Thursday, July 31, 2014

ROOFS OF BERLIN


Today I have for you an outfit that I wore in Berlin. I really like the location of these photos - we decided to shoot them on the roof of our hotel, on the 6th level to be exact. I have worn my favourite zipper skirt with a sweatshirt and heels. I have added my Chanel Le Boy and some silver accessories. Yesterday, in the evening, we got back home. I did not manage to see all places I wanted in Berlin, but I hope to see them in two weeks, because I am about to go there again. Today I am in Prague, which is a little bit calmer than Berlin.

Dneska jeden outfit z Berlína (bohužel jediný, který se mi povedl vyfotit). Klasické "streetstylové" fotky jsme tentokrát nahradily fotkami na střeše hotelu - konkrétně se jedná o 6.patro hotelu Waldorf Astoria. Přijde mi to jako super změna, zase trochu něco jiného. Na sebe jsem si vzala oblíbenou koženkovou sukni, ke které jsem zvolila šedou mikinu a oblíbené podpatky. Přidala jsem Le Boye a stříbrné doplňky. Včera večer jsme se už vrátili z Berlína domů. Musím říct, že celý výlet byl úžasný, hlavně díky hotelu, kde jsme byli ubytovaní. Bohužel jsem nestihla všechno, co jsem měla naplánované, ale tak doufám, že to doženu za dva týdny, kdy se do Berlína chystám znovu. Dneska vyrážím do Prahy, kde potřebuji zařídit pár věcí. A když už je řeč o Praze - všichni si udělejte 06.08. čas a přijeďte na náš Meet and Shop (oficiální odkaz tady). Těšíme se na Vás!


sweatshirt - Choies / skirt - Choies / heels - Steve Madden / bag - Chanel / watch - Michael Kors /
rings - Asos / sunglasses - Ray Ban

SHOP THE LOOK


f

SHARE:

15 comments

  1. mna tiez hodinky najviac zaujali <3

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit, na akci Meet and Shop jsem se těšila od té doby co jste se o tom zmínily ale bohužel 6.8. mi to nevychází což mě dost mrzí :-(
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Mohla by jsi sem, prosím, hodit nějaký článek o typech, kam v Berlíně vyrazit, na tvoje oblíbená místa tam? :) třeba něco takového, jako jsi sem přidávala s Barcelonou. To by bylo skvělé :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anoo to by bolo skvele fakt:)

      Delete
    2. Souhlasím, tyhle články píše Barča opravdu skvěle :)

      Delete
    3. Koukám, že máte o článek opravdu zájem, tak až ve 16/17 vrátím z Berlína, tak je napíšu (chtěla bych vyzkoušet ještě nějaké kavárny) :)

      Delete
  4. Máš nádhernou sukni ! :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  5. ty boty jsou dokonalé! :O
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. miluju když elegantní look je nějakým prvkem shozen, jak to dělává Kate Moss, dnešní post je opravdu velmi inspirující =))

    ReplyDelete
  7. Nejvíc se mi líbí ta sukně, je fakt svkělá! Doufám, že mi to vyjde toho šestého, ráda bych vás poznala, holky :)

    ReplyDelete
  8. Skvělý outfit! ta sukně je super!! :))


    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig