Monday, February 20, 2012

welcome, liu jo!

Liu Jo dot sweater / OPI nail polish / Elle and Vogue magazines
Hello fashiondolls!

So today I am showing you what I got in the city called San Candido! Well, it´s not a big city, but you can get some stuff there! So as first I bought there Vogue and Elle, because there are lots of fashion tips and advises and you know! Then, my mother bought a shirt for my dad, but unfortunately it was too small and they hadn´t anything bigger, so I had to choose something in that price! So I got this lovely Liu Jo sweater even through it wasn´t exactly cheap. :) But I am glad I have it! Then I got another hot pink OPI nail polish. The price wasn´t good neither, but I love hope pink colours, so I had to have it. I am coming back on friday.

Nejmilejší čtenáři,

dneska jsem byla ve městě San Candido a přivezla jsem si hned několik úlovků! No, není to velké město a opravdu jsem nečekala, že tam najdu kousky od Marca Jacobse nebo Liu Jo! Jako první jsem si koupila Vogue a Elle, protože tam jsou dobré módní rady a tipy, no a víte, taky si potřebuji procvičit němčinu! :) V sobotu koupila mamka jako dárek tričko pro tátu, ale bohužel mu nesedělo ( italské velikosti ), tak jsme to dneska šli vyměnit. Bohužel měli všechno stejně malé, takže jsem nakonec odešla se svetrem Liu Jo! Normálně bych za něj, to co za něj chtěli, nedala, ale jelikož nešly vrátit peníze, tak se nedalo nic jiného dělat! Ale určitě jsem ráda, že ho mám!!! A také jsem si koupila další lak od OPI v "hot pink", protože tyto odstíny miluju a nikdy jich nebudu mít dost! Do Čech se vracím v pátek.





SHARE:

5 comments

  1. so cute and adorable! xx

    ruedevogue.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Emily! I like the combination of champagne and gold!

      Delete
  2. love the magazines, always love a good fashion read.;) oh and your sweater is adooorable! :)

    ReplyDelete
  3. Thank you Gabriele! I really love fashion reading, always find there sonething I want so badly like Chanel and etc. So at lesdt I have something to dream about haha! Thank you, I'm happy you like the cardigan!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig