Thursday, April 30, 2015

ALL ABOUT THE EYES

IMG_2608

A lot of you have asked me in my last article about my eye make-up, what brand and products do I use. To lighten you in I want to show you in today’s article what do I use for my eye make-up.

K minulému článku mi přišlo několik dotazů ohledně mého očního make-upu. Jak a čím si maluji oči? To bych Vám chtěla říct právě v dnešním článku. Není to nic složitého a budu ráda, když mi pak výsledek ukážete třeba na Instagramu!


IMG_2610 ud7 ud4 IMG_2605 IMG_2602

As said in one of my previous articles, last week I spent a lovely day with Comopolitan and thanks to them I had the chance to try some Urban Decay products (which I am “wearing” right now). 

Jak už jsem psala v jenom z minulých článků, minulý týden jsem strávila spolu s dalšími bloggerkami den s Cosmopolitanem. Byly jsme v Hotelu Popovičky, kde jsme dostaly spoustu dárečkú (včera trička navržené Janem Vajdou) a právě díky Cosmopolitanu jsem měla šanci otestovat nějaké produkty od Urban Decay na vlastní kůži, z čehož mám obrovskou radost!

ud2 gr3 gr4

The first step is the basis, which make the eye shadows last the whole day. Then I go for eyeshadows. At the moment I am using the Naked 3 palette by Urban Decay. I own all three of them and I have to say that this one is the closest to my heart. I think that the colours are  the best here. So I am starting with the shadow “strange” which I apply all over my crease and in the corner of my eye to make the eyes stand out more. Then I go for the shadow “Factory” and with this one I hem my eye. The last and final step is adding a little bit of “Darkside” to the “end” of my crease and create the smokey eye effect. Then you apply the eyeliner and mascara and are ready to go! I hope the tutorial was understandable, I am not a make-up professional, just giving away what I learned!

Jako první nanaesu bázi, díky které stíny vydrží tam, kde mají. Pak nanesu stíny. Momentálně používám Naked 3, která mi osobně přijde ze všech Naked paletek nejlepší. Vyzkoušela jsem všechny a v téhle se mi barvy líbí nejvíce. Nejdrív nanesu nejsvětlejší stín “Strange”, a to přes celé víčko a do koutku oka. Tím oči rozzářím. Pak “oblemuji” víčko hnědým “Factory", čímž ho zvýrazním. Poslední krok je stín “Darkside", který nanesu do vnějšího koutku oka a vytvořím tak kouřový efekt. Pak už stačí nanést linky, řasenku a je hotovo! Tak doufám, že všechno bylo srozumitelné a pokud ne, určitě neváhejte mi napsat do komentářů!

Photos by me & Barbora Bistiak

SHARE:

21 comments

  1. Skvělé líčení! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    ReplyDelete
  2. Ty detailní fotky jsou fakt skvělé..ale to už jsem psal minule =)

    Krásný první Máj,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  3. Love your eyes!
    Love Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Fotky jsou nádherné i líčení, strašně ti vynikly tvoje krásné oči:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotky jsou skvele. Ale ubrala bych na liceni, na nekterych fotkach nevypadas jako 19leta holka, nybrz jako 30leta. Uz jsem si toho vsimla vicekrat, ze si oblecenim i licenim hodne pridavas roky.

      Delete
    2. Souhlasím - to jsem si taky už víckrát říkala. Ale je fakt, že dneska se hodně mladých holek maluje a občas i obléká tak, že vypadají mnohem starší - však ono je to časem přejde, jak budou přibývat skutečné roky. :)

      Delete
    3. A co je špatného na tom, když se holka obléká "vyspěle"? Já také moc nemusím ten "mladistvý teenager styl".

      Delete
    4. Špatnýho na tom není nic, v podstatě se mi Báry styl oblékání celkem líbí... mně ale těch třicet je:)). Ale přijde mi škoda v 18 letech vizuálně působit jako 30-letá. Nevím, třeba je to záměr - který se podle mého názoru s věkem spíš obrátí (13-tileté holčičky chtějí vypadat starší... mezi dvacetiletejma nebo náma staršíma už moc takových nenajdeš, všechny spíš chceme vypadat mladší.)

      Co se oblečení týče tak spíš postrádám nějakou tu "svěžest" (trochu lehčí, kreativnější, případně i barevnější styl?), ne nutně nevyspělost a teenagerovské hadříky. Já jsem v 18 ani náhodou neměla tolik stylu, jako Bára, takže stejně kloubouk dolů... jen celkově si občas říkám, že taková hezká holka by mohla vypadat ještě líp, kdyby trochu odlehčila. Ale tak co...to each their own. :)

      Delete
  5. To jsou dokonalé fotky a tobě to na nich neuvěřitelně sluší :)!

    ReplyDelete
  6. Wow!
    These pictures are amazing!
    Love them and you look gorgeous.

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  7. Ta první fotka je dechberoucí! :)

    ReplyDelete
  8. Fotky sú nádherné! Sluší ti to. A to líčenie je tiež skvelé. A outfit je tiež super. :)
    Pozývam na svoju Jarnú Giveaway o produkty Yves Rocher, ktorá práve teraz prebieha na blogu! :)
    JarnáGiveaway

    ReplyDelete
  9. Super fotky, jsi nádherná :) ~GORGEOUS~
    xx Sab

    http://thechicflair.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  10. nadherny fotky, licen i oci, ale to uz jsem psala i u minuleho clanku :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  11. Krásné fotky, já mám nejradši Naked 1 od UD :)

    EVA HEARTS LIFE

    ReplyDelete
  12. Mě se líbí jak se líčíš a právě i Tvůj styl, elegantní, mi k Tobě úplně sedí:) Takže za mě na jedničku (y)

    ReplyDelete
  13. Krásne líčenie a tie paletky vyzerajú skvele. Naked som ešte neskúšala, ale majú krásne odtiene. Určite aj ja si ju raz kúpim. ♥

    ReplyDelete
  14. fotky sú prekrásne, tá magnólia je tam úplne geniálna! :) líčenie je tiež super, ale myslím, že máš pekné a výrazné oči aj bez hocijakého líčenia ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig