Wednesday, September 7, 2016

THE TRAVELING MONTH

DSC_0380-2

I’ve never traveled that much in my life. I feel like it’s a little bit crazy to be always on-the-go, but I love traveling and I am really thankful that I get to see a lot from the world. Not only because of my blog, my passions for some cities, but also thanks to my amazing boyfriend, who decided to leave me alone and move to Barcelona for a year. Today I would like to tell something more about my plans for the crazy month ahead and also what I am going to do there!

V životě jsem nikdy necestovala tak moc jako teď. Cestování miluju a jsem moc vděčná, že se můžu podívat na tolik krásných míst. Cestuji nejenom proto, že cestování zbožňuji a proto, že tak nějak k blogování patří, ale hlavně i díky mé lepší polovičce, která se rozhodla mě teď na rok opustit a odstěhovat se do Barcelony. Dneska bych Vám chěla říct něco o tom, kam se chystám a co tam budu dělat - a věřte mi, program mám opravdu nabitý!

DSC_0390-3 DSC_0437-2
DSC_0369-2 DSC_0418-2
DSC_0403-2

As you probably know my first stop is New York. I am going there because of NYFW, but also because NYC is one of my favorite cities in the entire world. I am happy to be back after 1.5 years (it’s crazy how the time flies!). I am looking forwards to biking in the Central Park, shopping in Soho, walking on 5th Avenue and visiting a lot of cafés and restaurants. New York is a city, which has a vibe and definitely it’s a must-see! Right after coming back I am off again, this time to Barcelona. I’ve already got a little bit personal and told you about my long-distance relationship and now the distance goes to a new level. I never believed in LDR and now, I am in one. It’s not easy, not at all, but definitely worth it. So my boyfriend is leaving for his studies - so I decided to be a nice girlfriend and accompany him there. I will stay there for a week and then I am off again - this time to Paris. I love Paris and I can’t wait to be reunited with the city after a year again! I love the Eiffel Tower, macaroons, Champs-Elysées, and the city itself! I am going to 2 of my most favorite cities in the world now and I can’t be more happy about it. If you’re also planning a getaway - doesn’t really matter if for just a couple of days or for a longer time period - definitely check the Dream Deals by Air France/KLM. They offer a bright variety of flights (more than 100 destinations) for a special price - for example New York from 13 580 CZK or Paris starting at 2 599 CZK. You have to book till September, 14th ad travel between August, 25th and June, 30th, 2017!

Jak už asi víte, mojí první zastávkou je New York, kam letím převážně kvůli Fashion Weeku. Je to už 1.5 roku, kdy jsem tam byla naposledy a jelikož je NYC jedno z mých nejoblíbenějších měst, jsem moc ráda, že se tam můžu podívat znovu. Chyběla mi Empire State Building, procházky po 5th Avenue, nákupy v Soho, Central Park a všechno, co v New Yorku je. Podle mě je NYC jedno z měst, které byste alespoň jednou měli navštívit. Z New Yorku se vracím zpět domů, kde mám necelý den na to, abych si přebalila a odletěla do Barcelony. V jednom z postů jsem se Vám už rozepisovala něco osobněji o tom, že jsem momentálně v long distance relationship, na které jsem nikdy nevěřila. Upřímně Vám řeknu, že to není jednoduché, ale stojí to za to a dá se na tom najít i spousta pozitivních věcí. Rozhodla jsem se tedy přítele odprovdit do Barcelony, kde budu celý týden. Z ní se pak chystám ještě na do Paříže, na další Fashion Week. Stejně jako New York je i Paříž mojí srdeční záležitostí a už se nemůžu dočkat na Eiffelovku, Champs-Elysées a vlastně na všechno! Pokud se i Vy někam chystáte, ať už jenom na pár dní nebo na delší dovolenou, nezapomeňte se podívat na Dream Deals od Air France/KLM, které mají až do 14.září speciální akce až na 100 destinací - letenky do New Yorku sežene tak už od 13 580 Kč a do Paříže už od 2 599 Kč! Let se musí uskutečnit od 25.srpna 2016 do 30.června 2017!

SHOP MY LOOK


SHARE:

14 comments

  1. Skvely clanek a uzasny outfit, ovsem jako vzdy. Naprosto jsem se zamilovala do tech brejli, jsou bozi! Jinak se moc moc tesim na outfity z Fashion Weeku, ty jsou vzdycky nejlepsi a preju ti hezkej tyden v Barcelone, hlavni je, aby sis ho na sto procent uzila, ale to urcite udelas! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. toľko cestovania ti skutočne závidím, do New Yorku by som sa aj ja rada pozrela :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  3. Fantastic travel day outfit! Have great time this month and safe travels!

    https://lartoffashion.com/visit-helsinki-yume-tastic/

    ReplyDelete
  4. Love the size of that Dionysus!


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.




    ReplyDelete
  5. Mohla bych se zeptat - ty nestuduješ?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig