Saturday, May 11, 2013

SPRING SHOES INSPIRATION


I think that a fashion blog should reflect trends, give tips how to wear them and be a source of inspiration. Today I would like to give you some ideas which shoes you can get for spring. I have been looking for some for a longer time and finally I have found the ones that I like. Most of
them are from season SS13, so they should be still available in stores.

Myslím, že blog by neměl ukazovat jenom trendy a způsoby, jak je nosit, ale být i určitým zdrojem inspirace. Dneska jsem si pro Vás takový jeden inspirační článek připravila - a to o botách na jaro. Sama jsem hledala ty perfektní celkem dlouho, prošla celkem dost obchodů a tak bych Vám chtěla ukázat, které jsem si nakonec pořídila. Většina z nich je z kolekce SS13, což znamená, že by měly být ještě k dostání v obchodech.


red - Zara / suede - Urban Outfitters / beige studded - Mango / black studded - Topshop / leopard - Sam Edelman

Loafers are my favourites talking about shoes. I like them way more than usual fats and in my opinion they are also more comfortable. I
really like the studded ones, because they kinda stand out in an outfit. Leopard ones are nice for spring as well and one "all-black" loafers are the basis of my footwear.

Loafers, nebo-li "mokasíny" jsou moje oblíbené boty. Podle mně jsou mnohem pohodlnější než klasické baleríny a na nohou se mi líbí víc.
Mými oblíbenými jsou "studded" z Topshopu a z Manga. Studs mám ráda celkově a studded loafers jsou skvělým detailem outfitu. V zimě jsem
si pořídila i leopardí, které jsou skvělé na jaro. A jako absolutní základ svého botníku beru černé semišové z Urban Outfitters, které se hodí ke všemu.


with metallic tips - Mango / asymmetric - Zara / heeled ballerinas - Topshop / around ankle - Zara

I really love all heels, pumps and heeled shoes. I think they look really feminine and bring something into the look. Even through I have to admit that walking around them the whole day isn't that nice. The most comfortable pumps are the kitten heels from Zara. They were around 30 USD, but they are the most comfortable ones I have in my closet. A few days ago I have purchased ones with a metallic tip - that is such a nice detail. These are comfortable as well. My last find are the heeled ballerinas from Topshop. Most of you won't probably like them, but I love them!

Miluju všechny lodičky a boty na podpatku. Přijdou mi ženské a outfitu něco přidávají. Na chození na celý den bohužel nejsou, ale když vím, že je nebudu mít dlouho na nohou, vždycky si je vezmu. Kdybych Vám měla doporučit jeden pár, tak to budou určitě "kitten heels" (s páskem okolo kotníku) ze Zary. Jsou to ty nejpohodlnější podpatky, které mám. Paradoxně byly i nejlevnější. Před pár dny jsem si konečně pořídila
lodičky s metalickou špičkou. Ten detail se mi líbil a tyhle z Manga mi padly perfektně. Včera jsem si pořídila baleríny s podpatkem z Topshopu. Většině z Vás se asi moc líbit nebudou, ale mě se líbí (stejně jako moje sandály od Sama Edelmana), zlatý podpatek mi přijde jako super detail a jsou také pohodlné.


sneakers - Converse 

I am definitely not a "sneaker type". I prefer loafers or heels, but there are one sneakers I like - Converse. Time after time I go for them, especially when I want to be comfortable. I really like them on my feet. I hope that I have brought you some inspiration for a pair of new shoes
for spring! I have found a lot from my shoes-wishlist, but I still need some beige or nude pumps for summer. I think I might get a pair at Zara's or Mango's.

Rozhodně nepatřím mezi fanoušky tenisek. Vždycky radši volím loafers nebo podpatky. Jeden typ tenisek mě ale přece jenom dostal - a to Converse. Na nohou se mi líbí a když mám náladu si obout tenisky, vždycky volím právě Conversky. Mám klasické béžové, ale už delší dobou přemýšlím nad koupí černých se studs. Doufám, že se Vám článek líbil a že Vám přinesl třeba nějaký tip, kde a jaké boty si koupit. Já jsem už sehnala většinu z mého "shoes-wishlistu", ale ještě bych si chtěla pořídit nějaké béžové nebo nude lodičky na léto, pravděpodobně v Mangu nebo Zaře.

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring
SHARE:

20 comments

  1. Love all those pointed shoes! very trendy! <3

    XO, Mish @ LBD and Onesies

    ReplyDelete
  2. Taky jsem letos podlehla loafers na místo balerín :) Moc hezký článek :)

    ReplyDelete
  3. pěkná sbírka :) jsem na tom stejně, boty jsou prostě nemoc :-D

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. už dlouho hledám po obchodech nějaké pěkné loafers.. Všechny ty tvoje se mi líbí, ale většinou nemají mojí velikost :(

    ReplyDelete
  5. Máš super sbírku :) Já bych brala všechny, ale lodičky jsou mým věčným problémem, protože jsem nenašla takové, které by mi seděly. Tobě se nikdy nevyzouvají? Nemáš na to nějaký trik? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, to se mi nestává. Buď mi sedí skvěle a když ne, tak si je nekupuji. Na to asi žádný trik není, musíš najít ty, co ti budou sedět perfektně :)

      Delete
  6. mne sa moc loafers nepáčia, vyzerajú fakt ako papuče a málokomu sa hodia:) ja tento rok dávam prednosť balerínkam so špicatou špičkou:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Ty béžové studded loafers jsou top <3

    ReplyDelete
  8. Ja milujem opätky, mám tiež jedny špicaté a nejako som si ich zrazu obľúbila..myslím tú špičku.. ale sú vyššie ako tie tvoje, potrebujem niečo nižšie :) a loafers zatial ziadne nemám, mám skôr balerínky, oxfordky aj jedny tramky, ale veľmi si také nekupujem, viem, že priateľ to neznáša :D ale aspoň tieto mám, na pohodlné chodenie, šoférovanie a tak :) z tvojich sa mi najviac páčia nové béžové :)
    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Loafers z Topshopu a bílé conversky budu nosit já nejvíce :)

    ReplyDelete
  10. kolik prosim staly ty loafers z manga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a maji je tam jeste?

      Delete
    2. Když jsem byla naposledy v Mangu Na Příkopě, tak tam béžové měli už asi jen 3 páry. Ale černých měli dost.

      Delete
    3. dik, pujdu se tam na ně podívat :-)

      Delete
  11. Moc se mi líbí černé studded a balerínky s podpadkem bych také hned brala...Jj a k těm converskám, nestalo někomu z vás, že se hadr na patě uvnitř boty "sedřel", no po necelým roce od zakoupení mi vykukuje papír na patě a hodně mě to dře, nevíte, čím by to mohlo být způsobené? Nenosím je každý den, jinak vypadají skoro jako nový, jen je prostě sedřený (asi mou špičatou patou) vnitřek na opatku! může to být vada, ještě nikdy se mi to nestalo a to ani u neznačkových tenisek, který mi vždycky vydržely tři roky...já fakt nevím, chtěla jsem conversky, ale asi těch 1300,-- jsem zaplatila jen za značku a ještě nekvalitu...díky

    ReplyDelete
  12. The fаct rеmaіns that almost 95% οf Green Coffee Βean Eхtrаct Fοr Weіght Losѕ help yοu, but go for thoѕе wіth Сrohn's disease! Whether or not you need to be addressed, in addition to taking natural green coffee bean extract for weight loss. They include gallic acid and catechins. Any medication can cause adverse effects, particularly when buying online, because not all the same.

    Feel free to visit my homepage; http://www.humanresilience.com/home/blog/178-tips-for-staying-resilient-through-redundancy-or-change.html

    ReplyDelete
  13. Skvělý článek!! Miluju boty z Manga a Zary, ale když jsou to lodičky na podpatku mám problém, že se mi odírá pata nebo dělaají puchýře a pak se v nich nedá chodit. Zde totiž nebývají celokožené. Máš taky takové problémy?

    ReplyDelete
  14. Your shoes are so cute despite is not my style wearing, specially, pumps and heels. I love all your loafers, it's so trendy

    ReplyDelete
  15. I'm basically satisfied with this blog and I wished to make
    an effort to thank you from my heart's underside!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig