Tuesday, May 26, 2015

ARUBA SO FAR

DSC_0197

We spent only a couple of day here in Aruba, but we already fell in love with it. The weather is perfect, the sea is amazing and the whole vacation is exactly what I needed. We've been at the hotel only, relaxing on the beach, but we plan to discover the island more in the next couple of days! Here are some shots I took during our stay, so I hope you will enjoy it!

Na Arubu jsme přiletěli sice jen před pár dny, ale už teď mám pro Vás několik random fotek, které bych Vám chtěla ukázat. Je tu opravdu krásně a moc si to tady užíváme. Doteď jsme jen relaxovali na hotelu, ale máme v plánu vyrazit i do města. takže se můžete těšit ještě na jeden článek s fotkami odsud (minimálně). Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, co by Vás zajímalo, ať vím, co mám fotit!

DSC_0212 DSC_0232

drinks time at our hotel - wearing my Ray Bans from Easy Optic and new Gucci bag

DSC_0248 DSC_0840

the truth behind all those serious faces

DSC_0424 DSC_0117

new favourite combination - crop tops, pencil skirt and Gucci bag

DSC_0293 DSC_0302

in-room breakfast

DSC_0047 DSC_0315

view from our second balcony

DSC_0505
SHARE:

17 comments

  1. Já miluju jídlo, který na fotkách vypadá podle mě vždycky dobře :D a určitě nějaký obchůdky tam, kavárny, restaurace, bary atd. .:))

    ReplyDelete
  2. those drinks look so yummy ! great pictures x

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky. Ani nevím co přesně by jsi měla nafotit, snad každou věc která nějakým způsobem zaujme, ať už to bude prostředí, hromada jídla nebo život tak daleko :-) Těším se na další fotky!

    ReplyDelete
  4. Zajímala by me místa, kam chodí místní, tržnice, blesak, bistro, prádelna, neobyčejný obchudek či řemeslníků, který vyrábí cokoli ručně pro turisty. A příroda moře, pláž. Přeji krásný pobyt.

    ReplyDelete
  5. Nádherné fotky, musí tam být užasně:)

    ReplyDelete
  6. Krásné fotky :) Určitě hodně foť, takovéto články mě baví. A mohla by jsi natočit i nějaké video?

    ReplyDelete
  7. Skvele fotky. Mas krasny oblicej, kdyz mas vlasy v "drdolu" - zvlaste na te 3 fotce, kde jsi pravdepodobne i nenalicena. Takhle bych te chtela videt vicekrat - prirozene.

    ReplyDelete
  8. To jsou úžasné fotky! Moc se mi líbí ta šedá sukně s Gucci kabelkou :))

    ReplyDelete
  9. Chtěl jsem napsat, ať vyfotíš nějaký místní streetstyle, ale to asi není nejlepší nápad =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  10. Vyfoť třeba přírodu (i když Aruba je prý hodně suchej ostrov, žádná tropická vegetace tam asi není), moře a pláž, plážové momentky (sebe tak, jak chodíš normálně po resortu a na pláž... když zrovna neděláš outfitové fotky), bary, kam choděj místní lidi, obchůdky s tradičníma suvenýrama, tropické ovoce na tržnici. Aneb trochu "rozšiř" repertoár. :)

    ReplyDelete
  11. Ahoj, chcem sa spýtať aké tam máte počasie? Kúpete sa v mori? :) Lebo z tých fotiek cítiť dosť taký "chlad" neviem, žiadne slnko nevidieť :D a ešte vyzerá že fúka.. tak ako to je teda? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slunečno, 32-35 stuoňů. Takže chlad je maximálně tak na fotkách :D A většinou se jezdí k moři, aby se člověk v něm vykoupal :D takže ano, koupeme

      Delete
  12. Zajímala by mě příroda, podmořský život, krajina na Arubě a pobřeží. A pak taky místní jídlo - pořád fotíš ovoce, vyfoť i pořádný žvanec, určitě chodíš na super večeře :-) Zatím to podle fotek vypadá moc hezky!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig