Sunday, March 4, 2012

spring is in the air & new design

violett tulips / Chanel bag / Topshop studded loafers

Hello loves!

The winter is slowly going away and it is getting warmer. You can get spring flowers, like narcis or tulips, which I am totally into! So I bought these tulips, because I just love them, but peonise more, I guess. Yesterday I´ve been to the downtown, but I didn´t buy anything, because I just didn´t like the stuff there, which is weird, definitely. But I am saving money to Dubai, where I wanna get lots of pieces! I am still waiting on a package with clothes I ordered in february, so I hope it will arrive soon. Once I´ll get it, I will make a post about it, I promise. I added some fashion-pieces to my closet shop site, so don´t forget to check it: HERE! And plese, tell me what you think about my design in the comments! Is it better? Or should I make something how it used to be? And thank you, loves, now I have 200 followers!!

Zima pomalu odchází a začíná se pomalinku oteplovat. V obchodech jsou už jarní květiny, jako narcisy, hyacinty nebo tulipány, které jednoduše miluji. Právě proto jsem si koupila kytici fialových tulipánů. Včera jsem byla ve městě, ale nic nového jsem si nepořídila, což je divné, protože jsem na nakupování závislá. Pravděpodobně to bude ale asi tím, že se snažím něco našetřit na výlet do Dubaje, kde mám v plánu nakupovat, nakupovat a nakupovat! Stále také čekám na balíček s věcmi, které jsem si objednala cca. před 14 dny, takže by měl dorazit co nevidět. Jakmile dorazí, udělám post, samozřejmě! Také jsem přidala nějaké věci do svého closet-shopu, takže se na ně nezapomeňte mrknout TADY! A prosím, napište mi Váš názor na můj nový design, který jsem udělala včera večer. Je lepší/horší? Mám něco navrátit do původního stavu? A také Vám moc děkuji, protože můj blog followuje už 200 čtenářů. Děkuji moc a přemýšlím o Giveaway!

SHARE:

20 comments

  1. design je super a veľmi sa mi páči tvoje menu :) na jar sa strašne teším,ešte viac by som sa tešila keby som mala také skvelé kúsky ako ty na prvej fotke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem ráda, že se líbí! :) Jaro. Už musí přijít!!!

      Delete
  2. I love this design so much! It's simple but very nice. And the Chanel bag... I would like to get one but wow... I'd have to save for years :D and tulips are my favorite flowers. Violet looks so nice! I love these pictures! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for liking my design! I am glad you like it! I know, I had to save a lot too! Tulips look very nice! My fav spring flowers!

      Delete
  3. tak strašně mi bylo líto, když jsem se konečně dostala do topshopu a ty mokasínky tam nebyly :((
    -tulipány zbožňuju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to mě mrzí, ale zkus jejich webové stránky, třeba je tam ještě budou mít!

      Delete
  4. na post sa teším,
    ja som si včera bola niečo nakúpiť a ľutujem, že som nepočkala a nenašetrila viac, iba čo som si chute narobila :)
    kvetiny moc nemusím, ale tulipány sú super. A nový design tiež.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se těším na ten balíček! Jo, chápu, taky vždycky nevím, co si mám koupit dřív! Děkuji za design :)

      Delete
  5. Dying over jealously about this Chanel bag :( x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, but I have it long, like since summer! :)

      Delete
  6. wow,nádherná chanelovská kabelka :)

    ReplyDelete
  7. i love love those purple tulips...I really want some in my room now. :) Oh and your new design is fab, I really like the heart tabs! I think its perfect.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, yes, they look really cute! Thanks, I wasn´t sure if I should make a new design or not, but I´ve been creating some icons for hours, and then made this one and liked it. So I am glad you liked it!

      Delete
  8. Just mentioned those Topshop beauties on my own blog today! There are to die for!!
    Love your blog. Followed:)

    Jane x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh really? I wanted it for the longest time, so I bought them! Really buy them, they´re cute. Thank you for follow!

      Delete
  9. Tulipány miluju ať už jsou jakékoliv barvy, ale žluté mám asi nejradši :) Taky jsem si je chtěla koupit, ale je mi líto jak rychle to zvadne :( škoda, že nezůstanou po celý rok :D ale to bych chtěla asi moc :D
    Každopádně teď mému pokoji vládnou Hyacinty.. zbožňuji jejich vůni ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já je také mám ráda! Vybrala jsem si tudle barvu, protože se mi hodí do pokojíčku :) Souhlasím s Tebou, mohly by vydržet déle! :/

      Delete
    2. Myslela jsem si, že sis je vybrala kvůli barvě pokoje :D tohle taky dělám :D

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig