Sunday, August 11, 2013

NEW IN FROM THE USA



In today's article I would like to show you some of my finds that I have bought in the States. I have to say that I have bought a lot from my
wishlist (which you could see on my blog) and that makes me happy. Anyways, here are some pieces I brought from there, but I have bought there really a lot more than it's shown in this article. 

V dnešním článku bych Vám ráda ukázala věci, které jsem si přivezla z Ameriky. Do USA jsem jela s wishlistem a jsem překvapená, kolik věcí z něho jsem sehnala (wishlist jste mohli vidět na blogu), z čehož mám radost. Koupila jsem si o dost víc věcí než jenom tyhle z článku, ale
nechtěla jsem aby článek byl až tak dlouhý. Hodně věcí uvidíte v outfitových postech.



What I really wanted to try, were the Victoria's Secret body care products. I have bought these in an outlet store in Orlando, where they had a special promotion. I haven't tried them much yet, but from what I tried, I have to say that I really like it. They smell amazing and the cover is super cute!

Co jsem opravdu chtěla vyzkoušet, byly kosmetické produkty od Victoria's Secret. Vídala jsem je na jiných blogách a na Instagramu a proto
 jsem se rozhodla, že bych je chtěla vyzkoušet. Z toho, co jsem stihla vyzkoušet, musím říct, že mi vyhovují, příjemně voní a také obal vypadá 
na poličce skvěle.


Last season I bought a floral bikini in Victoria's Secret and since them they were my favourites. That's why I decided to buy my bikinis there again. I really love their bikini and I feel like they fit me the best. The first two I have ordered online. I love the second one so much, the 3D rose detail is so cute! The last one has a perfect neon colour and shape.

Minulé léto jsem si koupila plavky ve Victoria's Secret a od té doby to byly moje nejoblíbenější plavky. Proto jsem se rozhodla, že si je i tenhle rok pořídím právě tam. První dvoje jsem si objednala online. Strašně se mi líbí ty druhé s 3D kytičkami. Poslední jsem si pak koupila v kamenném obchodě v Tampě. Mají super letní neonovou barvu a perfektní tvar!


I wanted a plastic clutch for a really long time. I didn't buy it on my vacation, but I have ordered it online and because I really love it, I wanted to show it to you. This one is ordered from Choies and I have a feeling that you will see it very soon in some of my outfit posts!

Transparetní psaníčko se mi líbilo už delší dobu a proto jsem si jedno objednala. Nepřivezla jsem si ho z dovolené, ale nechala jsem si poslat domů. Jelikož z něho mám radost, rozhodla jsem se ho Vám ukázat společně s novými věcmi z USA. Objednané je z Choies a brzy ho uvidíte
 v outfitovém postu!


A planner is a must-have for all students. Last semester I used a Moleskine diary, this year I went for Victoria's Secret. I was kinda worried about the way it sticks together, but I decided to try it. I hope it won't get ruined after two months. 

Neobešla bych se bez svého diáře. Minulý rok jsem si koupila Moleskine, teď jsem se rozhodla vyzkoušet tenhle od Victoria's Secret. Bála jsem se akorát toho, že moc nevydrží, tím, že je jenom papírový bez pevného obalu, ale nakonec jsem si ho vzala v naději, že se mi po dvou 
měsících nerozpadne.


My nail polish collection got a little bit bigger. I have bought a lot of summer shades, like hot pink, coral and mint. I think that these colours are perfect for summer and it might be a very good outfit accessory!

Celkem se mi rozrostla i moje sbírka laků na nehty. Koupila jsem si hodně letních odstínů - růžový, korálový a mátový. Podle mě jsou tyhle barvy ideální na léto a také skvěle doplní outfity.



I can't even say how much I love these booties by Jeffrey Campbell. I was looking for them everywhere in Miami, have driven to a lot of stores because of them, but they didn't have them anywhere. I ordered them online from Shopbop and they arrived the very last evening. I can't wait to wear them!

Tyhle kozačky od Jeffreyho Campbella jsem sháněla po celém Miami, jela kvůli nim do několika obchodů, ale nikde je neměli. Nakonec jsem si je objednala online z Shopbop. Přišly mi úplně poslední večer. Jsou pohodlné, na noze vypadají skvěle a už se nemůžu dočkat až si je vezmu!


Bralettes are my big favourites this season. Not only that they look amazing and are comfortable, they can wear it under see-throught blouses
 as well and it will still look gorgeous. These ones are from Victoria's Secret.

Oblíbila jsem si podprsenky bez kostic, tkz. "bralettes". Mě osobně přijdou pohodlnější než klasické podprsenky a líbí se mi pod průhlednými košilemi, ikdyž já sama bych si takovou kombinaci na sebe asi nevzala.


Who follows this blog for a longer time knows, that I am a big fan of all studded and spiked pieces and that's why were these sandals a must-have for me. I have found them at Macy's on sale. They are the perfect accessory to all simple outfits. Talking about shoes, I have found this store selling shoes. I was surprised to have the oppurtinity to buy brands like Steve Madden or Sam Edelman in Europe. I am thinking about ordering some boots from them!

Kdo sleduje můj blog déle asi ví, že miluju všechno se studs a spikes. Tyhle sandálky jsem našla v Macy's ve slevě. Jedná se o značku Steve Madden. Jsou super doplňkem k jednoduchým outfitům. Když už je řeč o botách, našla jsem tuhle stránku, kde se dají sehnat značky jako Steve Madden, Sam Edelman, atd. i u nás. Překvapilo mě to a myslím, že si od nich nějaké boty objednám. 


I had no cover for my new Iphone and the one I wanted to buy there was this dog one by Marc by Marc Jacobs. I haven't seen it in any store,
so I have ordered in online from Shopbop. I love the cover so much, it's unique ans stylish. I wish I could shop in the States all the time, because their clothes are amazing and the pick as well. And what did you buy recently?

Neměla jsem žádný obal na svůj nový Iphone a v USA jsem si chtěla rozhodně nějaký koupit. Měla jsem vyhlídnutý tenhle od Marc by Marc Jacobs, ale v žídném obchodě ho neměli, Stejně jako kozačky, jsem si ho objednala z Shopbop. Ráda bych si objednávala věci z amerických eshopů domů, ale díky clu a daním si budu muset na další návštěvu států. A co Vy? Čím jste si udělali radost?

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring - Ask.fm

SHARE:

23 comments

  1. ten obal je úžasný. :) a jsem zvědavá jak vydrží diář. A ty kytičkové plavky se mi moc líbí. :)

    ReplyDelete
  2. Plavky s kytičkami jsou parádní, jinak pro značku VS mám slabost, věčná škoda, že je pro nás vpodstatě nedostupná a na nákupy musíme vyrážet tak daleko :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedno malé VS je na letišti Václava Havla, sice tam nemají moc oblčení a prádla, spíš kosmetiku a doplňky, ale tak lepší než nic! :) A i cenově je to tam přijatelné ;)

      Delete
  3. Závist, hlavně VS!:) chtěla bych coconut passion a nějaké plavky by taky nebyly k zahození:-)

    ReplyDelete
  4. Ten obal je skvely a plavky s ruzickami tiez! :)

    ReplyDelete
  5. Krásné věci sis pořídila. Bezkonkurenčně nejlepší jsou ty boots Jeffrey Campbell :)!
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Boty od JC jsou hodně dobrý!

    ReplyDelete
  7. Všetko je tak strašne dokonalé!<3

    ReplyDelete
  8. Hi there! I love your blog it's so pretty..

    That 3D floral bikini is absolutely lovely and I NEED a see through clutch bag in my life. Also very jealous of the JCs.

    I've followed your blog (join this site) would be great if you would follow mine!
    http://lunedoll.blogspot.co.uk

    I'm just getting started out so if you have any tips that would be great thanks xxx

    ReplyDelete
  9. Samé skvělé věci ! :) Ty kosmetické produkty od VS bych chtěla vyzkoušet <3

    ReplyDelete
  10. Ten obal a Steve Madden boty - nejlepší!!! :)

    ReplyDelete
  11. VS plavky jsou přenádherné !!!!! ♥

    ReplyDelete
  12. Tie plavky s kvietkami su push up ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejsou, ale narozdíl od těch ostatních mají kostice :)

      Delete
  13. Krásné věci, už se těším na outfity s novými věcmi:))

    ReplyDelete
  14. Závidím, hlavně teda laky a plavky od VS :) Meggie
    ladiesfrombrno.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Ty s 3D kytičkama jsou DOKONALÝ!!

    ReplyDelete
  16. Tý jo...krásný:) Baru, chtěla jsem se zeptat, kde pracuješ - většina tvých věcí je dost drahých a taky cestuješ do luxus destinací, takže-kde na to bereš?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig