Thursday, March 21, 2013

RECENT COSMETICS FAVOURITES


To find the perfect cosmetics products is not that easy. For me, it took a really long time, but right now I am really satisfied with the products I use. Since I am discovering new and new products, I decided to show you my current favourites in an article in here. The weather still looks like winter and since I have only spring outfits on my mind, I decided not to post an outfit.

Celkem dlouho mi trvalo najít kosmetické produkty, které by mi vyhovaly. Vyzkoušela jsem jich několik, ale teď mám pocit, že jsem našla přesně ty, které mi vyhovují. Proto jsem se rozhodla Vám je ukázat v tomhle článku a třeba někoho z Vás osloví :) Navíc to venku na jaro stále bohužel nevypadá - zima už mě nudí, mám vymyšlených několik jarních outfitů a to je také důvodem, proč jsem nechtěla dělat zimní outfitový post.



A foundation is the base of every make-up corner. I have tried some from MAC, some from Clinique and this time I tried NARS. I have to say, that 
I am totally satisfied with this foundation - it looks really natural, its soft, but covers well. Also it is not one of those heavy make-ups. You can find it online here.

Úplným základem je asi make-up. Vyzkoušela jsem jich několik - od MAC, přes Clinique až po tento od NARS. Ze všech tří mi vyhovuje úplně nejvíc - vypadá opravdu přirozeně, je jemný, ale kreje perfektně. Navíc je i lehký. Online ho najdete tady a v kamenném obchodě by měl být k dostání v Sephoře.


A cream that I use for body is this one. For the very first time I got it under the Christmas tree about 2 years ago and since then I use it a lot. I really like their large pick of smells. My favourite is "strawberries & milkshake". You can get it at Douglas. 

Tělový krém, který používám delší dobu, je tenhle od I love... Poprvé jsem ho dostala pod stromeček asi před 2 lety a od té doby je mým favoritem. Líbí se mi jejich velký výběr vůní - moje nejoblíbenější je "strawberries & milkshake". K dostání jsou v parfumériích Douglas.


Talking about cosmetics, I also have to tell you something about my favourite eyes products. I use this mascara by MAC for about 3 years - a lot of people say, that MACs mascara are not that good, but I am completely pleased with this one. In the USA I have bought an eyeliner also by MAC - and I can only recomnend it! It lasts forever (not even water ruins it) and the application is really easy with their brush.

Nemohla bych vynechat ani mojí oblíbenou oční kosmetiku. Řasenku používám tuhle od MAC a to už asi 3 roky. Hodně lidí nemá řasenky od MAC rádo, ale mě vyhovují. Z USA jsem si přivezla tekuté linky, také od MAC. Vydrží věčnost (doslova, protože ani vodou je nesmejete) a mají super aplikátor, díky kterému linky vypadají jako linky.


I do not use nail polishes very often because my nails look always really small and I know that. But this fact is not taking it away from me - time after time I have a mood to use it and I really like Essies nail polishes. I think they are better than Opi and I also like their colour pick, which is endless (so many shades!).

Nehty si nelakuji často - důvodem je to, že vždycky je mám malé a s lakem vypadají ještě menší. Ale i tak mám náladu si je někdy nalakovat. Mojí oblíbenou značkou (přivezenou z USA) je Essie. Mám ji radši než Opi a výběr barev je opravdu nekonečný.


Unfortunately for me, I belong to the "eye-circle-victims" and I would look really tired and horrible without using this corrector by YSL. I have tried a Clinique one but this one works perfectly and covers a lot.

Bohužel bych se neobešla bez korektoru, protože už delší dobou trpím na kruhy pod očima. Bez něho bych vypadala jako kdybych 3 dny nespala. Nějakou dobu jsem používala od Clinique, ale s tímhle od YSL se nedá srovnávat. Tenhle kreje perfektně a není skoro poznat.


I know I said that I love Daisy by Marc by Marc Jacobs about 100000 times, but it is still my number one perfume. I use it almost everyday past 2 years and I am still into this perfume. If you are looking for some perfume right now, this one and maybe you will love it as much as I do.
And what about you? Which products are your number one?

Vím, že jsem to už řekla minimálně 100000x, ale Daisy jsem nemohla vynechat - je to pořád moje jednička, co se parfémů týče. Používám jí téměř denně poslední 2 roky a pořád se mi líbí stejně jako když jsem ji dostala. Pokud hledáte nějakou voňavku, doporučuji zkusit tuhle a třeba si jí zamilujete tak jako já.
A jaké produkty jsou Vaše oblíbené? Ráda bych dostala na nějaké tipy :)

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring

SHARE:

21 comments

  1. pěkné !! Některé bych určitě vyzkoušela, Daisy mi voněla už když vyšla na trh ale musím uznat, že jsem si koupila Dot a ta voní ještě lépe - doporučuji! :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tak jo, priznam se, ze dneska jsem narazila na tvuj blog poprve a jako je celkem fajn. I tva anglictina je celkem dobra. A ac nejsem rypal, tak fakt mi to neda a musim se zeptat, co je satisficted? Ani slovnik mi to nenasel a vzhledem k tomu, zes to slovo pouzila 2x tak asi vis, co znamena a jak se spravne pise.

    ReplyDelete
  3. Tak jo, priznam se, ze dneska jsem narazila na tvuj blog poprve a jako je celkem fajn. I tva anglictina je celkem dobra. A ac nejsem rypal, tak fakt mi to neda a musim se zeptat, co je satisficted? Ani slovnik mi to nenasel a vzhledem k tomu, zes to slovo pouzila 2x tak asi vis, co znamena a jak se spravne pise.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za slovo se omlouvám, měla jsem na mysli satisfied. Někdy se prostě překlepnu a když si článek pak čtu, chybu přehlédnu.

      Delete
  4. Musím říct, že mám dost podobné produkty, teda ten make-up, taky jsem zkoušela M.A.C a Nars, ale nejvíce mi právě vyhovuje Clinique. Jinak laky na nehty od Essie také používám a jsou fakt úžasné, hlavně že teda vydrží dlouho :)

    ReplyDelete
  5. Barči a aký máš odtieň toho NARS-u?

    ReplyDelete
  6. kolik prosim stal ten make-up?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přivezla jsem si ho z USA, tam stál něco mezi 40 - 45 dolary. Přesnou cenu u nás bohužel nevím, ale tipuji kolem 1200 :)

      Delete
  7. Daisy od MJ je fakt nádherná :)

    ReplyDelete
  8. Ahoj, píšeš všechno opravdu spisovně, takže předpokládám že slovo "krejt" asi není tvůj záměr? :D píše se to kryje a promiň, že rýpu :D

    ReplyDelete
  9. moc zajímavé produkty, nejvíc mě zaujal ten NARS make-up :-)
    Jinak Essie laky jsou super, ty barvy jsou neskutečný :-)

    ReplyDelete
  10. milujem milujem ten parfem ,ja v nom citim banany :) a idem ho zožrať :)
    chicblackunicorn.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Na tu kosmetiku I love se chystám už dlouho, krásně voní :)

    http://anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. super recenze pěkně se četla, nebyla zbytečně dlouhá, a nalákala jsi mě na i love...no tipy se mi tu vypisovat nechce =)

    ReplyDelete
  13. Zima už mi také začíná pěkně lézt krkem:( Daisy je fajn..v létě jsem k ní dostala i plážovou tašku od Marca..
    J.

    www.czechpassion4fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love those Essie shades! :)

      http://sittingwaitingwishin.blogspot.com/

      Delete
  15. Všechny 3 laky od Essie jsou krásné!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig