Sunday, May 24, 2015

STRIPES

DSC_0864

Hello from Aruba! Sun, sea, sand - can I ask for more? Today I have for you one simple, vacay look. I went for a combination of my favourite striped dress, which I got at Mexico, heeled sandals and new Disco bag by Gucci. As you know, I bought the bag here and I am really that by random, I got to buy it. I think that the bag will be perfect for summer when just taking a walk around the city. I made a bun, which you will see here now a lot - I think it's perfect for vacation! Now I am heading to the beach and to get some drinks, cheers!

Dobré ráno z Aruby! Pláž, sluníčko, moře - co víc si přát? Dneska mám pro Vás po delší době už outfit. Zvolila jsem poměrně jednoduchou kombinaci, ale takové se podle mě na dovolenou hodí nejvíc. K oblíbeným pruhovaným šatům jsem přidala sandálky na podpatku a novou Disco bag od Gucci. Jsem moc ráda, že mě okolnosti přinutily si jí koupit - myslím, že na léto bude perfektní! K outfitu jsem si udělala drdol, který tu teď uvidíte často. No a já teď razím na pláž!

DSC_0683 DSC_0886 DSC_0704 DSC_0911 DSC_0844 DSC_0732

I am wearing:
Zara dress (similar)
Asos heels (similar)
Gucci bag (similar)
Michael Kors watch (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY OUTFIT

SHARE:

27 comments

  1. Na plaz bych take ihned vyrazila. Saty jsou velmi pekne a slusi ti.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. Hezký outfit :) Šaty ti moc sluší! :) Koupila by sis i jinou kabelku, než od nějaké značky, například z HM nebo tak? :) Nedeformují se ti z těch bot nohy, když tam máš ty prsty tak nacpané? Budeš dělat nějaké video nebo článek o Arubě? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Už bych si jinou kabelku nekoupila, to bych si radši nekupovala žádnou :) Jinak myslím, že daleko horší jsou baleríny z HMka. Video neplánuji, článek 100% :)

      Delete
    2. Ruku na srdce - každá z nás, kdyby měla tu možnost by si nekoupila nic z obyčejnýho krámu, když si může koupit kabelku od Gucci a jiných kvalitních značek ;)

      Delete
    3. Ja tu možnost mám a nakupuji si je, mám tři high end a to mi stačí, investuji jinam zuby, zdraví, bydlení, cestování, jídlo. I tak bych mohla mít víc chanelu nebo celine, vydelavam si sama, no a ne, ja do nich víc peněz nedám, styl nejsou peníze. Potřebuji tři kabelky vysoké kvality, pět páru drahých bot a tři drahé kabáty plus kozenou bundu, vše ostatní se dá pořídit za přijatelné ceny. Styl Barbory se mi moc líbí a rada se tu inspirují, její nákupy neřeším, ať si každy koupi na co ma a co chce. M

      Delete
    4. Uprimne receno, ja mam tez par designerskych kabelek a obleceni. Kdyz sleduji Barin styl, tak ho vytvareji jenom drahe znacky. Je uplne jedno, co si oblekne. A pokud se podivas na jeji zacatecnicke posty, tak tomu nebylo jinak. Holt, sla timhle smerem uz od zacatku. Je skvele, ze dosahla toho, co si predsevzala. Ale otazkou je, zda je to dobre pro 19letou holku. Protoze ta uvolnenost, tam proste neni.

      Delete
  3. Ty šaty jsou naprosto skvělý!

    ReplyDelete
  4. that dress is incredible, such a nice look !

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  5. I defenitely need to get myself a striped dress.
    You look absolutely gorgeous in it.
    Enjoy your vacation!

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  6. Lovely dress! :) Have a great time!
    xx
    http://fuss.co.in/countdown/

    ReplyDelete
  7. Jak se říká: všechno zlé je pro něco dobré ;) občas se holt vyplatí zapomenout doma kufr :D
    Moc Ti to sluší :) taky hledám pruhované šaty, ale mám tak přesnou představu jak mají vypadat, že je asi nemožné je někde sehnat, takže si je nakonec asi budu muset nechat ušít :D

    ReplyDelete
  8. tvůj dovolenkový styl šel vždycky mimo mě... je jedno kam jedeš, nosíš pořád to samé.. tento outfit se mi hodí do města a vůbec ne na dovolenou k moři... je to nudné a škrobené, boty bych si vzala tak večer na párty, na denní nošení v Karibiku mi přijdou jako pěst na oko... bohužel mi u tebe většinou chybí kreativita a uvolněnost, vtip a nadhled.. ale jsi ještě mladá, tak třeba to přijde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já si taky myslím, že to snad přijde s věkem... částečně už i jen z toho důvodu, že jakmile máš nějaké zaměstnání, které od tebe vyžaduje určitý styl oblékání (např. business nebo business casual), tak se prostě ve volném čase začneš oblíkat trochu jinak, kreativněji. (Pozoruju to u sebe, jelikož mám v práci určitou "funkci" a musím se oblíkat přiměřeně, tak si ve volném čase tu módu víc užívám a trochu si hraju. :))

      Ale jinak s komentářem naprosto souhlasím, tenhle outfit si na dovolené dovedu představit jedině tak na večeři nebo drink večer.

      Velmi ráda bych třeba viděla nějaký plážový outfit, nebo prostě něco odlehčeného a zábavného. (a i kdyby to byly jen plavky plus něco přes ně v kombinaci s nějakými doplňky)

      Delete
  9. Nádherné šaty! Máš to tam opravdu nádherné! :) Ať si to co nejvíc užiješ. :))

    ReplyDelete
  10. Baru ty náušnice jsou Dior? Krásné!

    ReplyDelete
  11. I love this purse! Wish it wasn't so damn expensive :/

    www.thisissarahluna.blogspot.dk

    ReplyDelete
  12. Gorgeous B/W dress! :)

    Looking so glamorous! :)

    Geekette in High Heels

    ReplyDelete
  13. Tyhle šaty mam moc ráda, vypadaj na tobě dobře! :)
    www.rinakrois.com

    ReplyDelete
  14. OMG-takovy trapas:stribrne hodinky a zlate kovani u kabelky:-( Baro,to snad ani nejsi TY!

    ReplyDelete
  15. OMG-takovy trapas:stribrne hodinky a zlate kovani u kabelky:-( Baro,to snad ani nejsi TY!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DDD jojo, konec světa :DD btw kovaání není čistě zlaté, takže mi to nevadí :)

      Delete
  16. Ty šaty a boty jsou moc krásné..Celkově je celý outfit moc povedený :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig