you can wear it 3 different ways. I am really happy I got this and I think this will become one of the modern iconic pieces! 

Kabelka má 2 různé strapy, které se dají libovolně kombinovat - a to jeden látkový, který je identický strapu z Multi Pochette, a řetěz, který se dá také nosit jako náhrdelník. Při koupi kabelky tak máte vlastně kabelky 3 - psaníčko s 2 různými strapy, které se dají libovolně kombinovat. Myslím, že Coussin je mnohem praktičtější než řetězvé kabelky od Bottegy Venety, ze kterých se řetěz nedá odepnout. Za mě je kabelka naprostou jedničkou a myslím, že do této větší verze se toho vejde poměrně dost. 

lv2-2

SHOP THE BAG

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig