Sunday, December 15, 2013

NEW YORK NEW IN


A lot of you asked me and wanted me to show you what I have bought in NYC. Today I would like to show you some of my buys. Some you have already seen in the outfits. Shopping in New York is like dream-come-true and I hope to return there once again. Most of the time I was shopping on the 5th and Madison Avenue or in Soho, where you can find a lot of stores. 

Hodně z Vás se mě ptalo, jestli bych neudělala článek o věcech, které jsem si koupila v New Yorku. Dneska bych Vám část věcí chtěla ukázat. Hodně z nich jste už mohli ale vidět v outfitech. Nákupy v NYC jsou opravdu skvělé a doufám, že se tam jednou vrátím. Většinou jsme nakupovali v Midtown (5th a Madison Avenue) nebo v Soho, kde najdete většinu obchodů.


 I have bought a lot of things at my favourite Victoria's Secret. Mostly I went for cozy pyjamas, sweatshirts and pants for home - I really love these two with the cute winter print.

Nakoupila jsem hodně v oblíbeném Victoria's Secret. Pořídila jsem si několik pyžam, mikin a legínů na doma. U těhle se mi líbil zimní potisk.


I have seen this cosmetics bag on Instagram and I totally fell in love. It will be perfect for my make-up when I go to the boarding house. Besides, it was on sale!

Na Instagramu jsem viděla tuhle kosmetickou taštičku a moc se mi líbila. Bude se mi hodit na make-up, když jedu na intru. Kromě toho byla zlevněná.


I always bring tons of cosmetics from the USA - it's way cheaper there, plus the pick is bigger. This time I have bought the Naked Basic palette, which you could see on my wishlist. I also purchased some mascaras, some YSL cosmetics, which I adore, Daisy by Marc Jacobs and body lotions by Victoria's Secret.

Z USA si vždycky přivezu hodně kosmetiky. Kromě toho, že je tam mnohem levnější, je tam také mnohem větší výběr. Tentokrát jsem si pořídila Basic palette od Urban Decay, která je na cestování praktičtější než klasická Naked. V dubnu bych si chtěla pořídit ještě Naked 3. Také jsem si koupila 2 řasenky, laky na nehty, korektory od YSL, na které nedám dopusit, Daisy od Marca Jacobse a několik krémů od Victoria's Secret.


When I was at Victoria's Secret., I totally fell in love with these slippers. They are really cozy, warm and so perfect for winter. Besides, I adore the print. I was scared that I would ruin their shape in the suitcase, but luckily I didn't.

Když jsem byla ve Victoria's Secret, padly mi do oka tyhle "bačkory". Líbil se mi potisk a kromě toho jsou "cozy" a zahřejí. Na zimu ideální. Trochu jsem se bála, že ztatí tvar v kufru, ale naštěstí drží a nic na nich není poznat.


I wanted to buy some shirt or sweatshirt with the New York sign there, but most of them weren't my style. Then, I found this sweatshirt and I had to have it. It's the best hoodie I could find. For home and for sleep, it might be perfect!

Také jsem si chtěla přivézst nějaké tričko nebo mikinu s nápisem New York. Většina se mi ale nelíbila a pravděpodobně bych je nenosila. Pak jsem našla tuhle mikinu a musela jsem jí mít. Na doma a na spaní bude ideální.


The last thing I wanna show you is the "Summer and the City" by Candace Bushnell. I didn't buy this one in NYC - I got it as present form my roommate, but I wanted to show you. I really like cover and I can't wait to read it! I hope you liked my newies and besides these, I got tons of sweater, knee boots from Zara, UGGs, coat, jeans and simple tees from Topshop and some more things from Victoria's Secret. Have a lovely Sunday!

Poslední věc, kterou jsem Vám chtěla ukázat, je knížka "Summer and the City" od Candace Bushnell. Tu jsem si sice nepřivezla z New Yorku (dostala jsem jí jako dárek k svátku od mojí spolubydlící), ale už se nemůžu dočkat až si jí přečtu. Tak doufám, že se Vám moje nové věci líbí a kromě těhdle jsem si přivezla ještě několik svetrů, oblíbené džíny z Topshopu, nový kabát, vysoké kozačky, UGG a ještě pár věcí z Victoria's Secret. Co se Vám líbí nejvíc? Přeji krásnou neděli!


SHARE:

28 comments

  1. jojo na nějaké šminky to taky vidím, pěkná koupě :)
    x

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Četla jsi i první díl The Carrie Diaries?

    ReplyDelete
    Replies
    1. četla, mám ho doma :) Dostala jsem ho minulý rok :)

      Delete
  3. úplně skvělé věci:) ty papučky<3

    ReplyDelete
  4. Ty bačkurky jsou krásnéé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Nejlepší jsou věci od VS♥ za ty bych zabíjela:)) moc ráda bych někdy jela do New Yorku!!:)

    ReplyDelete
  6. Jsem zvyklá si číst ve vlaku po cestě do školy, protoe v něm strávím kolem hodiny a čtvrt, a vždycky u toho poslouchám písničky, abych vytěsnila okolní hluk, jenže mi nedošlo, že když si budu číst The Carrie Diaries (v AJ), tak mě u toho budou písničky (v AJ) rušit :D Takže přemýšlím, jak tenhle zkrat vyřešit :D Každopádně The Carrie Diaries se mi zatím líbí a ráda bych si pak přečetla i Summe and the City :) Jinak se mi z tvého nákupu líbí úplně všechno, nedokážu vybrat pouze jednu věc :) Pyžamo/oblečení na doma na druhé fotce je moc pěkné, líbí se mi i tělová mléka od VS, jejich papuče (ty jsou boží! ♥). Kosmetická taštička mi připomíná tvorbu Kate Spade, kterou sptrašně obdivuju :) A pak se mi líbí samozřejmě i kosmetika, kterou sis pořídila :) Prostě všechno beze zbytku :)

    ReplyDelete
  7. krásne veci;) a tá knižka je super, nedávno som ju prečítala a úplne ju zbožňujem! <3

    ReplyDelete
  8. to oblečení od VS je krásné

    ReplyDelete
  9. ♥ úžasné veci, tomuto sa hovorí poriadne nákupy :)

    werushberry.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. Hlavně, že píšeš v AJ a NJ, spíš bych se být tebou zaměřila na češtinu (viz těhdle) ;-)

    ReplyDelete
  11. Krasne kusky, ako kozmeticke, tak aj z VS! :)

    ReplyDelete
  12. oh, závisť :) krásne vecičky
    hlavne mikina NEW YORK na doma a tiež tiene ..

    ReplyDelete
  13. Nejvíc se mi líbí asi kosmetika a mikiny. Ta knížka může být skvělá :)

    ReplyDelete
  14. perfektní,škoda že u nás ve městě tak skvělé obchody nejsou .To vždycky musím na nákupy minimálně do Prahy nebo Brna :-)

    ReplyDelete
  15. Úžasné věci! Parfém, stíny, kosmetická taštička...<3

    ReplyDelete
  16. Ahoj a čo si si kúpila v New Yorku?

    ReplyDelete
  17. no, tady je někdo rozmazlenej fracík :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No a někdo je zase závistivý primitiv 😄 Barča si udrží životní úroveň i v dospělosti a co ty? Mekáč nebo Kaufland?

      Delete
    2. :D nepíšeš to náhodou ty, Barčo? :D Zatim jí ale úroveň drží rodiče :D

      Delete
    3. A tebe to tak sere, že musíš maskovat zášť smajlíkama. :D

      Delete
  18. mmm, adorable stuffs! (:

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. krásné věci :) jen teda, ugg sis také přivezla opravdu z NY? myslela jsem, ze jsem na instagramu cetla ze jsi je objednavala z nejakych stranek v čr, tak jsem se právě těšila, že se o tom zmíníš jak jsi byla s objednávkou spokojená, protože se po ugg také ohlížím, tak abych měla nějaké tipy kde je koupit ;)

    ReplyDelete
  20. :ame todo lo que compraste , saludos!!

    ReplyDelete
  21. ahoj, tiez som bola nedavno v new yorku(o; krasne veci si si pokupila(o;

    gomistories

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig