Monday, October 8, 2012

BURGUNDY SWEATER AND DIAMOND NECKLACE

Photobucket

Today I have for you one of my last weeks outfits. This is what I have worn at friday when I went to the city. I decided to wear really simple combinationation - my burgundy sweater with my black skinny jeans. I really did not want the outfit to look boring, so I added a diamond necklace which makes the whole look more interesting. I went for my ambush boots. They are so comfortable that walking in them the whole day is no problem. Today I am also going to the city, because I am attending the Glamour Shopping Week in Germany. So, I am curious if I will get some amazing finds.

Dnes mám pro Vás outfit, který jsem měla na sobě v pátek, když jsem byla ve městě. Rozhodla jsem se pro celkem jednoduchou kombinaci - a to vínového svetru a černých skinny. Aby look nevypadal nudně, připadala jsem "diamontový" náhrdelník z H&M. Jako boty jsem si vzala kotníikové kozačky z Topshopu. Jsou totiž strašně pohodlné, a to i na delší chození. Dneska vyrářím do města znovu. Účastním se Glamour Shopping Weeku tady v Německu, což jsou "větší dny Marianne." Tak jsem zvědavá, jestli něco ulovím.

Photobucket Photobucket Photobucket

sweater - H&M / skinny - H&M / necklace - H&M / boots - Topshop

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter Ask me on Formspring
SHARE:

16 comments

  1. Táto farba ti veľmi pristane! A botky sú super :)

    ReplyDelete
  2. Mám ráda takové jednoduché outfity :)

    ReplyDelete
  3. hezké, sice nic převratného, ale vypadá to hezky :)

    ReplyDelete
  4. také mám ráda tuhle jednoduchou kombinaci vyšperkovanou zajímavým náhrdelníkem:)

    ReplyDelete
  5. Pěkný outfit :) Potom ukaž co sis koupila :)

    ReplyDelete
  6. Náhrdelník spoluse svetrem je skvělá kombinace:) Já jsem byla včera v Praze a byly to mega nákupy :D Ale všechno potřebné :)

    http://theprettydays.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Krásné!:) Prostě v jednoduchosti je krása<3

    ReplyDelete
  8. WOOOW!I adoore this outfit,this burgundy sweater looks abolustely amazing with this necklace!Loove the shoes and the whole combination is pure styled!If you want we can follow each other?Just let me know!<3

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig