Saturday, November 22, 2014

MY CHRISTMAS WISHLIST



In less than a month there will be Christmas, so I thought I would share with you what I would like to find under the Christmas tree, because a lot of you kept asking me about that. I am really looking forwards to the holiday, I hope to rest a little bit and just enjoy the christmasy atmosphere. Don't forget to tell me what your wishes are!

Vánoce se už pomalu blíží a já jsem konečně dala dohromady svůj vánoční wishlist. Hodně z Vás se mě na něj ptalo, tak jsem se rozhodla, že Vám ho dneska ukážu. Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, co si přejte Vy. Na Vánoce se jinak už moc těším, hlavně na relaxování a užívání si vánoční atmosféry. 



Basic collared shirts
 I like collared shirts better than simple tops and tees, so I would like to have some burgundy one to match my Antigona! I am also missing in my closet is a quality white shirt.

Black skinny
 I had my black skinny jeans from Topshop over two years, I owned several pairs and I feel like the quality now isn't that good as it was two years ago. That's why I would like to get some high-quality black skinny jeans, since I am wearing them a lot. I was thinking about Acne.

Winter accessories
 I have an Acne scarf in black and burgundy - and it's the best scarf ever! So warm and so cozy! I need it in grey as well. I also need some leather gloves and maybe a burgundy hat. And from jewelry section - double pearl earrings.

Fur jacket
 Perfect winter jacket, warm, but good-looking!

Books & Home decor
New year requires a new planner. I think this one by Kate Spade is so cute! I don't have many "coffee table books", so I would like to get some. This one about Chanel caught my eye and I think it will be interesting to read as well. Talking about home decor, I would love to have another candle by Diptyque. I got my first one in Berlin a couple of weeks ago and I am seriously addicted. The whole room smells like the candle, so I would like to have one in my bedroom as well.

Daniel Wellington watch
 I fell in love with this watch by Daniel Wellington. I have this one in rose gold already, but I would love to have it in silver too. And don't forget that you can still get 15% off your order with a code "holiday-vogue"!

Chelsea boots 
I have many heeled ones, but not a pair without them. I was thinking (maybe) about investing into the Acne ones.

Mansur Gavriel bucket bag
 Now this would be a "from myself to myself present", if only I could find the bag online. It's sold out everywhere, but I hope that I will be lucky enough to get it!

Cosmetics
And the last point - cosmetics. I would like to get some dark red lipstick, probably YSL or Chanel, and also Brown Zings by Benefit!


Košile
 To, co mi v šatníku chybí, je kvalitní bílá halenka. Jednu bílou sice už mám, ale není z moc příjemného materiálu. Skvělé jsem viděla v &Other Stories v Berlíně. Ráda bych měla v šatníku i vínovou, která by se hodila k nové Antigoně. Košile nosím totiž mnohem radši než klasická trička.

Černé skinny
Poslední dva roky jsem nosila džíny z Topshopu. Mám už asi čtyři páry - džíny se buďto roztrhly nebo zešedivěly. Přijde mi, že poslední, co jsem si koupila, nejsou už tak kvalitní a proto bych ráda investovala do nějakých, co vydrží. Líbí se mi tyhle od Acne.

Zimní doplňky 
Acne šálu mám už v černé a vínové. Na obě nedám dopustit - jsou z jemného materiálu a opravdu zahřejí. Na zimu bych chtěla ještě šedou. Kromě šály bych ráda od stromečkem našla i kožené rukavice a možná i vínový klobouk, ze šperků pak "oboustranné" perly, do kterých jsem se zamilovala!

Černý kožich 
Další věc, co mi v šatníku chybí. Do mrazů ideální záležitost!

Knížky a bytové doplňky
 Každý rok si kupuji nový diář. Na rok 2015 jsem si vybrala tenhle puntíkovaný od Kate Spade. Líbí se mi nejen obalem, ale i uspořádáním vevnitř. Další věc, co mi chybí, jsou "coffee table" knížky. Ráda bych měla tuhle Chanel nebo Vogue Unseen. A když už je řeč o doplňcích - také toužím po další svíčce Diptyque. Svojí první jsem si přivezla nedávno z Berlína. Mám jí v obýváku na stole a voní po ní celá místnost, takže bych chtěla ještě jednu do ložnice.

Hodinky Daniel Wellington
Jedny hodinky 
Daniel Wellington mám už v rose gold, ale zamilovala jsem si je tak, že bych je chtěla i stříbrné. A pokud si je plánujete objednávat i Vy, nezapomeňte, že můžete dostat 15% slevu s kódem "holiday-vogue".

Chelsea boots 
Chelsea boots sice mám dost, ale všechny s podpatkem. Ráda měla i nějaké bez něho. Přemýšlela jsem o investování do těchto od Acne.

Mansur Gavriel Bucket bag 
Tohle by byl dárek "ode mě pro mě". Bohužel je ale Bucket bag vyprodaná skoro všude. Tak doufám, že na ní ještě narazím nebo že na ní budu mít štěstí v Berlíně.

Kosmetika
Posledním bodem je kosmetika. Na svém wishlistu mám třeba tmavě červenou rtěnku, která se podle mě na zimu hodí víc než klasická červená a Brow Zings od Benefitu (někdo zkušenosti?).


SHOP MY WISHLIST




SHARE:

23 comments

  1. Rúž, košele a topánky sú veľmi pekné. Bielych košieľ nikdy nie je dosť :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. bourgundy je nejlepsi ♥

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Beautiful selection doll! I havent even started thinking about present ohlala don't get me started haha!xo

    stylegrande.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  4. love the lipstick's color :)

    http://classycaptanius.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. stačí koupit diář na rok 2015, jinak všechno mám od minulého a předminulého roku :)

    ReplyDelete
  6. super věci :-). já se těším, až si budu vybírat diář na nový rok :-)

    Zvu tě na mou giveaway o skřipce do vlasů:
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    ReplyDelete
  7. Kde se sehnat ten diar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenom online na netu, já jsem ho teď objednávala z americkýho Ebaye, ale platí se teda velký poštovný no :/

      Delete
    2. A plati se i dph a clo?

      Delete
  8. Skvělý seznam :) teď jsi mi připomněla, že taky potřebuji nový diář!

    ReplyDelete
  9. Love your selection! Thank you for sharing.
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  10. Grey scarf and white shirt are my must have too :)

    ReplyDelete
  11. Chelsea boots a coffee table knihy..mám je taky na wishlistu pro Ježíška =D
    Tak přeju, ať co nejvíc z toho vyjde ;)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    ReplyDelete
  12. Ten diář nemůžu na lily rain najít :(( a ten tvůj odkaz nefunguje :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohli ho už vyprodat :) ale přece si ho můžeš vygooglit :)

      Delete
  13. Kožíšky miluju a hodinky jsou taky uzasne:-)

    ReplyDelete
  14. Love your selection! Thank you for sharing.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig