Monday, February 23, 2015

COMFY BASICS

DSC_0116

Even though I have my semester holiday, I feel really busy. On Saturday I had my blogger bazaar, yesterday I had meeting with my friend in Prague and today I am here again. This time off to some work meetings and in the evening I am invited by Coca Cola to the Katy Perry's concert. When being in rush, I mostly go for casual, comfortable looks. This one from yesterday is one of them. I went for ripped jeans (this is the DIY version, since they ripped themselves), black knit with white shirt underneath and leather jacket. I have added my boots with silver heel and my PS11 bag.

Poslední dny jsem měla opravdu nabité. Ikdyž mám teď prázdniny, mám pocit, že nic nestíhám - v sobotu jsem pořádala bloggerský bazar, včera jsem měla sraz s kamarádkou v Praze a dneska jsem v Praze zase, tentokrát musím vyvednout pár věcí ze showroomů a večer se chystáme s Miou na koncert Katy Perry (a tímto děkuji Coca Cole za pozvání!). Když mám takhle nabitý program, většinou volím poholdné outfity. Tenhle ze včera je jeden z nich. Oblékla jsem si svetr s košilí, koženkovou bundu a rotzhlé džíny. Ty se mi nedávno samy rozthly. Naštěstí se ale rotzhly na koleni, takže z nich mám teď "ripped" džíny. Outfit jsem doplnila kabelkou od Proenzy Schouler a kozačkami se stříbrným podpatkem.

DSC_0143 DSC_0109 DSC_0147
DSC_0131 (2) DSC_0149

Choies shirt (similar)
American Apparel knit (similar)
Chiquelle jacket (similar)
Topshop jeans (similar)
Jeffrey Campbell boots (similar)
Proenza Schouler bag (here)
Michael Kors watch (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

20 comments

  1. Dneska jsi nenapsala větu: "..určitě ji na blogu uvidíte častěji.." nebo něco v tom smyslu, jako pokaždé :D. Gratuluju!

    ReplyDelete
  2. Perfektní biker jacket!!

    Dej pak vědět, jaká byla Katy.
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  3. Great boots, love love love them!

    xx

    http://www.madridforniagirl.com/

    ReplyDelete
  4. nadherna bunda .) a napis , jaky byl koncert, Perry sice moc nemusim, ale i tak by me zajimalo, jaka byla atmosfera a tak

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  5. You look stunning. Love this look!
    X

    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  6. Krásna bunda a topánky, uži si koncert ! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Krásný jednoduchý outfit, moc ti sluší:)

    ReplyDelete
  8. Sice už je tu outfit poněkolikáté , ale líbí se mi to :)

    ReplyDelete
  9. Hrozně se mi líbí ta bundička<3

    ReplyDelete
  10. barci, vcera som prvy krat ever prisla k -X asku a vraj si ty jedina prisla na to, kto za tym je .. mohla by si mi prosim hodit link na toho pokryteckeho degesa, nech sa mozem pokochat?

    ReplyDelete
  11. barci, vcera som prvy krat ever prisla k -X asku a vraj si ty jedina prisla na to, kto za tym je .. mohla by si mi prosim hodit link na toho pokryteckeho degesa, nech sa mozem pokochat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tady ho máš fešáka - ale tak chápu, proč to píše, asi má ze sebe komplexy - https://lh3.googleusercontent.com/-0sUp3_Dtygw/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAUQ/Tmig0WjHWno/photo.jpg

      Jinak nejsem jediná, třeba Elisaline o něm ví od začátku :)

      Delete
    2. no Báro, navážet se do někoho kvůli jeho vzhledu, to má fakt úroveň, tleskám.

      Delete
    3. :DDD nebo třeba kvůli tomu, co píše?

      Delete
    4. a co píše? že si retušuješ fotky, abys měla větší mezeru mezi nohama? vždyť to je ale pravda ne? minimálně několik jich bylo

      Delete
    5. třeba to, že si nakupuju followery, všechno mám veretušovaný, že všechno mám fejkový a pak jsem to přestala číst :) Trochu nepravda :) ale nechci to tady řešit :)

      Delete
  12. oh, ved to je nejake mladatko iba, toto som necakala :D .. aj tak si podla jeho "o nejaky cas si zakladam fashion blog" myslim, ze to vsetko urobil iba preto, aby mal uz vopred namotane dievcatka, ktore mu tam budu chodit:) trosku polacnejsie, ale tak kazdy sme nejaky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm, tak to se na jeho blog celkem těšim :DDD

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig