Monday, March 2, 2015

MFW: DAY 3

DSC_0366 (2)

As promised, here is one last look from the Milan Fashion Week. This is what I wore yesterday, on my very last day of Fashion Week. I attended the John Richmond fashion show in the noon, then had some time left to shop a little and discover the city. This time I went for more "unconventional" outfit, wearing a striped skirt, basic top and a sporty jacket with a pair of sneakers and a backpack. I like sporty elements in fashion, so this outfit is something I really like (and also perfect for long city walks). Also I like the play with stripes on my skirt and on the jacket. Today I am off to Prague, but tomorrow I am packing again for my next destination!

Fashion Weeky jsou perfektní příležitost nosit věci trochu jinak. Tenhle outfit jsem měla na sobě včera na přehlídce John Richmond. Odpoledne jsem měla volné, takže jsem šli ještě trochu nakupovat a doprošli si Miláno, takže outfit byl i praktický na odpolední chození po městě. Na sobě jsem měla pruhovanou sukni, basic top a sportovní bundu. Přidala jsem Conversky, batoh a sluneční brýle. Je sice teprve začátek března, ale zrovna včera tady bylo nádherně, svítilo sluníčko (takže zima mi nebyla - a i kdyby nebylo hezky, tak by stejně nikdo neřešil kolik je stupňů). Dneska už letíme zpátky do Prahy, ale zítra budu balit znovu - ve středu totiž odlétám pryč znovu!

DSC_0462 DSC_0486DSC_0383 DSC_0533 DSC_0363

wearing all Beatriceb & Sfizio
Converse sneakers
Grafea backpack
Celine sunglasses
Michael Kors watch

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

17 comments

  1. love the backpack ! you look absolutely amazing x

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  2. kočka ! :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Celkovo sa mi outfit veľmi páči, príde mi to ako príjemná zmena. Čo by som možno zmenila je tá gumička, keď je spravený cop hore, je to pekné, ale teraz je vidno (na druhej fotke) ako tam tá ozdoba len plápolá. Teším sa na ďalší post z Milána a som zvedavá kam opäť ideš ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasim, taky jsem si toho vsimla :) kdyz jsou vlasy vycesane nahoru, tak tam ta "ozdoba" dobre sedi, takhle je to takove zvlastni :)

      Delete
  4. ty se tak máš, že takhle cestuješ :) a ještě když jsi se účasnila i MFW taky bych se na něj chtěla jet jednou podívat

    ReplyDelete
  5. Ein ungewöhnlicher Look für dich, aber ich finde es toll, dass du uns auch mal etwas ausgefalleneres zeigst. Wobei ich deine sonstigen Looks sowieso ebenso liebe! :) Den Rock finde ich super schick. Ich hoffe, es hat dir in Mailand gefallen!
    Liebste Grüße <3
    Alissa von www.alissaloves.wordpress.com

    ReplyDelete
  6. Ahoj, neseženeš mi prosím podpis od Veronici Ferraro pokud ji ještě uvidíš?:D Zaplatila bych ti pak poštovné a vše, byla by jsi moc hodná, rovnou by jsi se mi tam mohla připsat také...ona je má oblíbená italská blogerka a ty česká

    ReplyDelete
    Replies
    1. My se asi jen tak neuvidíme :( Ale pokud tam poletím, tak určitě nebude problém :)
      Teďka bych mohla napsat maximálně Nicolettě, zná se s Vero dobře, tak bych jí mohla poprosit :) Tak mi kdyžtak napiš na email :)

      Delete
  7. ten batoh me dostal je supr!a fashionweek co na to napsat to je sen:)
    http://daisykarma.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ta pruhovaná sukně v kombinaci s bundou je perfektní! Povedlo se =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  9. tohle se mi líbí ;) zajímavý outfit :)


    http://puntikaty-blog.blog.cz/

    ReplyDelete
  10. veľmi pekný outfit, ale až ma z neho zamrazilo! :D ale ozaj krásne, svedčí ti to ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Moc pěkný outfit, sluší ti, akorát bych ti vytkla tu zlatou sponu, která se spíše hodí na normální culík vyčesaný nahoru, ale jinak super :)

    ReplyDelete
  12. I love the backpack! And the whole look is beautiful:)
    Xo

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig