Tuesday, October 14, 2014

GREY STRIPES


One of my favourite colours this fall is grey. I love wearing my grey jeans or big chunky knits. Today I would like to show to you an outfit which I have worn yesterday. I'm still into stripes a lot, so I am happy that I found a shirt in my new favourite colour. I went for a "monochrome" look by adding grey jeans. Because it got a little colder I have added a leather jacket and ankle boots, which are my favourite shoes. I went for silver jewelry. I am having a lot of work these days and I am also feeling a little bit sick, so I hope I'll feel better soon, so that I can stay connected with you guys and post outfits!

Minulý podzim jsem nosila vínovou, tenhle jsem si zamilovala šedou - na kabátech, svetrech a kalhotech. Právě včera jsem měla na sobě šedé džíny a zvolila šedo-šedou kombinaci. Přidala jsem k nim npvý pruhovaný top, koženkovou bundu a kotníkové kozačky, které patří k mým oblíbeným botám. Outfit jsem doplnila stříbrnými doplňky, které se k šedé podle mě hodí nejvíce. Tenhle týden jsem měla menší potíže s internetem - stále ho ještě nemám v bytě, proto postuji články s menším zpožděním. Také mi je celý týden špatně, tak doufám, že se mi udělá líp a budu zase fungovat na 100% :)


Lindex top
Choies jacket
Topshop jeans
Casual Attitude boots
Proenza Schouler bag
Michael Kors watch
Celine sunglasses

SHOP MY OUTFIT




SHARE:

10 comments

  1. Achjo, opět tak trochu šedá myš, tvé outfity sem vždy zbožňovala a pořád mi je tvůj styl sympatický, ale musím uznat, že to je víceméně pořád dokola, hlavně v poslední době. Všechno tak nějak splývá, nic nevyčnívá, nic u čeho by mi spadla brada. Je to škoda, že se takhle držíš při zemi a víc neriskuješ :)

    ReplyDelete
  2. what a chic, casual outfit ! i really liked that shirt, so great x

    CLUB AVENUE | BY ELZA BEATRISE http://club-avenue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Great cool and easy look!
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  4. Got to love a bit of grey! Most of my wardrobe is grey, haha. I love those ankle boots, I'm currently on the hunt for the perfect pair, but I've had no luck yet!

    Joanne | www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Já šedou miluju celoročně a skoro celoživotně, takže se mi tohle moc líbí. A přeju, ať je líp.

    ReplyDelete
  6. love it!*_*
    katiy♥

    http://www.katiys.com

    ReplyDelete
  7. Krásna. Topánočky si musím zadovážiť :)

    *GIVEAWAY*

    ReplyDelete
  8. Krásný outfit!
    máš krásnou postavu nezhubla jsi zase nějak?:)

    ReplyDelete
  9. cool outfit!! :-)

    if you like, visit my blog on www.nissimendes.ch

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig