Friday, October 10, 2014

HOW TO WEAR: DENIM


I was thinking about the concept of my blog lately and I decided to add, time after time, a new chapter to my blog - I would like to give you some tips how to wear some specific trend.  Today I would like to talk about denim. Denim is one of the basic trends, which can be worn many ways. In today's post I would like to show to you how I style this trend!


Poslední dobou jsem přmýšlela o konceptu blogu a rozhodla jsem se zařadit více "inspirativních" článků. Myslím, že to bude zase změna, tak doufám, že se Vám takové články budou líbit. Ráda bych Vám čas od času ukázala jak nosit specifický trend. Jako první jsem si vybrala denim, který patří k úplným klasikám. 


1. JEANS


shirt - COS / jeans - Topshop / jacket - Sheinside / loafers - Sam Edelman / bag - Celine / watch - Michael Kors / 
sunglasses - Ray Ban


Probably the most classic way  to wear denim is on jeans. I think that well fitted jeans look gorgeous not only in the day time, but also can be worn in the night time. I think that it is worth investing into a pair, that suits you well, because a pair of jeans is a timeless piece which you can wear basically with anything.

Pravděpodobně ten nejklasištější způsob, jak nosit denim, je si obléct džíny. Dobře padnoucí džíny jsou podle mě úplným základem šatníku. Dají se nosit přes den i v noci, s podpatky i s teniskami - prakticky se vším. Rozhodně se vyplatí zainvestovat do kvalitních džínů, protože se jedná o kousek, který určitě unosíte.

2. BLOUSE


blouse - Choies / jeans - Topshop / loafers - Sam Edelman bag - Celine / watch - Michael Kors sunglasses - Ray Ban 


Another way to style denim is by wearing a denim blouse. I think that denim blouses look amazing with leopard print. They can be worn with A-skirts or skinny jeans. 

Džínovina nevypadá super jen na kalhotech, ale také i na košilích. Myslím, že košile vypadají skvěle hlavně v kombinaci s leopardím potiskem. Nosím ji buď se skinny džínami nebo sukní do A.

3. DUNGAREES


crop top - Choies dungarees - Topshop / heels - Topshop / bag - Proenza Schouler / sunglasses - Ray Ban / watch - Michael Kors 


Last seasons were trending the dungarees - no matter if they're long or short, dungarees are a must-have. They look amazing with simple tops or crop tops, slip ons or chunky heels.

Už od léta letí lacláče. Já osobně jsem si tenhle trend oblíbila - ať už se jedná o krátké nebo dlouhé, rozhodně patří momentálně k mým oblíbeným kousekům. Já je nejradši kombinuji s topy s krátkým rukávem / crop topy a tkz. "chunky heels". 

4. AROUND WAIST


top - COS / skinny - Topshop / blouse - Choies / shoes - Topshop / bag - Chanel / watch - Marc by Marc Jacobs / 
sunglasses - Ray Ban


I think that denim looks amazing "around waist" as well. If you are wearing a simple outfit, it brings a color into the outfit and also makes the whole look more unique. The best way to wear denim around waist is with pants.

Denim nosím ráda i kolem pasu. Celkově mám tenhle trend moc ráda a stejně tak jako kostkované košile i denimové vypadají super. Skvěle doplní jednoduché kombinace a celkový outfit pak vypadá originálněji. Nejradši je nosím se skinny džínami.

5. JACKET


top - COS / jeans - (DIY ripped) Topshop / jacket - Mango / slip ons - Choies / bag - Chanel / watch - Marc by Marc Jacobs / rings - Gina Tricot / sunglasses - Ray Ban


My last tip to style denim is by wearing a denim jacket. I think that denim jackets look really amazing not only in spring and summer, but also in autumn. The best way to pull off the jacket is by wearing basic colours - white, black, grey.

Mým posledním tipem jsou denimové bundy. Hodí se nejen na jaro a léto i teď na podzim. Denimvé bundy kobinuji s základními barvami - černou, bílou a šedou.


SHOP MY OUTFITS




SHARE:

17 comments

  1. Super článek a super nápad, klidně víc takových! Moc se mi líbí jednotlivé outfity, každý jiný a originální, fakt paráda!!:)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  2. Rada si prečítam inšpirujúce články :)) Je to naozaj skvelý nápad :))
    Ináč veľmi sa mi páčia tie montérky a s opätkami vyzerajú dokonalo <3

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. jeany samozřejmě vlastním ,ale jinak denim moc nemusím.každopádně u mě vede outfit no3!!!:-)
    xx
    http://nathalisbreakfastclub.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Proč všude ty brýle?:/ Jinak zajímavý článek, všude ti to moc sluší:)

    ReplyDelete
  5. Lovely looks! You look stunning!
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  6. Teda nejvíc se mi na tobě líbí ty klasické modré džíny z Topshopu :) A úplně jsem se zamilovala do těch kraťásků, příští léto je potřebuju :D

    ReplyDelete
  7. Super clanek Baru!

    ReplyDelete
  8. Pěkný článek, určitě jich tu ráda uvidím víc. Nejvíc se mi líbí klasika-džíny, tričko křivák a poslední kombinace, tedy denimová bunda :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  9. to je super! moc se mi to líbí, už se těším na další články :)) a denim mám nejradši v podobně roztrhaných skinny nebo boyfriend džínů a taky se mi hodně líbí džínové bundy, ale zatím jsem žádnou hezkou nenašla, která by odpovídala mým představám :))

    ReplyDelete
  10. super článek Baru, jen tak dál

    ReplyDelete
  11. Fakt super nápad! :)

    ReplyDelete
  12. Skvěle povedený článek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Skvelý článok, rob také častejšie, budeme rady ! <33 :-)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig