Thursday, July 17, 2014

COLOGNE OUTFIT


Today I have an outfit for you that I have worn in Cologne. I spent the whole Wednesday in the RTL studio, talking about my new project and getting prepared for showing it to you. When it comes to "presenting" myself, I like to be 100% comfortable and myself in the outfit. That's why I decided to wear my new shorts from Barcelona with a simple black top by Joe's Jeans, that I got from the Joe's Jeans x Chictopia collaboration, shirt around waist and black slip ons. I have added my cross-body my Mini Mac and my favourite watch. Today I got back from Cologne, right now I am having a breakfast in the city centre of Dresden and then off to my home.
Dneska mám pro Vás outfit, který jsem měla na sobě v Kolíně nad Rýnem, Letěla jsem tam v úterý a strávila jsem tam 2 noci. Celou středu jsem strávila v RTL studiu, kde jsem byla kvůli jednomu projektu, který s RTL chystám. Vždy, když jsem na nějaké akci, tak se snažím vzít si outfit, který je 100% můj styl a zároveň ve kterém se cítím pohodlně. Rozhodla jsem se pro nové šortky Brandy Melville z Barcelony, černé tílko, košili kolem pasu a černé slip ony. Přidala jsem Mini Mac a oblíbené hodinky. Dneska ráno jsem přiletěla zpět do Dráždaň. Zašla jsem si na snídani a teď už jsem doma a začínám s vybalováním. Zítra se chystám do Prahy, tak se tam třeba s někým z Vás potkám.




top - Joe's Jeans / shorts - Brandy Melville / shirt - Choies / slip ons - Topshop / bag - Rebecca Minkoff / 
watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban

SHOP THE LOOK




SHARE:

16 comments

  1. Můžu se zeptat, jak se udržuješ tak štíhlá? Vypadá to, že pořád jen cestuješ a máš nabitý program,..chodíš i do fitka nebo cvičíš nějak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do fitka nechodím, ale cvičím každý den na nohy a doma běhám na páse :)

      Delete
  2. tie slip ons su najpohodlnejsie co mam really

    ReplyDelete
  3. Tak toto mají být ty tlusté nohy, jak psal přiblblý pisatel na tvém asku? Nejsexy a nejlepší postava!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ty tvoje hodinky ♥

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  5. Jako vždy super, pohodový outfit :). Už dlouho jsem u tebe obdivovala kabelku a tak už ji mám taky na cestě, ale klasický velký MAC a v královské modré :).
    Ať se ti spolupráce s RTL daří!

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. To se mi moc líbí, jednoduché a stylové.
    Přeji krásný den.
    EJNET

    ReplyDelete
  7. Krásný, jednoduchý a pohodný outfit :) to se mi líbí
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. jsem zvědavá na nový projekt :))

    ReplyDelete
  9. Super outfit :-) ta kabelka je skvělá

    ReplyDelete
  10. Zbožnuju tvuj styl oblékání:)

    ReplyDelete
  11. ja tu nechcem byt nejaký hejter ale proste nakúpit si drahé veci a potom to nejako doladiť to dokáže každý ešte ked sú to peniaze rodičov .. nič proti obliekaš aj si krásna ale proste prídeš mi uplne tuctová pipka .. peace celému svetu

    ReplyDelete
  12. (y) like a boss :D ty vymažeš každý komentár ktorý je čoilen trochu negatívny ?? :D neviem či sa mam skvor smiat alebo ťa lutovať :D

    ReplyDelete
  13. Ahoj, tvůj styl oblékání je mi velmi blízký a líbí se mi všechny tvoje kombinace. Mám jednu otázku, jak řešíš spodní prádlo pod tílko? Máš nějakou dobrou podprsenku bez ramínek?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig