Sunday, May 5, 2013

MAY NEW IN


It's been a while since I have made the last "new in" article. Recently, I got so many new stuff. I fell in love with most of them and that's why I decided to show you some of my finds. Some of the items you could have already seen in my outfit posts, but I think it's good to show you everything! I hope that you'll enjoy the article and maybe get inspired what to buy for spring. On the very first photo you can see my new shorts from Zara. I needed some high waisted ragged shorts and these seemed perfect! Also, tomorrow I'm off to Prague. The main reason, why I'm going there, is to visit my doctor, but I will take a look in some stores as well. I hope to find some nice grey jeans, mint sweater, nude pumps
and spring flats!

Je to už déle, co jsem naposledy dělala "new in" článek. V poslední době jsem si koupila celkem do st věcí, které bych Vám chtěla ukázat. Některé věci jste už mohli vidět v outfitových postech, ale myslím, že nevadí, pokud Vám je ukážu znovu. Doufám, že se Vám článek bude líbit
 a že třeba načerpáte inspiraci. Hned na první fotce můžete vidět moje nové kraťasy ze Zary. Na sobě jsem je měla už v posledním outfitu. Dlouho jsem hledala nějaké "high-waisted" roztrhané šortky a tyhle mi přišly perfektní. Zítra se chystám do Prahy. Hlavním bodem je návštěva doktora, ale určitě budu mít čas se skočit podívat do pár obchodů. Na mém wishlistu stojí šedé džíny, mátový svetr, béžové lodičky nebo
nějaké flats na jaro. Tak doufám, že alespoň část věcí seženu!



As first I wanna show you my new notebook case. I have ordered it from this website. It's my own draft - on one side I have let them print the Empire State Building and on the other one I have put all my favourite quotes together and I have to say, that I'm in love with the result. I have went for 15-16" one, since my laptop is 15.5". The case is a little bit bigger than I needed, but I really love it, so I don't really mind.

Jako první bych Vám chtěla ukázat můj nový obal na notebook. Objednávala jsem si ho z téhle stránky. Jedná se o vlastně navržený - na
 přední stranu jsem zvolila obrázek Empire State Building a na tu druhou jsem si nechala dát některé oblíbené citáty. Musím říct, že jsem si obal zamilovala, obvzlášť tu citátovou stranu. Velikost mám 15-16". Je sice trochu větší (můj notebook má 15.5"), ale to mi nevadí.


I started to like aztec prints, a lot. I really wanted some pants and I saw the perfect ones at Topshop - unfortunately my size was sold out and they don't have them in offer anymore. But I still hope that they will restock them. Talking about aztec prints, I received this amazing skirt from Romwe. I can't wait till wearing it out!

Aztécké potisky se mi začaly před nedávnem líbit. Chtěla jsem si koupit kalhoty právě s tímto vzorem. Viděla jsem jedny perfektní v Topshopu,
ale bohužel už neměli mojí velikost a teď už je v sortimentu nemají vůbec. Ale stále doufám, že je doplní. Včera jsem si vyzvedla tuhle sukni,
která mi přišla z Romwe  Už se nemůžu dočkat, a si ji vezmu.


Chain necklaces are my big love. I already have some at home. This one reminds me so much of the Céline one. It's from Vjstyle. They sell them in silver as well, so maybe I will go for that one.

Zamilovala jsem si chain necklaces. Doma mám jeden a když jsem viděla tenhle, musela jsem ho mít. Je z Vjstyle. Nabízí ho ještě ve stříbrné verzi, kterou si možná také popřídím.



Talking about spring, I have to mention pumps. It's not easy to find the perfect pair, but I would recommend you these from Zara. They look amazing and are also comfortable. I am looking for some pumps myself now, I would love to get some in nude and some with studs.

K jaru neodmyslitelně patří lodičky. Sehnat ten pravý pár může být obtížnější. Pokud nějaké hledáte, doporučila bych Vám lodičky ze Zary. Jsou pohodlné a vypadají super. Právě teď bych si pořídila nějaké další lodičky, nejlépe v nude nebo se studs.


These pants you could have already seen in my outfit posts. The dark ones are from H&M jeans, the mint one from Zara. For me, it's not easy
 to find a pair of jeans. I don't feel comfortable with my legs in most of them. But I liked these two and I wish I found a perfect pair in grey as
well. So, these are all my new stuff, but I will probably get more tomorrow. If you had any tips where to buy some nice flats, just let me know. And you? What have you bought recently or what are you going to?

Kalhoty na poslední fotce jste už mohli vidět v outfitech - tmavé jso uz H&M jeans, mátové ze Zary. Vždycky mám problém najít ty správné kalhoty. Ve většině se necítím moc dobře, ale tyhle se mi líbily. Ještě bych chtěla nějaké šedé. Zatím jsem si zkoušela nějaké v Topshopu, ale ty se mi nelíbily. To by bylo z "new inu" vše. Počítám, že mi zítra nějaké věci přibydou. Nevíte, kde se sehnat nějaké hezké a pohodlné flats?
Jestli ano, uvítám tipy! A co jste si pořídily/plánujete pořídit Vy?

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring
SHARE:

32 comments

  1. Pekné veci. Ten obal na notebook je úžasný :D

    ReplyDelete
  2. super kousky :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. obal na notebook a kraťasy sú naj:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Nádherné věci, hlavně ty lodičky jsou krásné!<3

    ReplyDelete
  5. Love all of it! Especially the mint green jeans from Zara. :) xx

    www.itslilylocket.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Tak ten obal je dokonalý! Super odkaz.

    ReplyDelete
  7. Šortky se mi líbí, ten obal je krásný a ta barva toho svetru je awww♥

    ReplyDelete
  8. Everything you got is so pretty! I particularly love your Notebook case and the aztecs printed skirt, really really cute!!

    x Elise

    ReplyDelete
  9. Wau, tak tie šortky sú perfektné, páčili sa mi už aj v minulom poste na tebe, no a všetky veci sú super aj suknička je perfektná, ja by som veľmi chcela nejaké lodičky tiež nude veľmi veľmi by som chcela nejaké nude a na druhej strane by som chcela aj nejaké neonové :D minule som videla super ružové, ale neviem no. A teraz som si kúpila sandálky na opätku, sú čierno červené a teším sa keď ich už vezmem. No a čo sa týka oblečenia, ja potrebujem nejaké pekné tričko a rada by som aj nejaké džíny alebo sukňu..:)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Šortky jsou nádherné a ten obal s NY! <3

    ReplyDelete
  11. ten obal na notebook je dokonalý! :) a šortky taky, právě takové nějaké sháním, tak se musím jít co nejdřív podívat do Zary :)

    ReplyDelete
  12. strašně se mi líbí ten obal na notebook :) stejně jako tobě se mi líbí víc ta citátová strana! :)

    ReplyDelete
  13. Všechno pěkný, těším se na outfity s tou sukní :)

    ReplyDelete
  14. Nádherné věci. Ty máš jednoduše prvotřídní vkus. ♥

    ReplyDelete
  15. aztécká sukně a kraťasy jsou úžasné, taky nějaké takové sháním

    ReplyDelete
  16. přesně takové kraťasy sháním, jsou perfektní!

    ReplyDelete
  17. Ten obal, ta sukně, ten náhrdelník!!! Překrásné věci. Těším se na outfit post s tou sukní. Moc mě zajímá s čím ji zkombinuješ a jak sedí. Objednala bych si ji pak taky. A o tom náhrdelníku taky uvažuji, akorát ve stříbrné variantě. Vždy jsem nosila zlaté bižu-šperky, ale teď na jaře jsem nějak přišla na chuť stříbru :)

    ReplyDelete
  18. Úžasný new in. Mohla bych se zeptat, za jak dlouho dorazil ten náhrdelník a zda je kvalitní? Díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorazil zhruba za 2 týdny. Na sobě jsem ho ještě neměla, ale na pohled se kvalitní zdá :)

      Delete
  19. Moc pěkné úlovky. Zvláště se mi líbí nová sukně.

    ReplyDelete
  20. ta tasticka je uzasna a libi se mi i ten svetrik!!
    mimochodem zvu te ke mne na blog na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  21. Ten obal je do-ko-na-lej!♥

    ReplyDelete
  22. ty lodičky jsou perfektní, takové nějaké bych si ráda pořídila :) tak běžím co nejdřív do zary :))

    ReplyDelete
  23. Velice mě zaujal obal na notebook, je stylový a líbí se mi myšlenka si ho sestavit podle své fantazie, mám sice kvalitní a pěkný obal přímo od značky mého ntb, ale toto se mi moc líbí!! Bári je pevný pro každodenní přenášení? A jinak k jeans, koupila jsem si nedávno skinny z topshopu, ještě jsem žádné neměla a musím říct, že jsou maximálně pohodlné (recenze od všech holek z blogerskýho světa nelhaly) a převyšují i moje levisky, takže super :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neměla jsem moc čas ho otestovat, ale vypadá kvalitně a řekla bych, že i bude. Džíny také nosím většinou z Topshopu, ale nelíbily se mi šedé barevně. Tak třeba doplní zboží :)

      Delete
  24. I love your style honey. I follow you and I hope you'll do the same. Kisses.

    ReplyDelete
  25. Tak já bych prosím brala uplně všechno ! :D

    ReplyDelete
  26. Kolik prosím stály ty lodičky ze Zary? A jsou ještě v obchodech? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stojí kolem 1400 Kč. Kupovala jsem je nedávno, takže myslím, že k dostání ještě budou :)

      Delete
    2. Tak snad je tam ještě objevím, moc se mi líbí tento styl lodiček :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig