Saturday, May 2, 2015

TEAM ADIDAS

Adidas5

One item I was craving for last couple of weeks, was a t-shirt with a logo of Adidas. Of course the shirt seems to be sold out everywhere. On Thursday I got the chance the see the presentation of Adidas x Topshop in Prague and that's where I tried the shirt and bought it. Today I have paired in a more sporty combination, wearing it with leather leggings, a blazer and my Superstar. I have added my Chanel bag and Celine sunglasses,

Kromě tenisek od Adidasu, jsem už delší dobu pokoukávala i po tričku s jejich logem. Koukala jsem se v několika sportech, ale bohužel jsem na něj nikde nenarazila. Až ve čtvrtek na prezentaci kolekce Adidas x Topshop v Palladiu. Neváhala jsem ani chvíli a hned si koupila. Dneska ho můžete vidět v kombinaci s koženkovými legínami, sakem a teniskami Adidas, které najdete třeba na Spartoo. Přidala jsem ještě Le Boye a brýle Celine.


Adidas3 adidas8 Adidas2 Adidas6 Adidas4 adidas9 Adidas1 Adidas10

I am wearing:
Adidas x Topshop t-shirt (here)
Sheinside blazer (here)
Zara leggings (similar)
Adidas sneakers (here)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (here)
Michael Kors watch (here)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

25 comments

  1. Horsi propagace Adidasu snad ani nejde. Stacilo, aby sis obula jejich boty. Co prijde priste? Tricko s napisem Chanel?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :DD nikoho nepropaguju, to bys tam měl/a link ;)

      Delete
    2. Nerozumiem preco to beries ako propagaciu. Podla mna je to skvely sportovo-elegantny look, ktore su momentalne velmi in.
      Barunko si stale krajsia a krajsia a takyto styl sa ti nesmierne hodi :)
      Nikola

      Delete
    3. Pěkná sportovní elegance.

      Delete
  2. Outfit se ti povedl, moc se mi líbí :)

    ReplyDelete
  3. Ten hate mě fakt baví :D netuším, proč si každý nehledí svého, buď pochválím a nebo, když se mi to nelíbí, tak nepíšu nic ne? :D sluší ti to Barčo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proč by neměli psát nic? Od kdy se smí jen chválit a negativní názor se nevyjadřuje? Trošku mimo :D

      Delete
  4. S těmi botami uplně super :-))

    myfitmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Taky se mi moc líbí a už dlouho dobu si ho chci pořídit :) je stylové, i když je úplně jednoduché :)
    One blondie life

    ReplyDelete
  6. Skvělá kombinace. Trika s výraznými nápisy moc nevyhledávám, ale v této kombinaci bych si ho také klidně oblékla. Inspirovala jsi mě především legínami, podobné už totiž sháním dlouho, takže koukám, že se opět budu muset podívat do Zary, snad už konečně najdu takové, jaké potřebuji.

    ReplyDelete
  7. Perfektní kombinace nesmrtelné černé a bílé! Stejně, tyhle obyč trička s potiskem jsou nejlepší. Palec nahoru, jak jinak Baru:)

    ReplyDelete
  8. Ahoj, můžu se prosím zeptat ohledně objednávání na hotel, když jsi byla v USA?:) Napsala jsi vždycky svoje jméno a pod to adresu hotelu, nebo jsi napsala svoje jméno i jméno hotelu a pak teprve adresu? Nechali ti to na recepci, když jsi tam zrovna nebyla? A jak dlouho cca doručení po státech trvá (z usa eshopů)?
    Děkuju mockrát! H.

    ReplyDelete
  9. One of my favorite outfits so far. Love the sporty vibe.

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  10. Tak trošku souhlasím s prvním komentářem. Každopádně Baru ty sama snad vidíš že ty boty jsou příšerné, neni to vůbec tvůj styl a asi ti je dali zdarma protože jinak si to vysvětlit neumím. Co se týče toho trička tak to mi taky nepříjde jako tvůj styl. Celkově ty a sport či sportovní oblečení je asi jako prase a kost. Nějak mi to k sobě nejde. No a kabelku ask komentovat nebudu, na tu jsme si po 350tém postu už všichni zvykli. Hodnotím tak 3/10

    ReplyDelete
    Replies
    1. tohle trochu nechápu, myslíš, že si koupila kabelku za 90K aby si ji vzala 3x a konec? to by byla asi uplně blbá, což není.. myslím, že na blogu jde o to, ukázat, jak ten člověk chodí normálně oblíkaný, nebo ty si snad vezmeš jednu věc na sebe a pak ji odložíš? :) to určitě ne, navíc kabelka je krásná a i kdyby tu byla v každém postu, tak se neomrzí..
      co se týče toho, že nosí boty jen pro to, že je dostala, (i když třeba ani ne) tak si myslím, že Bára je na to dost rozumná, že by si na sebe nevzala věc, která se jí vůbec nelíbí. Styl člověk se vyvíjí a co se ti nelíbí dnes, neznamená, že se ti nebude líbit za měsíc, za rok.. já jsem taky před rokem opovrhovala pantoflema a dnes se mi líbí, nike air max mi přišly pěkné, ale řekla jsem si, že sportovní styl není muj šálek kávy, dnes po nich toužím a to stále můj styl se ani sportovnímu zdaleka nepodobá :)
      takže asi tak.. v tomhle jsem se Báry musela zastat :)
      Petra

      Delete
  11. Pred nejakou dobou jsem vyradila vetsinu trik s potiskem a nosila jen jednoducha.. pak jsem si zase nejake koupila a tyhle cernobile jsou stejne nejlepsi :)) chvalim boty!

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  12. Kombinace se mi líbí moc, ale místo loga sportovní značky bych volila nějaký originální nápis, hespo nebo citát... ale inspirace ok!

    ReplyDelete
  13. You look pretty as always! Love your BOY BAG !!
    xoxo Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Nice Outfit! I also have the Adidas Superstar and they are just super comfortable and look good with so many different looks :) I really like your blog!

    Greetings from Austria,
    http://tamaraami.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  15. Love the superstar Adidas :) !

    Pauline

    http://lesselfiesdepauline.blogspot.fr

    ReplyDelete
  16. One item I remained craving for last twosome of weeks, remained a t-shirt through a logo of Adidas thewarehouse online shopping in pakistan

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig