Friday, July 25, 2014

SPORTY CHIC LOOK


Yesterday I was in Prague and this is the outfit I wore. We had the most amazing lunch at cafe "Můj šálek kávy" - gluten free bread, goat cheese, rucola and tomatoes - and the best coffee at EMA Espresso Bar later that day. I went for a more casual look wearing my favorite sporty shorts from Ivy Revel paired with a denim shirt and heeled sandals. I have made a ponytail, which I wore last week a lot, because it was really hot. I have also a couple of news - one of them is a sale of my closet coming up next moth, so if you are in Prague, definitely stop by!

Včera jsem byla v Praze a zvolila jsem tenhle outfit. Zašla jsem do kavárny "Můj šálek kávy", kterou mohu jen a jen doporučit (nejlepší bezlepkový chléb s rukolou, kozím sýrem a rajčaty), stejně tak jako EMA Espresso Bar, kde jsem byla odpoledne na kávě. Vzala jsem si spíše "casual" outfit - oblíbené kraťasy Ivy Revel, džínovou košili a sandálky na podpatku. Přidala jsem Celine a z vlasů jsem si udělala culík, který teď nosím skoro pořád. Momentálně zařizuji náš meeting a prodej oblečení, který by se měl konat nejspíš první týden v sprnu, tak doufám že se s někým z Vás uvidím (až budu mít více informací budu Vás informovat).



denim blouse - Choies / shorts - Ivy Revel / heels - Asos / bag - Celine / watch - Triwa / sunglasses - Ray Ban

SHOP THE LOOK 





SHARE:

15 comments

  1. Lindisimo look me encantaaaa!! <3

    ReplyDelete
  2. Jednoduché a krásne :) topánky ti skvele predlžujú nohy :)

    http://stylemonblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Moc krásný outfit jinak na váš prodej se těším, snad v tom termínu budu moct dorazit :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Tyhle kratasy jsou jeden z mych nejoblibenejsich kousku tveho satniku <3 jsi fakt moc krasna, culik ti taky slusi a ty boty, paneboze! Ja bych je asi mela jen "na vystavku", protoze chodit bych v nich nezvladla, takze vsechna cest!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  5. Miluju tu kabelku! :)
    fashionblogbymarie.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. achjo, já tě prostě žeru.. nebyl jediný outfit, který by se mi nelíbil.. ale je fakt, že ty kdyby sis na sebe vzala i pytel, tak vypadáš dobře:)

    ReplyDelete
  7. Úžasný outfit!! :-) ta košile je skvělá

    ReplyDelete
  8. skvelý look! krásne si skombinovala športové s elegantným a ucelený dojem je na jednotku! Ale tak je to vlastne pri každom tvojom outfite, haha

    XOXO
    www.lookjournals.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Lodičky a kabelka top ! :)

    ReplyDelete
  10. Vyzeráš dokonale :) Šortky musím mať <3

    ReplyDelete
  11. za mě tentokrát asi ne.

    Máš sice v šortkách pěkné nohy, ale mě ty šortky přijdou jako pohodlné na doma ( ta šnůrka v pase :-) a k tomu extra vysoké podpatky.. přijde mi to jako divná směska a ne "umění sloučit neslučitelné". Promiň :-)

    ReplyDelete
  12. Máš krásnou postavu :) Šortky v kombinaci s džínovou košilí vypadají vážně skvěle :)

    ReplyDelete
  13. Super lovely!

    http://itsjustadetail.blogspot.be/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig