Tuesday, March 20, 2012

victorias secret & starbucks


Hello dolls!

Here is just a little post. I wish the week was over and it was weekend again. School is killing me. My mom promised me to buy coco macaroons for this weekend, so I am really excited about it. They taste like heaven. As I told you I ordered the cross earrings from Topshop, so I am waiting for it and I can´t wait the day it will arrive into my house! Two fashion brands decided to make a collaboration with me, so I am pretty happy about it too!

Dneska je jen malá post. Přeju si, aby už skončil týden a byl už víkend, protože mě škola zabíjí. Mamka mi slíbila, že domů koupí nějaké kokosové makronky! Miluju je!! Doporučuji ochutnat! Jak jsem už řekla v minulém "upgradu", objednala jsem si náušnice ve tvaru křížů z Topshopu a už se nemůžu dočkat až přijdou!! Snad to bude co nejdříve. Také dvě modní značky se rozhodli se mnou spolupracovat ( na základě mého Tumblru ), takže jsem z toho opravdu nadšená!

SHARE:

10 comments

  1. Makronky jsou výborný! mám je moc ráda, zatim nejlepší jsem měla, když jsem byla v Londýně :). A s tou spoluprácí ti gratuluju a moc ti to přeju :). Já mám zase konečně novej foťák, takže jsme taky spokojená :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makronky jsou nejlepší. Bohužel jsem měla zatím jenom ty od Paula, ale snad si dám v Dubaji i ty od Laudureé! Děkuji za spolupráci :) A doufám, že postneš hodně fotek!

      Delete
    2. Tak ať se ti to poštěstí! :) A děkuji, přemýšlím, že udělám tumblr zvlášť jen s fotkama, ale až nějaké nastřádám :D. A začínám vážně přemýšlet, jestli by mě taky nebavilo občas psát nějaké články.. Ještě uvidím, protože mně všechno hned rychle omrzí.

      Delete
    3. Děkuji! Jo, Tumblr je super! Miluju ho! Já se sama divím, že ještě píšu na blog, protože jsem asi stejný typ člověka jako ty, taky mě všechno strašně omrzí, ale zatím mě to baví :)

      Delete
    4. To je dobře! Tvůj blog mě baví :))

      Delete
    5. Děkuji moc! Nikdy jsem nic nevyhrála a nebyla v ničem vyjímečně dobrá, takže mě to moc těší! ♥

      Delete
  2. Ja milujem pistáciové a kakaové. z Paríža som si ich doniesla niekoľko krabíc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já miluju kokosové a závidím ty krabice!

      Delete
  3. i have never got anything from victorias secret, i CANT WAIT until it opens in london soon ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, I don´t have a store in my country neither, which really sucks, but I got this in USA. Im pretty sure you will like their stuff!

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig