Monday, July 8, 2013

SUMMER NEW IN


Today I have prepared for you a little article about my new clothes that I have bought recently. I have purchased the most of them at Topshop's
 in Prague, where I have gone on Wednesday. I have bought a lot basic items, which will be perfect for the summer season!

Dneska jsem si pro Vás připravila malý new in článek. Ve strředu jsem byla v Topshopu, kde jsem si pořídila většinu nových věcí. Musím říct, 
že Topshop mi stylově opravdu sedí. Koupila jsem si několik basic kousků, které budou super na léto.


You have already seen these heeled sandals in my last outfit post. I am so happy that I have found these. I didn't get the Zara ones from the summer 12 collection, but luckily enough I could get these. I have seen these type of heels in more stores and maybe I will buy them in beige as well.

Tyhle sandály na podpatku jste už mohli vidět v mém posledním outfitu. Jsem moc ráda, že jsem je konečně sehnala. Navíc byly ve slevě, 
což mě ještě víc potěšilo. Tenhle typ bot jsem viděla ve více obchodech a možná bych si je pořídila i v béžové.


Then I got at Topshop these DIY printed pants. I think they might be perfect for the summer season, just to wear them with some simple top. I have ones in dark blue, but I am glad that I have found some in lighter blue as well. Besides, Topshop's jeans fit me the best. 

V Topshopu jsem si pořídila tyhle džíny s plísňovým potiskem. Už mám jedny podobné, ale v tmavě modré a na léto jsem chtěla ještě nějaké světlejší. Džíny z Topshopu mi sedí nejlépe a pokud nějaké scháníte, zkuste se podívat tam! Tyhle jsou typ Leigh, přesně jako ty, které na blogu na mě vídáte.


I kinda fell in love with lace items for summer. I think the material suits the season perfectly, so I have bought some pieces in lace. The shorts
are from Romwe and the top is from Topshop from their Festival collection. I have bought them in classy colours as beige and black, but maybe
I will get some laced clothes for example in coral or mint.

Oblíbila jsem si krajkové věci - na léto jsou podle mě ideální. Kraťasy jsou z Romwe a top jsem si pořídila v Topshopu. Jedná se o jejich novou festivalou kolekci a myslím, že sama top na nějaký festival vezmu. Zatím jsem zvolila klasické barvy jako béžovou a černou, ale dokážu si představit mít něco ještě v mátové nebo korálové.


And finally, the last piece is an oversized leather jacket with silver details, from Topshop as well. I've never been fan of real leather, because I didn't feel good in it, but I really liked this one. Besides, I needed some with silver details anyways. I really like that the jacket is a little bit oversized, because the jackets I have at home are really body-fit.

A posledním kouskem je černá kožená bunda se stříbrnými detaily, také z Topshopu. Nikdy jsem enbyla fanouškem bund z pravé kůže, ale tahle se mi zalíbila. Hlavně mi vyhovuje svým střihem - většinu bund, co mám doma, je dělaná na tělo a tahle vypadá trochu oversized. Určitě ji na mě brzy uvidíte.

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring

SHARE:

21 comments

  1. Na koženou bundu se těším, vypadá nádherně, ale to vlastně všechny tvé nové věci!:)

    ReplyDelete
  2. Chystáš se vlastně letos na nějaký festival? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ráda bych jela do Budapeště, ale nevím, jak mi to vyjde :/

      Delete
  3. takové sandálky na podpatku jsou nejlepší a nejhezčí :)

    ReplyDelete
  4. Great new pieces!! xx

    www.itslilylocket.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Krásné věci ! :) ty botičky a kožená bunda jsou TOP ♥

    ReplyDelete
  6. Adorable pieces! Love them!

    http://louiseadkins.com

    ReplyDelete
  7. Páráda :) hlavně ty botičky

    ReplyDelete
  8. moc hezké kousky :) líbí se mi úplně vše, už abys nám to všechno ukázala na sobě ;)

    Nicol

    ReplyDelete
  9. super věci! :-) Už se moc těším na outfity!

    ReplyDelete
  10. veci presne podľa môjho vkusu :) najmä čipka
    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. taak tie topánky sú super, opätok perfektný :)

    ReplyDelete
  12. veľmi pekné veci,tie šortky sa mi veľmi páčia a takéto rifle tiež :)

    ReplyDelete
  13. sranda aké pekné veci sa dajú nájsť v topshope. Ja som bola v topshope v anglicku naposledy a tam to bolo ako hawai party, musela som odisť:D

    ReplyDelete
  14. Pěkné úlovky! Hlavně ty boty, pokud v nich člověk umí chodit, je to nadčasová klasika :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  15. great post! i'm excited that Prague has Topshop... we have it in Canada too, but it's not as good as the one in London!

    ReplyDelete
  16. Džíny jsou moc pěkné, taky je nakupuji jedině v Topshopu, sedí opravdu skvěle :) Jinak ty boty se mi hrozně líbí, v neděli jsem na ně také koukala :)

    ReplyDelete
  17. " I think they might " tahle fráze se používá, pokud nečekáš, že se to stane.. Mělo by tam být "may" ;)

    ReplyDelete
  18. ten křiváák áá :) krásný :)

    http://dementiq-dementiq.blog.cz/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig