Sunday, April 26, 2015

PRAGUE CASTLE

Boyfriend2

Something a little bit different, something a little bit spring. Yesterday I was in the mood to go for more spring look, wearing my new jeans with a simple top and new beige blazer over it. I have added my heeled sandals, Chloe bag and new sunglasses, which arrived from Triwa. I spent the best day with my girl, grabbing the best brunch, some coffee and just relaxing! 

Dneska mám pro Vás trošku jiný look, něco prošku víc jarního (tedy nečerného). Včera jsem byla celý den v Praze, s kamarádkou jsme zašly na nejlepší brunch, něco vyfotily a jenom tak relaxovaly. Protože bylo tak hezky, měla jsem chuť vyrazit v něčem barevnějším. Oblékla jsem si nové kalhoty ze Zary, černý top a přes to béžové sako, které jsem sladila s novými brýlemi Triwa. Přidala jsem sandálky na podpatku, Chloe a zlaté hodinky.


Boyfriend pr2 PF1 pf4 prg prf3

I am wearing:
Sheinside top (here)
Zara jeans (similar)
Asos heels (here)
Chloe bag via Monnier Freres (here)
Triwa watch (here)
Triwa sunglasses (here)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

23 comments

  1. Baru, upřímně, jak dlouho jsi na těch jehlách zvládla chodit po Praze? :D ...já bych asi byla schopná se v nich max vyfotit, takže jestli nemáš někde po ruce větší kabelu, odkud vytáhneš po focení conversky, tak máš můj obdiv teda ;) ...jinak outfit pěkný, příjemná změna na tobě vidět tyhle džíny ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nechodila jsem v nich celý den, měla jsem pak boty na přezutí :D To já většinou mám s sebou "záchranné" boty :)

      Delete
    2. Záchranné boty jsi měla v kabelce?

      Delete
    3. Ano, v kabelce, kde jsem měla i foťák :)

      Delete
    4. na snídani jsi měla na nohách v loafers… :D

      Delete
    5. Vždyť netvrdím, že jsem v nich běhala celý den :) navíc jsme to z nádraží musely stihnout za 10 minut, co bych s těna botama fakt nedala :D

      Delete
  2. Opet skvely outfit. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    ReplyDelete
  3. love the blazer, you look super lovely ! x

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  4. Such a great outfit - casual yet chic ;) The Chloe bag and the jeans definitely make it, in my opinion. I just came upon your blog and I can't see more of your outfits!

    xo from Toronto!
    Natalie
    http://nataliemint.com

    ReplyDelete
  5. Nevím jestli to není pouze můj pocit, ale příjde mi, že ti ty brýle tvarově moc dobře nesedí. Jinak se mi outfit moc líbí, hlavně ty džíny :)

    ReplyDelete
  6. You always look perfect! Love your style!
    Love Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Chodíš ty ještě vůbec do školy? Na to jak jsi říkala, že je to těžká škola, tak tam moc nechodíš, furt vidím jenom jak chodíš s kamarádkou na snídaně a obědy v Praze :D Nic rejpavého,, jenom otázka, docela mě to zajímá :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V Německu povinná školní docházka není a v sobotu do školy taky nemusim, ani v pátek :) A myslim, že já sama musim vědět, jestli tam musim sedět nebo si to stáhnu z netu :)

      Delete
    2. Tak to si dobrá, že se to dokážeš doučit sama, já chodim taky na mezinárodní obchod na VŠE a vůbec si nedokážu představit,že bych se to učila sama :)

      Delete
  8. Krásné fotky, super outfit, ten blazer a roztrhané džíny je prostě boží kombinace! <3
    Moc Ti to sluší, ty boty jsou vážně masakr, takže "záchranné boty" chápu!! :-)

    Klára
    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ty bryle ti podle me k tvemu tvaru obliceje moc nesedi, ale outfit je super. moc se mi libi kombinace boyfriendu a podpatku, taky byofriendy planuji, ale zatim jsem nenasla ty prave, co by dobre sedely .. :/

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  10. Ahoj Báro, měla jsem to (ne)štěstí Tebe a Tvou kamarádku potkat sobotu v Cafe Cafe, a musím říct tedy že do doby kdy jsem Tě jen sledovala na netu tak jsi na mně působila i docela sympaticky a musím říct že realita je krutě jiná. Jak můj manžel poznamenal "Tváří se jak kdyby sežraly půlku světa". Opravdu musím říct že ta arogance a namyšlenost byla cítit už na dálku. Počítám s tím že příspěvek neuveřejníš, ale snad si ho aspoň přečteš.
    Hezký den

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně spíš zajímá, proč si mi to nepřišla říct osobně, když si to musela tady říct. Bohužel nemůžu za to, jak se tvářím :D každopádně je lepší nejdřív se mnou alespoň prohodit slovo a pak soudit ;)

      Delete
    2. Je hodně lidí, kteří se tváří nepříjemně, ale to neznamená, že jsou arogantní. Pokud paní soudí lidi jen podle výrazu tváře, tak potom good luck :D

      Delete
  11. Oh,you look lovely. Great location for taking photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nice as always!
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Chce to kvalitní sako, které se ti nebude krabatit a sedne ti. Fakt to pozvedne outfit někam jinam. Můžeš si to dovolit, tak doporučuju do toho jít. Třeba Pietro Filipi má hezké...

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig