Saturday, June 6, 2015

BLACK LEATHER

BB02

 When life gives you lemons, make a lemonade. Or Margarita. Or anything that makes you feel good. Life gave me some lemons recently. We had to go to the hospital when in Aruba, the airlines lost my suitcase (like forever) and I felt really sick on Thursdays. Sometimes the life simply doesn’t go well, but that how it is. I tried to make the best out of it and even though being sad over the items I lost (like my Acne jeans or Superstars), I decided to took the chance and shop some new items for my closet. One of the things I fell in love in Aruba, was crop tops. I think they are really cool for summer, especially when it’s hot outside. So yesterday I wore my black one with a leather skirt and a pair of heels. I have added my PS11 bag, silver details and Celine sunglasses.

Když Vám život dává citrony, udělejte limonádu. Nebo Margaritu. Nebo cokoliv, co Vám udělá dobře. Já bych těch limonád teď mohla dělat hned několik. Nejenže jsme ne Arubě museli do necmocnice, v Amsterdamu pršelo (takže jsme 9 hodin proseděli na letišti) a předevčírem mi bylo špatně, ale k tomu jsem se ještě dozvěděla, že mi letecká společnost (pravděpodobně Insel Air) ztratila kufr. Je mi líto věcí, co jsem tam měla - třeba jako Acne džíny, hodinky Michael Kors nebo Superstary -, ale tak místo smutnění jsem se rozhodla šance využít a nakoupit si nové věci. Pár už jich mám objednaných, nějaké jsem sehnala včera v Praze. Jednu z věcí, kterou jsem si na Arubě opravdu oblíbila, jsou crop topy. Na léto mi přijdou super k sukním, kraťasům nebo i džínům s vyšším pasem. A právě crop top jsem měa na sobě i včera. Zkombinovala jsem ho s koženkovou sukní (pokud se ptáte, tak v ní teplo není) a boty na podpatku Kurt Geiger, které mám z oblíbeného Spartoo. Přidala jsem Proenzu, stříbrné hodinky a brýle Celine.

BB11 BB004 BB01 BB1 BBB BB3

I am wearing:
Choies top (here)
Zara skirt (similar)
Kurt Geiger heels (similar)
Proenza Schouler bag (here)
Celine sunglasses (similar)
Michael Kors watch (similar)
H&M necklace

SHOP MY OUTFIT

SHARE:

34 comments

  1. Ztratily se kufry - hned si koupím nové věci:-D To je fakt těžká životní situace a skvělé řešení. Tyjo, jestli tam máš fakt drahé věci, tak si na ně došlápni. Ty kufry se najdou. Mám mnoho zkušeností s tím, že kufry letěly někdy i na opačný konec světa, ale našly se vždycky. Já bych se nevzdávala.

    ReplyDelete
  2. Amster se dá projít i v dešti ;) skvělá sukne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To určitě dá, ale po 10 hodinách v letadle to neni úplně ideální :D a děkuji!

      Delete
  3. Loving this all leather look.

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  4. Moc hezký outfit,jako vždy. :) S kufrem je mi to moc líto,ale možná je fakt štěstí,že jsi ten s kabelkami zapomněla doma. :D

    ReplyDelete
  5. Krásný! <3 Ou, tak to je mi fakt moc líto! :/ Ale neztrácej naději, třeba to ještě není ztracený... :)) co se Ti stalo na Arubě??

    ReplyDelete
  6. Krásný outfit, miluji tvůj blog!:)

    ReplyDelete
  7. Ty navstivis nemocnici,at jsi,kde jsi,ne?Aspon mas moznost srovnavat uroven zdravotnictvi :-). Co se ti prihodilo tentokrat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D to jo! Už můžu porovnat Jamajku, Arubu, USA, Rakousko a doktora v hotelu v Dominikánský :D Mně tentokrát nic :)

      Delete
  8. Mne se nastesti kufr nikdy neztratil, a kdyby jo, tak by to urcite nebyla takova financni skoda jako u tebe.. Ale anstve to vzdycky, treba se jeste najde :)


    ClaudiasNewLife


    ReplyDelete
  9. Máš moc krásný outfit, ovšem jako vždy a k těm kufrům, mít tam takové věci jak ty říkáš, tak to opláču dělám všechno proto, abych ho měla zpátky :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono bohužel víc dělat nejde :/ a děkuji za pochvalu outfitu!

      Delete
  10. Outfit se mi líbí, každopádně tu černou sukni (a celkově celočerný outfit) asi v létě nepochopím. Ok, tak to neni teplá sukně, ale už jenom tím, že je černá, tak v ní musí být vedro, zvlášť v těchto posledních pár dnech ;) Je léto proboha, zkus kombinovat barvy aspoň trochu a černou si nech na jindy.

    ReplyDelete
  11. love the skirt, such a gorgeous look!

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  12. I really like the skirt!



    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Jednoduché a dokonalé jako vždy. Miluju tvoje outfity<3

    ReplyDelete
  14. Taky jednu mám a nedám na ni dopustit, pleather skirts jsou super a je snadné je kombinovat. (:
    Máš úžasný vosí pas! (:

    Pěknou neděli přeji! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  15. Není ti v té sukni teplo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdyby sis přečetl/a text, tak to víš a nemusíš se ptát :)

      Delete
  16. Super outfit. Libi se mi moc ten vrsek, dela ti to peknou postavu a vypada to, ze mas i prsa. Coz u ostatnich tvych outfitu se obcas rici neda....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol, já myslela, že kritizovat někoho kvůli velikosti prsou je v módě tak u kluků v 5. třídě základní školy.
      vždy mi rozum zůstává stát, když tohle ještě vyčítá holka holce (v případě, že jsi holka)...

      Delete
    2. Promin, me to prijde uplne normalni. Mam taky mala prsa, a jsem vzdycky rada, kdyz mi je treba podprsenka a dobre zvolene tricko nadzvedne. Porad lepsi, nez aby ti je nejaky obleceni deformovalo - to uz jsem videla taky. A hele, tobe jeste nikdy nekdo nerekl, ze to tricko ti formuje hezky postavu a nejednalo se o chlapa, Anonyme? Lesba nejsem, ale rada se podivam na holky, ktere umi sve prednosti sikovne vyzvednout, aniz by pusobily vulgarne....

      Delete
    3. Boze muj..jako by zenska mohla ovlivnit, jestli ma prsa nebo ne.. ( pokud se nerozhodne pro plastiku) kdy uz lidi prestanou resit postavy, vzhled atd jinych lidi...asi komentar napsal zas nejaky zamindrakovany clovek, protoze clovek spokojeny sam se sebou tohle za potrebi nema:)
      Petra ( nejde se mi pres mobil prihlasit :( nemam problem nazor vyjadrit neanonymne :) )

      Delete
    4. Je mi lito, ze jsi muj prvni koment videla negativne. Pritom jsem to myslela uplne jinak.... Rada se podivam na holky, ktere dokazi sve prednosti prodat. Kazda zenska se chce libit. A kdyz nekde vidim podobnou holku jako ja, vysoka a hubena, ktera to sikovne umi vyzvednout, tak me tim inspiruje. Uprimne receno se ani nestydim, nekomu pochvalit outfit nebo se zeptat, kde to ta dotycna koupila. Ano, porovnam se s ostatnima, proc to nepriznat... Ale ze by mi to nejak extra skodilo, to se rict neda.

      Delete
  17. Ty máš na ty zavazadla štěstí, Barčo, viď? :/ sukýnka je skvělá a v kombinace s tím topem je to perfektní :)

    ReplyDelete
  18. LOL, neměla jsi náhodou na instagramu fotku z centra Amsterodamu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Píšu někde, že jsem v centru nebyla? Píšu jenom, že pršelo a že jsme ho neprošli :)

      Delete
    2. takže jste tam jeli, aby ses tam mohla vyfotit? a pak zase zpátky?

      Delete
  19. Love this skirt and the top on you!

    Hugs,
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  20. Great outfit!

    www.racquel-partsofme.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig