Tuesday, April 22, 2014

BLACK AND WHITE

 
This outfit was taken at the Prague airport. It's crazy, isn't? It reminded that I would like to fly away, maybe to Paris or London. I took these photos with Kamila last week. The weather wasn't exactly the best, so we thought that the Prague airport might be the perfect location to take some photos. Last weeks I tended to wear a lot of black and whites outfits, maybe because it got colder outside. I went for a combo of my new faux leather shorts, white knit and a striped blouse underneath to make the whole look more interesting. I have added my new favourite shoes with the heel detail and Le Boy bag. I have to say that I feel like my style has changed within the few last weeks, so I am about to do a big spring clearance of my closet and purchase some new clothes. As many of you know, yesterday I arrived at Vienna, where I will be for 2 days. I want to make a traveling article, but don't forget to check out my Instagram account for more picture from my trip!

Fotky pro dnešní článek jsme spolu s Kamčou fotily už minulý týden v pátek. Počasí nebylo ideální, pršelo, a tak jsme se rozhodly fotky vyfotit na letišti. Musím říct, že se mi ta atmosféra líbí a připomnělo mi to, jak moc ráda bych někam letěla. Poslední dobou se vracím zpět k černo-bílým outfitům. Mám pocit, že se můj styl za posledních pár týdnů změnil. Proto jsem se rozhodla probrat svůj šatník, prodat věci, které už nenosím a koupit si nové. Co se outfitu týče - zvolila jsem kombinaci koženkových kraťasů, bílého svetru a pruhované košile pod tím, která dělá celý outfit mnohem zajímavější. Přidala jsem nové, oblíbené boty a Le Boye. Momentálně jsem na pár dní ve Vídni, jak většina z Vás asi už ale ví. Určitě budu dělat nějaký random článek, možná i video. Víc fotek bude na Instagramu :)


 
photos by Kamila <3
 
knit - Zara / blouse - Vjstyle / shorts - Sheinside / bag - Chanel / shoes - Choies / watch - Marc by Marc Jacobs / sunglasses - Ray Ban
 
 
 
SHARE:

28 comments

  1. Focení s Kamčou ti neuvěřitelně prospívá, jste super dvojka a outfit je taky skvělej :)

    ReplyDelete
  2. parádní fotky :) Kamča je fakt šikovná :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Miluji tuto černo-bílou kombinaci a fotky samozřejmě!
    EJNET

    ReplyDelete
  4. Jedny z tvých nejhezčích fotek!! S prostředím jste to vážně vychytaly!!:) A outfit je super! Koženkové kraťasy ti moc sluší:))) já už mám jedny po dlouhém hledání také vyhlídnuty:))

    ReplyDelete
  5. krásný Baru! fotky od Kláry jsou skvělý a tvůj outfit jak jinak než super ;)

    ReplyDelete
  6. Krome toho, ze fotky na letisti maji uzasny kouzlo, tak je tohle asi tvuj nejhezci outfit za posledni dobu. Strasne moc se mi to libi, kazdicka cast a dohromady to proste vypada hvezdne!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  7. Tiež chválim výber prostredia a aj outfit je podľa môjho gusta :)

    www.michaelakovalcikova.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ty fotky jsou naprosto úžasný! kamila má vážně talent a nikdy bych neřekla, že letiště bude vypadat na fotkách tak super! má to skvělou atmosféru a tvůj černobílý outfit se k tomu moc hodí! :)

    ReplyDelete
  9. Love it! Following you now!

    http://fashionoase.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Super fotky, prostředí je skvělé:) Užij si Víden!

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. Love your shoes. Beautiful pictures!
    www.alamodebyec.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Uchvatne topanky a fakt sa mi paci to prostredie.a Baru neskusila by si si navlnit vlasy v nejakom outfite?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na mě se mi vlny moc nelíbí, ale nikdy neřikej nikdy :)

      Delete
  13. v tomhle prostředí vypadají ty fotky úžasně! :)

    ReplyDelete
  14. Outfit se mi moc líbí, ale víc jak nad outfitem jsem unešená nad těmi fotkami. Kamča je fakt prvotřídní fotografka, což se na fotkách dost odrazilo. Takže za mě super<3

    ReplyDelete
  15. Kde budes inzerovat obleceni ktere planujes prodat?:) dik moc

    ReplyDelete
  16. Wow, tieto fotky sa vážne podarili, krása! A veľmi sa mi páčia topánky! :)

    Stray Alley

    ReplyDelete
  17. Ty boty se mi ze začátku vůůbec nelíbily, ale v poslední době se mi začínají líbit čím dál tím víc!♥ Nádherné fotky! A máš krásnou barvičku na rtech! :)
    mszarofka.blogspot.cz

    ReplyDelete
  18. Outfit je krásný. Ty botky!! ♥

    ReplyDelete
  19. Tohle je tak boží! <3 Bavíš mě, jak nikdy!

    ReplyDelete
  20. Outfit i fotky jsou vážně moc pěkné! Prostředí působí neobvykle, ale v dobrém slova smyslu :)

    ReplyDelete
  21. super topánky!
    oneplusme.blogspot.sk

    ReplyDelete
  22. I ordered this dress and it's gorgeous. Absolutely beautiful. In any shop you'd pay a huge amount for this dress. I am so pleased with the dress and I don't regret buying online at all.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig