Tuesday, May 27, 2014

THE DENIM JACKET


Today I have been to Germany for a while and this is the look I picked. I went for a comfortable combination of my diyed skinny jeans, white top and new denim jacket, which I have bought a couple of days ago. I was looking for a denim jacket for a longer time, however I couldn't find one that would fit well or had a nice color. Then I went at Mango's and found this one. I really like denim clothes, like a jacket or blouse. I think it looks very nice and you will definitely see it here a lot. I have added my leopard slip ons and Le Boy bag. Tomorrow I am about to go to Prague and I will be there now till Saturday, then I am off to Germany.

Dneska jsem byla v Drážďanech, kde jsem potřebovala zařídit pár věcí. Na sebe jsem zvolila tenhle outfit - kombinaci roztrhaných skinny džínů, které jsem si sama "diy" udělala, bílého topu a nové džínové bundy. Tu jsem na wishlistu měla už delší dobu, ale dlouho jsem nemohla najít nějakou, která by seděla nebo která by měla hezkou barvu. Nakonec jsem našla tuhle v Mangu. Během léta jí určitě na blogu uvidíte ještě několikrát, stejně tak jako džínovou košili. Denimové věci mám moc ráda a myslím, že i skvěle vypadají. Outfit jsem doplnila oblíbenými leopardími slip ony a Le Boyem. Zítra se chystám do Prahy, kde budu asi každý den až do víkendu. Pak se chystám zpátky do Německa, kde mě čeká poslední maturita. 



top - COS / jeans - (DIY ripped) Topshop / jacket - Mango / slip ons - Choies / bag - Chanel / watch - Marc by Marc Jacobs / rings - Gina Tricot / sunglasses - Ray Ban


SHARE:

15 comments

  1. Hezká barva vlasů, líbí se mi nejvíce. Více než ta tmavší, co jsi měla v poslední době a více než blond, co jsi nosila dříve.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasím, nicméně po té blond máš dost zničené konečky, což ubírá na celkovém dojmu.. myslím, že by jim prospělo nějak více zkrátit, třeba nějaké šmrncovní mikádo.. :)

      Delete
    2. Přesně tak, vlasy jsou v délkách strašně zničené, někdy je méně více :)Jinak outfit super L.

      Delete
  2. Tak tohle je boží outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. I love your shoes.

    http://madelinefashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Comfy look :)

    http://begumerenoglu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. super, celý outfit je moc hezký a vypadá i dost pohodlně
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  6. hezky outfit :) v jednoduchosti je krása

    ReplyDelete
  7. dye ???? prosim te, je to diy (zkratka od Do It Yourself)
    dye znamena uplne neco jineho... od takove svetobeznice jako jsi ty bych takovy faux pas necekala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. omlouvám se, že jsem výraz jednou asi ze 4 napsala špatně :D zabij mě za to!

      Delete
  8. Moc pěkný outfit, denim se mi taky dost líbí, hledám denimovou košili ale stále nemůžu najít tu pravou :-)
    www.bokattyna.blog.cz

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig