Friday, May 29, 2015

ALL BLACK

DSC_0457

Jumpsuits, playsuits, overals and dungarees have become the alfa and omega of my closet. There are several reasons, why I love them - their comfort is probably the main one. In a more lady-like combination today, wearing this sleeveless jumpsuit I brought from London with a pair of tie-up heels and fedora hat. This is my favourite summer look - comfortable, but still elegant!

Jumpsuity, playsuity, overaly a lacláče se staly alfou a omegou mého letního šatníku. Nosím je ráda z mnoha důvodů - ale hlavně proto, že jsou nesmírně pohodlné. Tenhle bez rukávů jsem si přivezla z Londýna a dnes ho na blogu můžete vidět úplně poprvé. Zkombinovala jsem ho se šněrovacími podpatky, černou kabelkou a kloboukem. Takovéhle letní outfity mám ráda - jsou poholdné, ale přesto jiné.

DSC_0171 DSC_0509 DSC_0357 DSC_0491 DSC_0418

I am wearing:
Topshop jumpsuit (similar)
Gucci bag (similar)
Asos heels (similar)
Choies hat (here)
Michael Kors watch (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

20 comments

  1. Tak tohle moc nechápu - píšeš, že tam je přes 30 stupňů a krásně svítí sluníčko, ale vezmeš si na sebe celočerný outfit s dlouhými kalhoty. Né, že by to bylo nějak ošklivé, ale neumím si představit, že bych se takhle oblékala přes den u moře. Začínám si zvykat, že tvoje outfity jsou jenom propracované a hezké, vždy dokonale vyfocené - ale většinou úplně nepraktické (v zimě slabé oblečení, v létě naopak). Myslím, že by všichni ocenili spíše nějaký lehký letní outfit, v čem chodíš třeba na pláž a podobně, než tohle. Ale to je jen můj subjektivní názor.
    D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jumpsuity jsou právě volné a vzdušné, takže v nich teplo není, na léto ideální :)

      Delete
    2. Pokud trávíš léto v klimatizovaném prostředí, tak určitě :) a to ani neberu hledisko praktičnosti, když si musíš odskočit :)
      Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale ta nová Gucci kabelka je příjemné zpestření oproti té Le Boy :)
      Užívej dovolenou!

      Delete
    3. Je pravda, že jumpsuity nenosím a z fotek mi právě látka přišla taková dost hrubá, ale jestli v tom fakt není takové vedro, jak vypadá, tak jedině super. hezký zbytek dovolené :)

      Delete
  2. To je outfit přesně podle mého gusta<3 Jednoduché, elegantní a přesto to upoutá pozornost. Perfektní jako vždy Baru:))

    ReplyDelete
  3. Tento outfit se mi nejvice libi, nadherne botky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Love this jumpsuit!
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  5. vyzeras strasne krasne a ta kabelka je superrrr .. vidim, ze si konecne zmenila styl pisania, je to ovela ovela lepsie ako predtym, skus sa vzdy posnazit pri vymyslani textu viac, tak ako si sa tentoraz .. nie je to take strojene, cize uveritelnost v tom pripade stupa

    ReplyDelete
  6. Tak tenhle outfit bych pri 30stupnich Celsia ve stinu nezvladla. Mozna vecer... Overaly jsou super, ale o jejich prakticnosti pomlcim. Skoda, ze se jednou nevyfotis v nejakym lehkym outfitu, ve kterem chodis na plaz. Tady snad chybi fantazie...

    ReplyDelete
  7. taky bych řekla že outfity jsou spíše do klimatizované restaurace.A proč na dovolené pouze černá a bílá a šedá není to na léto a dovolenou trošku nebarevné a nudné i barevná kabelka by stačila možná i nějaká která stojí do 1000 .

    ReplyDelete
  8. Perfection from head to toe :)

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  9. Vypadá to senzačně! :-)
    Katty

    ReplyDelete
  10. Outfit je nádherný aLe ja by som si na tvojom mieste k tomu obula buď tie strieborné sandálky alebo tie nádherné lodičky jimy choo pôsobilo by to tak čistejšie .. Inak musím uznať že aj keď ja preferujem veľké kabelky ale tato je naozaj nádherná :)

    ReplyDelete
  11. WOW WOW WOW WOW love the whole look!
    xoxo Lynda from Germany
    http://www.fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. DOKONALA!!!! :) ako sa volas na snapchate prosim ta??

    ReplyDelete
  13. Nejvíc ti to sluší na té fotce na instagramu, jak sedíš a máš na sobě kraťasy, horní díl plavek s sl.brýle. Vypadáš přirozeně a ne o 10 - 15 let starší...

    ReplyDelete
  14. Vyzeras perfektne. Dufam, ze si zavistlive poznamky neberies k srdcu. Tvoj styl je jednoduchy, no predsa zaujimavy a to je to, co ta vystihuje. Uz sa tesim na dalsi post :)

    http://lubicakanichova.wix.com/overside

    ReplyDelete
  15. Si nadherna ! Moc ti to slusi :)

    xx Sab | http://thechicflair.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Wow, you look amazing :-* www.thepinkheartgirl.blogspot.de

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig