Wednesday, September 18, 2013

BLACK WITH GREY


Beanies! I kinda fell in love with them. I've seen them on many bloggers and I wanted to get one so badly. I have bought this one on Friday in H&M, but I would like to get some in neon yellow and burgundy as well. I think that they might be the perfect accessory for fall and winter. This is a look from yesterday. I have worn my new faux leather skirt. I was looking for some pleated for weeks, but they seemed to be sold out everywhere. Then, I found this one at Chicnova. I really like it and you will see it on blog a lot, I guess. I have added a grey sweater with a blouse with studded collar underneath. You know that I have one in white and I loved it, so I thought that the same in black might be perfect for autumn. As shoes, I had suede wedges. I am not a very big of wedges, but I kinda liked these in this combination. To bring some colour, I combined the look with my Rocco bag. Today, in the afternoon, I will be off to the city. I want to check some stores and maybe get some things from my wishlist. I will also grab some coffee and just enjoy the day. I am really looking forwards to Friday, because of the Mercedes-Benz Fashion Week. Not only because of the all fashion shows and events, but I am looking forwards to meet some of my blogger friends.

Beanies! Už jsem je viděla na mnoha bloggerkách a poslední dobou se mi začaly líbit. Proto jsem si v pátek pořídila černou. Ráda bych si koupila ještě nějaké ve vínové a neonově žluté. Myslím, že by mohly být super doplňkem na zimu. Tohle je outfit ze včerejška. Na sobě jsem měla novou (faux) koženou sukni z Chicnova. Chtěla jsem na podzim nějakou skládanou, ale všude byly vyprodané. Nakonec jsem se rozhodla pro tuhle. Zatím jsem s ní moc spokojená a na blogu jí ještě během podzimu a zimy určitě několikrát uvidíte. Přidala jsem šedý svetr a nechala vykukovat ocvočkovaný límeček z košile. Nejsem velký fanoušek platform, ale k tomuhle outfitu se mi hodily. Aby outfit nebyl až tak černý, vzala jsem si Rocco bag, kterou jsem nějakou dobu na sobě neměla. Dneska se chystám do Drážďan. Kromě toho, že zajdu na oblíbené latté, se také podívám po obchodech, protože bych si ráda koupila nějaké z mého wishlistu. Už se těsím na pátek na MBPFW - nejenom kvůli přehlídkám a všem akcím, ale také se těším na bloggery, se kterými jsem se dlouho neviděla. Doufám, že se tam s někým z Vás potkám!  :)


blouse - Sheinside / sweater - Mango / skirt - Chicnova / tights - H&M / wedges - Mango / bag - Alexander Wang / beanie - H&M / sunglasses - Ray Ban / watch - Michael Kors


SHARE:

36 comments

  1. Outfit se mi líbí a beánie Ti sluší, je to takové roztomilé na Tobě :)

    http://mijacek.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Mne sa popravde beanies az tak nepacia, mas ale krasnu suknicku, hodinky a prstene. ;)

    ReplyDelete
  3. Skvělý outfit, jen bych uvítala více detailů (např. boty za strany), nevím zda to vadí jen mě.Jinak ta sukně! Je úžasná!

    ReplyDelete
  4. Já se omlouvám za (můj první negativní) názor, ale můj první dojem byl: "Vyloupila snad banku?" :-D Tenhle typ čepky ti moc nesluší. Možná je to jen typicky černou barvu, kdo ví. Možná by byla např. vínová či neonová verze lepší :)

    ReplyDelete
  5. Všechny tvoje outfity jsou prostě super. Máš svůj styl a pro mě jsi velkou inspirací.. jsi skvělá:-)

    ReplyDelete
  6. Super! Me se ta cepice k tomu moc libi, takze za me urcite ano!!! :-)

    ReplyDelete
  7. Ahoj, tvůj styl se mi moc líbí a tento podzimní outfit je moc povedený.Tuto sukni jsem také chtěla, podobnou mají v bershce, asi půjde se mnou domů :).Halenku s dlouhým rukávem a límcem s aplikacemi sháním dlouho, ale vždy narazím jen bez rukávu, uvažuji o objednáve na Sheinside, chtěla jsem se zeptat, jak sedí velikosti, mám 34-36 a jaká je doba doručení. Moc děkuju

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám 34 v H&M a Sko mi vyhovuje. Je sice malinko kratší, ale já košile nosím buďto s high waisted sukněmi nebo kalhoty, takže mi to nevadí :) Jinak doručení trvá kolem 3 týdnů. Ale rozhodně bych jí doporučila!

      Delete
  8. líbí se mi kontrast čepky a bot :-) moc ti to sluší ;) :-)

    ReplyDelete
  9. a perfect outfit

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    ReplyDelete
  10. krása:) mne sa ta ciapka na tebe velmi paci, dost sa ti hodi :)
    mozno by som dala ine boty ale aj tak je to super outfit.

    ReplyDelete
  11. Skvělé, jako vždy.. a nejlepší ty hodinky :) ♥

    ReplyDelete
  12. Tak toto je skvělé! Moc nekomentuji, ale toto je dokonalé. :)

    ReplyDelete
  13. Podobnu suknicku mam vo svojom pomyselnom wihliste. Velmi pekne ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. Das Outfit gefällt mir mit dem Lederrock und der Beanie total gut :) Dummerweise stehen mir solche Mützen überhaupt gar nicht :(
    Viel Spaß heute !

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  15. Ta čepka ti moc sluší:) Dokonalá jako vždy:)

    ReplyDelete
  16. no nevim, ta kopírka jágrové je tady až do očí bijící a ta čepice ti fakt nesluší promiň...hele a děláš taky něco jinýho než že nakupuješ, piješ kafe atd? Ted to nemyslim zle, jen se ptám?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, nedělám, víš co, nechodim do školy, ven, nemám povinnosti, ale úplně o tom chci na blog, protože a) chci myslet na povinnosti b) je to děsně zajímavý. A když už jsme u toho, nemyslim si, že Pavlína je jediná, kdo nosí beanis. Konkrétně se na ní se mi nelíbí a oslovilo mě to u Shewearsfashion.

      Delete
    2. Baruš, nemusíš reagovat podrážděně :) nejsem tedy stejný anonym jako první koment :)

      Jinak kolik stojí Rocco? A kde jsi jí, prosím, koupila? Tu ti teda fakt závidim, mám slavnou fake verzi, úplně jí zbožňuju a dost uvažuju nad originálem, protože i ten fake každej chválí :D

      Delete
    3. Jenom prostě mě blbý otázky točej :D jinak kupovala jsem jí v USA v obchodě Neimann Marcus a stála kolem 950$ :) je to ta větší :)

      Delete
    4. Barčo, věřím, že tě točej! Prostě Jágrová je top a každá blogerka ji kopíruje..až na to, že i ona se inspiruje (př. victoria tornegren aj.)

      Delete
    5. Baruš,díky za odpověď. Chápu,že te to vytáčí, mě osobně se tvůj styl líbí čím dál víc a to už dlouho Jagrovku nesleduju, protože je mi protivná :) prostě není to o věhlasu...

      Delete
    6. Mě se teda ten outfit moc líbí, sluší ti to :)
      Jen nechápu, proč vždycky někdo píše, že je inspirovaný Pavlínou, jako by byla ona jediná, kdo nosí beanies a jiné trendy. Ona je hodně inspirována zahraničními blogerkami, tak nevím, proč vždy, všichni píší, že je to okopírované od ní.

      Delete
  17. Asi Tvůj nejhorší outfit :( Jinak tvůj blog mám moc ráda, ale tento outfit mě zklamal. Ale chápu že každý má jiný vkus:) jinak ta nová barva vlasů je bomba:)

    ReplyDelete
  18. Milujem tento štýl :) Hlavne tú sukňu !
    No ako napísala Pavlína, určite by bolo lepšie dať sem viac fotiek s detailami :)
    Inač úplne dokonalé...
    http://janedemoon.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  19. Ta beanies čepka ti moc sluší. Taky si chci pořídit pár takových do sbírky :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  20. ta cepice ti slusi :) perfektní outfit!

    ReplyDelete
  21. krásný outfit, beanie už mám taky vyhlídlnutou a kožená sukně je bezva:)

    ReplyDelete
  22. já jsem si koupila takovou šedou čepici. :) Moc ti sluší :)

    ReplyDelete
  23. hrozně se mi líbí doplňky, hlavně ty prstýnky:)

    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  24. mám podobný svetr ve včerejším outfitu na blogu, moc se mi líbí kombinace se sukní<3

    ReplyDelete
  25. Máš novou barvu na vlasech, že? Přijde mi, že tenhle odstín ti sedí lépe :)

    ReplyDelete
  26. I'm really in love with this outfit : I WANT IT ALL ! (incuiding your legs please ;))
    have a nice weekend xx
    http://www.blondebutterflies.blogspot.be/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig