Saturday, July 19, 2014

THE AIRPLANE OUTFIT


A lot of you kept asking me about my looks while traveling. Today I would like to show to you one of them - which I have worn two days ago when I was traveling from Cologne back home. When traveling, I go for more comfortable looks. I always wear my jeans or at least pants, no matter the destination, because I am always cold in the plane. This time I went for a simple black tee and leather jacket over it on the top. Most of the time I am traveling for a longer time, so I usually wear some flat shoes. I love comfortable flats and slip ons - I went for my leopard printed, which are my most favourites ones. Usually I go for my Celine bag, which goes with everything and can carry a lot of items! What does your outfit looks look like while traveling?

Hodně z Vás se mě ptalo, co nosím, když někam letím, tak jsem se rozhodla Vám dnes ukázat outfit ze čtvrtka. Vracela jsem zpět domů z Kolína nad Rýnem. Let trval sice jen hodinu, ale většinou cestuji v podobých kombinacích. Skoro vždy mám na sobě skinny džíny. V letadle mi bývá zima a proto jsou pro mě skinny jasná volna. Tentokrát jsem k nim přidala černý top a křivák. "All-black look" jsem doplnila výraznějšími botami. Často jsem na cestě i několik desítek hodin, proto volím nějaké pohodlné mokasíny nebo oblíbené slip ony. Nejoblíbenější kabelka do letadla je pro mě asi Celine (společně s Neverfull), do které se vejde spoustu věcí a hodí se skoro ke všemu. V čem cestujete Vy?


top - Sheinside / jeans - Topshop / jacket - Sheinside / slip ons - Choies / bag - Celine / sunglasses - Ray Ban / 
watch - Michael Kors / rings - Asos

SHOP THE LOOK






SHARE:

22 comments

  1. ty už kombinuješ zlaté a stříbrné detaily? :) to je dobře.. já mám křivák jen se střibrnyma a je mi blby si k tomu vzít zlate doplnky a nebo kabelku se zlatym zipem, ale ono už je to dneska asi jedno, že.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opravdu nebudu mít 2 bundy jenom kvůli zipu :DD

      Delete
    2. však právě )

      Delete
  2. Baru ziju pr all black look navíc tento se ti strašně moc poved ja teď jedu do ovi v maxi šatech černých samozřejmě zlaté doplňky a největší kabelka co mám :D

    ReplyDelete
  3. ahoj Baro, planuji si koupit ty boty, jsou pohodlne? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou to moje nejpohodlnější slip ony, překvapily mě. Můžu je jen a jen doporučit :)

      Delete
  4. Baro nesmrdia v tych botach nohy? Musi sa v nich hrozne potit hlavne v leto, jedine to ma na nich odradza inak su dokolnale a ty tiez :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, nosím do nich takové ty ponožky do balerín a je to v pohodě :)

      Delete
  5. ahoj, chtela bych se zeptat, jakou velikost kupujes kalhot z topshopu? co jsem koukala, tak maji bud 26 nebo 28 a ja mam treba z h&m 27, tak nevim, jakou velikost si objednat :D dekuju :))

    ReplyDelete
  6. My airplane outfits also look like this !
    I usually go for a big purse where everything fits in, some converse, jeans and a nice jacket.
    You can´t ever go wrong with that :)

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  7. do letadla se oblékám podobně, jen spíš raději volím boyfriend džíny nebo nějaké trochu volnější kalhoty :)) jinak ty tvoje slip ony jsou perfektní!

    ReplyDelete
  8. Super outfit:) tobě to prostě sluší za každé situace:)) na instagramu jsem viděla jednu fotku, chystáš se zase brzy někam do zahraničí?:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano chystám :) zatím plánuji, ale Berlín už mám jistý :)

      Delete
  9. já strašně ráda cestuju s neverfullkou, v pohodlných džínách, converskách a nějakém svetříku, chladno mi bývá totiž pořád :D :)

    ReplyDelete
  10. Perfektní!! :))

    http://jonasovadenisa.blogspot.cz/?m=1

    ReplyDelete
  11. I love an all black outfit and a hint of leopard print!!!

    www.inmydreams.ca/

    ReplyDelete
  12. ahoj možem sa opýtať na tu bundičku z sheinside je kvalitná ?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig