Saturday, December 27, 2014

2015 WISHES


I am still sick, so I wasn't able to shoot an outfit. I spent the last couple of days in my bed, so I was scrolling through some eshops and making wishlists. I decided to make a "2015 wishlist" - some things I would like to purchase next year. I was saving my money a little last few months and I always want to spend it on something nice. So what do I wish for next year?

Už v Budapešti mi nebylo dobře, svátky jsem proležela, takže jsem neměla šanci něco nafotit. Hodně jsem teďka projížděla eshopy a rozhodla se udělat wishlist toho, co bych si chtěla pořídit v roce 2015. Poslední měsíce jsem si šetřila peníze, které bych chtěla investovat, pravděpodobně do kabelky (a samozřejmě dalších, cenově přijatelnějších věcí). 

Baby pink sweater / Stella McCartney backpack / Acne scarf / Zara Home Frames / Poster / Leather leggings / Michael Kors bracelet / Dolce Vita loafers


How to be Parisian / Mansur Gavriel Bucket Bag / Missguided coat / Michael Kors bracelet / Jeffrey Campbell shoes / Topshop jeans / Chanel lipstick / NARS powder / Miu Miu wallet

Topshop coat / Jeffrey Campbell boots / Acne sweater / Prada bag / Zara Home blanket / Pandora bracelet / Victoria's Secret pajamas

* You can also get 20% off your order at Bruna Rosso if you sign up their newsletter and use the code FASHIONINMYSOUL.

* Při objednávce na Bruna Rosso můžete získat 20% slevu pokud se zaregistrujete na odebírání novinek a použijete kód FASHIONINMYSOUL.


Besides these wishes I would also love to go to the London Fashion Week again, visit Stockholm, worry less, be more happy, get my flat done and keep posting as frequently as I did this year! What do you wish for next year?

Kromě těchto materiálních přáních, bych se ráda znovu podívala na londýnský Fashion Week, navštívila Stockholm, zvládla zkouškové, méně se stresovala a přispívala na blog tak často, jak tento rok! A co si přejete Vy? 

SHARE:

8 comments

  1. Ten camel kabát je dokonalý :) Doufám, že ti plány do nového roku vyjdou, bylo by super, kdyby jsi přidávala články pořád tak často.

    ReplyDelete
  2. Najlepšie sú tie vankúšiky! Ja po nich pozerám už dlhšiu dobu ♥ Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  3. Kde se daji sehnat ty polstare?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou z Gypsy Warrior, ale tam jsou vyprodají. Podobné se dají sehnat na Ebayi nebo Amazonu :)

      Delete
  4. Tá chanelka je neskutočná :O

    http://vikibatalik.blogspot.sk/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig