Tuesday, July 26, 2016

VESPA DAYS

DSC_0959

Good morning from sunny Barcelona! It's been a couple years since I visited this favourite holiday destination and I am happy to be reunited here again. I really think that the city is beautfitul and has a lot to offer. We arrived here on Sunday in the evening and spent the whole yesterday in the city. We started the day by getting breakfast at one of my favourite cafes in the world, Travel&Cake, and then walking over Passeig de Gràcia, to Plaça Catalunya and La Rambla. Of course we couldn't miss the macaroon gelato at Amorino and fresh fruits at the Boqueria. In the afternoon we did a little walk on the beach and saw the Post of Barcelona, together with the Gothic quarter. Yesterday we also shot some pictures for you and here they are. I wore this baby pink off-the-shoulder dress together with my lace-up heels and white Le Boy bag. I think the colours are really perfect for summer, really soft and feminine. I have added silver jewelry and my Dior So Real sunnies.

Přeji Vám krásné ráno ze slunečné Barcelony! Naposledy jsem tady byla před pár lety, takže jsem moc ráda, že jsem se sem mohla podívat znovu. Do Barcelony jsme přiletěly v neděli večer a celý včerejší den strávily na nohou. Jako první jsme zašly do mé oblíbené kavárny Travel&Cake a dále pak pokračovaly přes Passeig de Gràcia až na Plaçu Catalunyi. Prošly jsme La Ramblu, kde jsme samotřejmě nemohly vynechat makronkové gelato a čerstvé ovoce v La Boquerii. Odpoledne jsme se prošly po pláži zašly do přístavu a také se podvaly do gotické čtvrti. Včera jsme pro Vás také nafotily pár outfitových fotek. Na sebe jsem zvolila růžové šaty se spadlými rameny, které jsem skombinovala se šněrovacími podpatky. Outfit jsem doplnila bílým Le Boyem, stříbrnými doplňky a brýlemi So Real od Diora.

DSC_0863 DSC_0950 DSC_0970 DSC_0995

OUTFIT DETAILS

Topshop dress (similar)
Topshop heels (similar)
Chanel bag (similar)
Dior sunglasses (here)
Michael Kors watch (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

13 comments

  1. Vazne Krasny Outfit na krasnym miste! Barcelona je uzasna a ja ti jeste preju hezky cas, protoze léto uteče jako voda! Ja jsem taky momentálně na dovolene, presneji na Cote dAzur a pravé jsme se s rodicema domluvili, ze příští rok pojedeme do Barcelony, tak treba by jsi mohla napsat nejaky ty Travel Tipps! ;) Jo a mimochodem ty saty jsou bozsky!!!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. Have a great holidays in Barcelona, you're looking gorgeous in this baby pink outfit and your boy bag is amazing!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. Nice pics... love your style.

    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  4. Krásna, ženská kombinácia a celý outfit!
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  5. Perfektný outfit! Ako vždy... Proste ty vieš nosiť aj jednoduché outfity úplne najlepšie. Barcelona je super! Uživaj :)

    http://www.thestylemon.com/

    ReplyDelete
  6. Krásný outfit,a ta barva té růžové..:-) <3
    www.thebestyle.cz

    ReplyDelete
  7. Tolle Fotos! <3

    Das Kleid ist total hübsch - und die wunderschönen, verspielten Schuhe passen vom Stil her und farblich perfekt zum Kleid und zu der Tasche!



    ♥ Liebste Grüße ♥
    Conny von connie-marron-granizo.at

    | Personal Austrian Blog about | FASHION | BEAUTY | LIFESTYLE | FOOD | and more

    ReplyDelete
  8. Ja už ani nemám slov, len že si perfektná a každý deň čakám na nejaký článok alebo instagram fotku :) SI NAJ :)
    A tie topánky som si chcela objednať, no, bohužiaš, ich už nemajú v tejto farbe

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Nádherné šaty :-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. You look STUNNING :)
    Greetings from Germany!

    Http://www.redchillilounge.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig