Monday, March 17, 2014

MARCH NEW IN


A lot of you asked me whether I would do a new in article. I haven't done this for a while, so I thought that I would show you some of my newest items in my closet. I brought a lot of clothes and cosmetics from Mexico, but you have already seen the most of it on my Instagram account, so won't show you all. Besides I got an iPad (it's the older version, which works perfectly fine for me). I never thought that I would love it! So I am really happy to have it and I think it will help me in college a lot as well. Anyways, here are some 
of my finds!

Hodně z Vás se mě ptalo, jestli bych neudělala new in. Teď se mi nahromadilo pár kousků, které bych Vám chtěla ukázat. Některé jsem si přivezla z Mexika, jiné jsem si objednala po netu. Kromě toho jsem si také pořídila iPad (ano, je to starší verze, která mi bohatě stačí). Vždycky jsem si myslela, že je to zbytečnost, když mám mobil a počítač, ale musím přiznat, že ho nelituji a určiě se bude hodit i do školy. 


This is one of my finds from Mexico. I bought this dress at Zara's and I am in love with the detail in the back. I think it will be perfect for summer or for some vacation!

Jedna z věcí, kterou jsem si přivezla z Mexika, jsou tyhle šaty. Kupovala jsem je v Zaře a padly mi do oka na první pohled. Líbí se mi hlavně vykrojený detail na zádech. Budou super na léto nebo na dovolenou.


I always buy a lot of cosmetics while traveling from many reasons - the pick there is way bigger than here and the products are cheaper. I always got mascaras at MAC. This time I went for Shocking by Yves Saint Laurent and since then it's my favourite. (So, I can only recommend). Also I bought some equalizers by YSL, which are my favourites. And of course, one will never have enough lipsticks!

Ze zahraničí si vozím hlavně kosmetiku. Je tam větší výběr než u nás a ceny tam jsou mnohem nižší než tady v Evropě. V Mexiku jsem zkusila Shocking od YSL a je to ta nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla. Jsem s ní opravdu spokojená a můžu jí jenom doporučit. Také jsem si přivezla korektor od YSL, který mi už docházel a udělala jsem si radost vínovou rtěnkou od MAC.


I was looking for a Victoria's Secret passport cover for so long! I went to VS store back in Mexico, but they didn't have any of those. I scored at the VS airport store in Prague. I am so happy that I got this and I cannot wait till taking it to my next trip, which will be hopefully soon.

Už dlouho jsem scháněla obal na pas z Victoria's Secret. Byla jsem ve VS v Mexiku, kde měli převážně jenom kosmetiku. Tenhle jsem nakonec koupila na letišti v Praze při zpáteční cestě. Mám z něho radost a doufám, že si ho brzy vezmu na nějakou dovolenou.


About a month ago I have ordered a pair of Converse in white. This month I have ordered the black version as well, which I can wear basically with everything. I have ordered the shoes from Spartoo, you can find the Converse here. I am also thinking about getting some higher ones.

Zhruba před měsícem jsem si obejdnala bílé kotníčkové Conversky. Tenhle měsíc jsem si pořídila ty samé v černé. Černá mi přijde unverzálnější, takže boty můžu nosit prakticky s čímkoliv. Objednávala jsem je ze Spartoo, ze sekce Converse. Momentálně přemýšlím, že bych si objednala ještě nějaké kotníčkové.


I wanted some destroyed jeans for spring. I have not found the right pair yet, but I have ordered these from Choies. I like the colours, it looks really soft and I can imagine a lot f spring outfit with them.

Na jaro jsem si chtěla pořídit nějaké roztrhané džíny. Ještě jsem nenašla ten "pravý" pár, tak jsem si mezitím objednala tyhle z Choies. Žádné ve světle modré ve svém šatníku ještě nemám. Na jarní outfity mi přijdou skvělé.


Last week I received a parcel with these Vans which I have ordered from Footshop. It is my first pair of Vans and I am totally crazy about the leopard print. I think they will be perfect for some basic outfits. First I thought I would send them back, because I felt like it is not my style, but I really like. What do you think? Keep it or return it?

Minulý týden mi domů přišly tyhle Vansy z leopardí potiskem. Je to můj první pár Vansek. Moc se mi líbí, hlavně kvůli potisku. Ze začátku jsem si nebyla jistá, jestli je to můj styl, proto jsem přemýšlela, že je vrátím. Ale líbí se mi, tak jsem si je zatím nechala. Co myslíte - nechat nebo vrátit? Objednala jsem je z e-shopu Footshop.


The last thing I want to show you is my new knit from Motel Rocks. I love how soft the sweater is. The colour is so my style, I cannot wait till wearing it! So, hope you liked some of my items. Which one is your favourite? And dont forget to tell me what did you get in last weeks in the comment below!

Poslední věc, kterou bych Vám ráda ukázala, je nový svetr z Motel Rocks. Je z jemného materiálu a je opravdu příjemný. Navíc se mi líbí barva, která bude teďna jaro perfektní. Tak doufám, že se Vám věci líbily. Nezapomeňte napsat, co se líbilo nejvíc a čím ste si Vy udělali poslední dobou radost.


SHARE:

19 comments

  1. Krásné věci!!! Nejvíc se mi líbí ty šaty ze Zary, které jsou fakt kouzelné a na jaro perfektní a svetr na poslední fotce!! :))

    ReplyDelete
  2. Vansky nechat! :)) Bude to fajn zpestření, uvidíš.

    ReplyDelete
  3. Džíny mají skvělou barvu, jako dělanou na slunečné dny! Vansky se mi moc nelíbí, ale věřím, že si u tebe najdou své místo :).

    ReplyDelete
  4. Shopping is always fun! Great buys and congrats on getting your ipad. Yay! Hope you could check out my blog. I'm giving my readers 20% off their purchase from Otaki Clothing.

    Hazel
    www.theskimplelife.com
    http://instagram.com/theskimplelife

    ReplyDelete
  5. Krásné- nejvíc se mi líbí ty pruhované šaty. K těm Vanskám si myslím, že k nim určitě něco vymyslíš a unosíš je. Sice nemám moc ráda zvířecí vzory, ale když to vypadá kvalitně (což je tento případ), vůbec mi nevadí!

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Love shopping! ! I like thestriped dress. If you have a minute visit my blog, new post up today!

    themaiddiction.wordpress.com

    Xoxo

    ReplyDelete
  7. Šaty vyzerajú super, teším sa na outfit :)

    ReplyDelete
  8. Krásné :) Jsem zvedavá na outfit s Vanskama :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Convers chci taky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. such a great haul! im in loove with the cut out triangle in the back of that dress I lovee back cleavage! Aha and Im seriously adroing the print of those vans theyre gonna add such a pop out plain outfits ! Lovely post doll! xo

    stylegrande.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Vansky se mi moc nelíbí, ale myslím, že ty určitě něco vymyslíš. Budu se na to těšit. :) Šaty jsou krásné :)

    ReplyDelete
  12. iPad je podľa mňa úplne super :3 milujem ho :)

    ReplyDelete
  13. Černé Converse jsem si pořídila minulý týden a od té doby je nosím pořád :-) Ještě bych chtěla bílé, ale ty si pořídím, až prodám své béžové :-)) Jinak iPad super, do školy je nejlepší :-)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  14. Tie šaty zo Zary sú nádherné :)

    ReplyDelete
  15. nech si je já mám tenisky z p&b s leopardím vzorem a je to božský doplněk

    ReplyDelete
  16. Hi Barbora! I really love your style and blog! :) One question: Have you kept the leopard print Vans now? Are they comfortable to wear? I really like them and think about ordering them as well! They'll look great for spring and summer outfits I think :) Thanks & Xxx line

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig