Wednesday, April 22, 2015

MY HANDBAGS

chloe_Fotor_Collage

Now I have done an article like this in the past, but since a lot of you kept asking me about my handbag collection, I thought I would give you a quick update - all designer bags I own at the moment. Which ones do I love and which ones wouldn't I recommend? Let's find out!

Už jsem jednou dělalal podobný článek minulý rok, ale jelikož se mě teď hodně z Vás ptalo, kolik a jaké kabelky vlastním, rozhodla jsem se je Vám všechny ukázat v dnešním článku. Bez kterých bych se neobešla a kterých naopak lituji? To se dozvíte, pokud budete číst dál!

1. CHANEL LE BOY chanel

I own my Le Boy for a year now and I can say that I am still as much into it as I was when I got it. Maybe even more. I love everything about the bag, I can wear it anytime with anything. Definitely worth investing!

Le Boye mám teď přesně rok. A miluju ho stejně jako když jsem ho kupovala. Možná ještě víc. Dá se nosit kdykoliv, s čímkoliv, kamkoliv. Rozhodně tohle je jedna z kabelek, která mě ještě dlouho neomrzí a do které bych investovala znovu!

2. MICHAEL KORS MIRANDA
kors

When the Bucket bag trend came in fashion, I knew I had to own one bucket bag. I was looking for Mansur Gavriel's one like crazy, spent hours on the internet looking for stores, that would ship me the bag and also looked in several stores in New York City when visiting. But the bag seemed to be sold out everywhere. And then, walking down the 5th Avenue, I saw this one. I had to have it. Now I am not a Michael Kors fan, but this one is simply perfect. Recommended. Besides, I saw the Gavriel's one in Stockholm and I am so happy that I didn't order it - the material is not nice at all!

Od momentu, co jsem poprvé viděla "bucket bag", věděla jsem, že jí musím mít. A tak jsem hodiny hledala na internetu stránky, kde by se Mansur Gavriel dal objednat, dokonce byla i v několika concept storech v NYC, ale marně - Bucket bag od Mansura Gavriel byla (a je) vyprodaná snad všude. A pak jsem na 5th Avenue uviděla u Korse tuhle. Nejsem fanouškem Michaela Korse a spíš ho ráda nemám než mám, ale tahle kabelka mi přišla prostě perfektní. Ve Stockholmu jsem pak viděla Mansurovu Bucket bag na živo a musím říct, že jsem ráda, že jsem si jí neobjednala - vůbec se mi nelíbí materiál. Takže za mě radši Miranda od MK!

3. GIVENCHY ANTIGONA
givemchy


Givenchy's Antigona was on my wishlist for a while, but I thought I would get a black one (when I would buy it) and then I saw this burgundy one at Bruna Rosso. Now I am happy I didn't get another black bag, because I feel like in burgundy (or beige) it's even more beautiful and it's perfect pop-up for simple/all-black outfits!

Po Antigoně jsem pokukovala už delší dobu, ale nikdy by mě nenapadlo, že nakonec budu mít vínovou. Nejdřív jsem si jí nebyla moc jistá, ale teď jsem ráda, že jsem si neobjednala "další černou kabelku". Navíc mi ve vínové (a béžové) přijde víc "nevšední" a skvěle rozzáří jednoduché/all-black outfity! Já jí mám z italského eshopu Bruna Rosso.

4. CELINE MINI LUGGAGE
celine

Celine Mini Luggage has been my "signature-bag" for years. It was one of my first designer bags and to be honest I didn't treat it well. Now the bag is in a bad condition and I am thinking about re-buying it in black with silver details. What do you think?

Celine Mini Luggage byla jedna z mých prvních designérských kabelek. Dostala jsem jí před nějakými 5 letmi a (upřímně) se k ní nechovala nejlépe. Teď už není v nejlepším stavu a já přemýšlím, že bych si jí koupila znovu v černé se stříbrnými detaily. Co myslíte?

5. CHLOE MINI DREW
chloee

Chloe's Mini Drew is the bag of the season. When ordering the bag from Monnier Freres I was in doubt a little, that I won't wear the bag a lot. Wrong. Even though the bag isn't big (at all) and only few things fit in, I think it's perfect for evening parties or just for going out when you don't need much.

Chloe Mini Drew bych nazvala kabelkou sezony. Když jsem si jí z Monnier Freres objednávala, nebyla jsem si jistá, jestli jí vlastně unosím. A unosila. A to hodně. Mini Drew vlastně nahradila mojí Mini MAC od Rebeccy Minkoff. Vejde se do ní sice podstatně míň věcí, ale já jí zbožňuju!

6. LOUIS VUITTON NEVERFULL
lvv


Since I travel so much, this is the perfect on-the-go bag. The name of the bag speaks itself, because the bag is never full. I don't wear it out very often, but when traveling it's number one for me. If you are looking for an everyday bag, I wouldn't recommend this one though - the print can be tricky, because you cannot combine it with everything and anything.

Neverfull od Louis Vuitton je pro mě volba číslo jedno, když někam cestuji. A jelikož cestuji prakticky pořád, využívám jí poměrně často. Název mluví za vše, protože se do kabelky vejde snad všechno. Každopádně bych jí ale na každodenní nošení nedoporučovala - nehodí se ke všemu, takže já osobně bych volila něco praktičtějšího.

7. PROENZA SCHOULER PS11
proenza


I own the PS11 for almost two years now and it's definitely one of my most worn bags. The bag has a perfect size, because I can fit there all my stuff (wallet, keys, lipstick, iphone) without any problem. So a big yes!

PS11 od Proenzy Schouler je další kabelkou, kterou už mám déle, konkrétně 2 roky. Vyhovuje mi hlavně velikostí - bez problémů se do ní vejde peněženka, klíče, rtěnka a dva mobily. Takže za mě velké ano!

8. MULBERRY ALEXA
mulberry


When purchasing Alexa by Mulberry, I was aware of the fact, that I won't wear it that often, because it's brown. I feel like it's more autumny bag, so I wear it the most in the autumn season. However I have to say that the bag is very very high-quality. I would say that the leather is the best out of my all bags.

Když jsem si Alexu od Mulberry kupovala, bylo mi jasné, že jí neunosím tolik, jako například Celine nebo PS11. Každopádně jsem ale chtěa mít hnědou kabelku ve své "sbírce" a Mulberry mi přišla jako klasika. Nosím jí hlavně na podzim, kam se podle mě hodí nejvíc. Musím ale pochválit provedení a kůži kabelky - přijde mi asi nejkvalitnějších ze všech, co mám. 

 9. LOUIS VUITTON SPEEDY
lv

Louis Vuitton's Speedy is one of my more recent bags. It's vintage from Luxurybags and it was my first vintage bag ever. I have only positive experience with buying at this store, definitely recommend them! If you are into Louis Vuitton's bag, this is a great way to get it a little bit cheaper!

Speedy je jednou z mých novějších kabelek. Jedná se o vintage kousek z českého Luxurybags, které mohu jen doporučit. Speedy byla mojí první vintage kabelkou a jsem moc ráda, že jí mám právě z Luxubags - ještě před tím, než jsem si jí odnesla domů, jsem si jí prohlédla naživo v jejich pražské prodejně. Myslím, že vintage je super způsob, jak si koupit vysněnou kabelku o pár tisíc levnějš. 

10. PRADA DOUBLE BAG
prada

Another bag I got this year is the Prada Double Bag, from Bruna Rosso. I wanted a Saffiano Prada really badly. And then I got and didn't wear it as much as other bags. I have to say that the bag is too small for me and the shoulder strap too long. I will have to visit an official store and ask them to shorten it. Maybe then I will wear more often.

Další kabelku, kterou jsem tento rok dostala, je Prada Double bag v Saffianu. Stejně jako mojí Antigonu jí mám z Bruna Rosso. Po Pradě v Saffianu jsem toužila dlouho. A pak jsem jí dostala a nenosila jí tak moc, jak jsem myslela, že jí nosit budu. Důvod? Řemínek přes rameno je moc dlouhý, takže hlavně v tom mi nevyhovuje. Nedávno jsem se ale dočetla, že ho v oficiálních Prada prodejnách zkracují, takže doufám, že mi ho zkrátí a pak kabelku budu nosit víc.

11. CELINE TRIO
celinet

Same story as when purchasing my Alexa - I knew I wouldn't wear a red bag that often, however I wanted to have one in my closet. I think it's perfect pop-up for summer outfits. What I find really useful is that you can unbuckle the strap and make it clutch only. That's why I would buy it again!

Stejně tak, jaoko když jsem si kupovala Alexu, jsem u Tria věděla, že jí nebudu nosit, tak často, protože je červená. Myslím, že se ale skvěle hodí na léto. Taky mi přijde super, že se dá odepnout pásek a máte jenom psaníčko. Takže za mě ano!

12. REBECCA MINKOFF MINI MAC


I loved my Mini Mac and wore it quite a lot. Until I got my Mini Drew. However I still wear the bag sometimes, most of the time when going out for parties. At this point of time I wouldn't buy it again.

Mini MAC jsem nosila ráda a často. A pak mi přišla Mini Drew a od té doby jsem jí nenosila skoro vůbec. Jelikož mám teď Chloe, už bych si jí nekoupila. Každopádně kdybych jí ale neměla, určitě bych koupě nelitovala.

13. ALEXANDER WANG ROCCO BAG

The Rocco bag was a big trend two years ago, but now I don't wear it at all. I still like the colours, but the bag is so heavy itself, so it's a no for me.

Rocco bag byla "in" zhruba před dvěmi lety, kdy jsem si jí kupovala. Pořád se mi líbí barvou, ale vadí mi, že je těžká a spíš by se mi k šedé hodily stříbrné studs. Takže za mě spíš ne.

14. ALEXANDER WANG DIEGO

Another Alexander Wang's design, this time it's the Diego bag in baby pink from Gasmy. Same story as by the Rocco bag - the bag is as heavy as the Rocco bag, however I really like the colour for spring/summer, so I think I will keep. But if this wasn't a present, I wouldn't probably buy it myself.

Další kabelka z dílny Alexandra Wanga. Konkrétně se jedná o Diego bag v růžové z italského eshopu Gasmy. Je stejně těžká jako Rocco bag, ale moc se mi líbí tahle barva, takže jí budu určitě v létě ještě nosit. 
SHARE:

21 comments

  1. they're all wonderful!! but my fav is chanel one definitely! :))

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
  2. To je můj sen, naprostá nádhera!

    http://little-cosmetic-corner.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Za mě rozhodně "to nejlepší na konec" :)

    ReplyDelete
  4. Slušná sbírka! :-) Mě se nejvíc z tvé sbírky asi líbí PRADA, červená Celine a šedý Alexander Wang (btw. jestli se ji chceš nějak zbavit nebo tak, pošlu Ti adresu ;-) :D )
    Tou červenou Celine jsi mě dost nahlodala, asi jsem našla svou kabelku léta 2015!! <3

    Klára z NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Máš nádherné kabelky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  6. jou jou to se někdo má :-))) krásné jsou

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Nejvic se mi libi asi ta Prada, michael Kors, Rebecca Minkoff a Celine. Naopak kabelky od Louis Vuitton se mi nelibi vubec.. Ja jsem naopak fanouskem michaela korse. Mam od nej hodinky i penezenku a jsem spokojena a kabelku taky planuju :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  8. Such a great collection!!! Love your Boy Bag and Prada the most!
    Love Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Givenchy antigona a Prada jsou TOP!! Dokonalý kousky..
    Měj prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  10. there are all nice!
    ps11 my fav!
    all the best http://highheelpoodl.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Jenom malé upozornění. Zkontroluj si skloňování číslovek.

    ReplyDelete
  12. Chloé je láska na prvý pohľad a mám ju na prvom mieste vo svojom wish liste - hoci čakala som, že si ju zaobstaráš v nejakej inej farbe, keď je v toľkých farebných prevedeniach a všetky vyzerajú skvelo - ale čierna je klasika :D A jednoznačne ma fascinuje Givenchy - tá farba a celá tá kabelka je proste skvelá !!! :)

    ReplyDelete
  13. I love your bags! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Tvoje kabelky som vždy obdivovala! ❤️ Hlavne antigonu ach! Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  15. So many amazing bags. Cool!!
    XX from Switzerland
    ♥ Nissi
    www.nissimendes.ch

    ReplyDelete
  16. Na té Rebece je úplně vidět, že to není ono. Na normální fotce v pohybu není hezká. U mě vedou Givenchy, Chanel a Céline, všechno ostatní mi oproti nim přijde designem o level níž:) Osobně bych šla asi do Le Boye:)

    ReplyDelete
  17. Good God, such cool bags, girl! And so much money spent on them.

    Love, Maria
    marieroget.blogspot.pt

    ReplyDelete
  18. Kabelky jsou nádherné, máš skvělou univerzální sbírku. Tiše ti závidím :D :)

    ReplyDelete
  19. Nejvíce mi líbí Givenchy Antigona, Bucket bag od MK a Chanel Le Boy. LV jsem nepřišla bohužel na chut, kabelky se mi vůbec nelíbí.

    ReplyDelete
  20. ty kráso.. tašky za 500 tisíc, pěkná sbírka .)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig