Saturday, July 7, 2012

WHAT'S IN MY TOPSHOP PARCEL?

 Some time ago I have showed you my "ordered list". Today arrived (a little bit late) my order from Topshop. I already showed you what I ordered, but I want to show you how it looks like in reality. I am really in love with the new stuff!

Nedávno jsem postla můj seznam věcí, které jsem si objednala. Na něm bylo i několik věcí z Topshopu. Dnes mi (trochu pozdě) balíček přišel a proto Vám chci ukázat mé nové úlovky, ze kterých mám opravdu radost!
black peplum top / wet look knit/ pearl cross bracelet/ Magda shoes (sale) all from Topshop
Here it's the whole order. I wanted this wet look knit for a very long time, so I decided to buy it. I think it's perfect for every season, because you can wear it in fall or winter, but in summer too. That's just the best. I went for white because I don't have a white knit. Then I got these shoes. I wanted a pair of "vintage" looking ones and these caught my eye! Another thing I ordered is this lovely pearl-cross bracalet. I love the cross and the pearl combination. It's really nice. And then the last thing is this peplum tops. I saw a lot of peplum tops on the bloggers and I liked how it looked like. That's why I decided to get the top too! 
How do you like my newies?

A tady můžete vidět všechny věci. Wet look svetr jsem chtěla už strašně dlouho. Proto jsem se rozhodla, že si ho také objednám. Myslím, že je perfektní nejen do podzimních a zimních měsíců, ale také se dá nosit v létě, což je super. Vybrala jsem si bílou, protože žádný bílý svetr ještě nemám. Pak jsem si objednala "MAGDA" boty, které vypadají trochu vintage a jsou ze slev. Nějaké podobné jsem chtěla. Další věcí, která mi přišla, je perlový náramek s křížem. Moc se mi líbí, protože je jednoduchý, ale originální, právě díky kříži. A jako poslední mi přišel "peplum" top v černé. Tydle topy jsem už viděla na hodně bloggerkách a fotkách a moc se mi líbilo, jak vypadaly. Proto jsem si řekla, že mi nesmí chybět v šatníku!
Jak se Vám líbí nové věci?

SHARE:

17 comments

  1. Loving the shoes!!!

    xoxo
    http://kumara-lifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. super věci, peplum top se mi moc líbí, doufám, že taky někde takový seženu .))

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky ;) ten top se mi taky líbí! tenhle nebyl ani moc drahý. viděla jsem je taky třeba v H&M!

      Delete
  3. Love the knit, its gorge!

    Hayley xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Hayley! I really wanted one like this!

      Delete
  4. Krásne kúsky, teším sa, až ich uvidím na tebe :)

    strayalley.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  5. Ty botky bych brala hned :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. já si nejdřív nebyla jistá barvou, ale nakonec (protože se mi líbily) jsem si je objednala!

      Delete
  6. nad těma botama jsem taky uvažovala a ten náramek je skvělý, pošli mi kdyžtak odkaz na něj, nemůžo ho tam najít =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty boty jsou moc dobrý, určitě si je kup! jsou pohodlný a vypadají dobře ;)jinak náramek se jmenuje "Cross Pearl Look Stretch" a taky ho tam nemůžu najít, asi už ho nemají :(

      Delete
  7. The feeling you get when your orders finnaly arive is the ever! Haha it feels like christmas oll over again right! Haha lovely items xox

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig