Saturday, April 5, 2014

BLACK, RED, WHITE


Today I have for you some photos from yesterday. I went for a casual, comfortable combination of my favourite skinny jeans, knit and plaid blouse underneath. I totally love sweaters over blouses, I think it is really nice detail. I have added my Converse sneakers which I got at Spartoo a couple of weeks ago and I am so in love with these shoes. I have also ordered the ankle ones, so they should arrive soon. I went for silver details and the Le Boy bag. I am so happy that it is Saturday, finally! The following week is my last week to get grades, then I will have only a few classes in order to get prepared for the A-level. 

Dneska mám pro Vás pár fotek ze včerejška. Outfit jsem zvolila pohodlný a trochu uvolněnější. Zkombinovala jsem oblíbené skinny jeany se svetrem s košilí pod ním. Mám ráda detaily vykukujících košil, přijde mi to jako super oživení outfitu. Boty jsem zvolila Converse, které jsem si objednala před pár týdny. Conversky jsem si zamilovala a už čekám na další tenisky od Converse (tentokrát se jedná o ty kotníčkové). Teď mám před sebou poslední týden, kdy dostávám známky. Pak už mám jen pár hodin denně, abych se mohla připravovat na maturitu.



blouse - Choies / knit - Zara / jeans - Topshop / shoes - Converse / bag - Chanel / watch - Marc Jacobs / sunglasses - Ray Ban


SHARE:

17 comments

  1. Taky čekám na nové conversky, tyto které máš v outfitu. :) Každý rok pravidelně jedny černý odrovnám.
    Moc ti to sluší!
    EJNET

    ReplyDelete
  2. Moc hezké fotky:) tyhle casual outfity ti podle mě moc sluší!!!

    ReplyDelete
  3. jednoduché, moc hezké :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Super. Kombo černá a červená kostka je moc pěkný! :-)

    http://karolinasimova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Moc ti sluší tyhle pohodlné outfity, máš úžasný smysl pro kombinace :)

    Dom by Dom

    ReplyDelete
  6. Musím říct, že když jsem tu kabelku poprvé uviděla, tak se mi opravdu nelíbila, ale čím více ji u tebe vidím, tím víc se do ni zamilovávám!

    ReplyDelete
  7. Moc krásné :) Pohodlné, jednoduché, super :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. též se mi líbí vykukující košile ze svetru

    ReplyDelete
  9. Love this outfit! Very classy! I like how you have layered the knit over the shirt and how you can just see little bits on the plaid. Also it looks great with your new Chanel!

    www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Great bag! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. ta kabelka <3 a conversky taky miluju, nejradši bych nechodila v ničem jiném :D :))

    ReplyDelete
  12. Dokonalý outfit <333 Nemám mu čo vytknúť :) Veľmi sa mi páči ako si na tú košeľu dala ten svetrík :) A tie conversy sa k tomu super hodia :)) A samozrejme Chanel... niet čo dodať :O <3

    ReplyDelete
  13. super pohodový outfit. A máš hezký nohy, ty džíny ti perfektně sednou ;-). A ta kabelka Chanel je sen! Já bych si asi zvolila jinou, ale každá Chanelka je báječná ;-)

    ReplyDelete
  14. skvělý jednoduchý outfit! :) taky se chystám pořídit si černé nízké Conversky, už jsem si je minulý týden zkoušela, tak si pro ně někdy v příštích dnech zajdu :))

    ReplyDelete
  15. modni blogerka, lol, takovej outfit by dal dohromady i slepec.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig