Thursday, September 17, 2015

LACED UP



If there is a trend, that I was crazy about in the last couple of week, it's the lace up trend. I was looking for a shirt with the lace-up on the top like crazy, but it seemed to be sold out everywhere (but I ordered one now). I also liked the lace-up dress and of course - jumpsuits and playsuits! I managed to get one in black at Asos and I absolutely adore it! I have added a pair of heeled sandals, big fedora hat, my Chloe bag and was ready to go! What do you think about the trend? Yesterday we rented bikes for a couple of hours and rode through the coast. It was such an amazing time!

Pokud je něco, co jsem posledních pár týdnů sháněla, bylo to šněroavací tričko. "Lace-up" trend se mi líbí nejen na topech, ale i šatech, jumpsuitech a playsuitech - no a jeden takový jsem si nedávno pořídila na Asosu. Dneska jsem k němu přidala sandálky na podpatku, velký klobouk a Chloe kabelku. Co na tento trend říkáte Vy? Včera nám tu pršelo, tak jsem projížděla pár eshopů a objednala si i halenku se šněrováním, tak jsem na ní zvědavá. Odpoledne jsme si pak půjčili kola a projeli se kolem pláže - no a dneska plánujeme zase relaxovat u bazénu!



I am wearing:
Asos jumpsuit (similar)
Asos heels (similar)
Chloe bag (here)
American Apparel hat (similar)
Triwa watch (here)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

24 comments

  1. such a gorgeous playsuit, love it! you look incredible!

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  2. I love black oufits, you look perfect! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ahoj Báro, nemáš pocit, že to tvoje nakupování je trošku nemoc? mě to nepřijde normální. a hlavně nechápu - jsou to samé luxusní a drahé věci, kde na to bereš peníze? nemáš nějakého tajného "ctitele", který si tě vydržuje? už to, že nechceš odpovědět na to, s kým tam jsi je docela zvláštní.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, přesně tak, mám rovnou 4 ctitele, víš co, pro jistotu :) Kde na to beru peníze? Vydělávám si je, překvapivě. A nevěděla jsem, že všechny musím informovat o tom, kde jsem, s kým jsem a co tam s ním dělám.

      Delete
    2. tak když máš takovýto osobní blog, tak se předpokládá, že budeš informovat i o svém soukromí. Nebo je ta cesta do Miami služební? :-) a nikdo ti neuvěří, že si vyděláš desítky tisíc na designerske kabelky, bryle atd....

      Delete
    3. Nemám osobní blog, mám blog o módě :) Kdybych si ho vedla jako deníček, tak by se to asi čekalo, ale takhle je to něco jiného. Mně je celkem jedno, jestli tomu věříš nebo ne, několikrát jsem psala, čím si vydělávám a taky je jasné, že hodně věcí dostanu v rámci spolupráce :)

      Delete
    4. hmm, stejně je mi divný, proč nechceš říct s kým tam jsi. je to takový nepochopitelný, proč to tajíš. Takže na tom asi neco bude.

      Delete
    5. Ježiši, vy s tím naděláte! S maminkou a tatínkem, jako vždycky.

      Delete
  4. I think the laced-up design adds a unique twist to the playsuit! You look very good in it! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Je to trosku legracni, kdyz ses zminila o tom, jak ses strasne unavena a bez inspirace, kdyz jsi stale na nakupech nebo na cestach. Taky bych jednou chtela byt takhle "vyprahla.". Tim chci jenom rici, ze mozna bys mela trosku premyslet o tom, co napises. Je to treba urazejici pro ostatni lidi, kteri maji treba "full time Job" a dalsi povinnosti k tomu. Ty se mozna blogovanim zivis, ale neprijde mi nejak, ze bys byla tak strasne vytizena a vydelavala hromadu penez blogovanim. I kdyz....jak pises ty sama, nikomu nic neni do tveho soukromi...Radsi nechci vedet, kdo ti vsechno financuje....Pochybuji o tom, ze mas pracovni kontakty i v Miami....
    Ale hodne si protirecis - v jednom postu jsi psala, ze by si chtela, aby ctenari o tobe vice vedeli. Ted se tomu zase vehementne branis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jestli myslíš, že fotit každý na Instagram a každý druhý přidávat na blog není vyčerpávající, tak si to někdy zkus. Jsem ráda, že vnímáš můj život jako jdu si nakoupit, na kafe a to je všechno. To, že se tady nezmiňuju o něčem jiném neznamená, že nemám svoje problémy. JIinak jsem nejsledovanější bloggerský Instagram v zemi, to myslíšm, že mluví za vše (finančně) a mám pracovní kontakty po celém světě. Plus jsem psala o článkách "ze života", ne o svém soukromí :)

      Delete
    2. preco by sa nemohla citit unavane preboha?? velmi ma zaraza ze vobec mate cas na takuto negativitu v zivote
      je to jej vec s kym tam je a nechapem preco vas to tak strasne zaujima, prisli ste sa sem pozret na modu a nie na nejake denicky

      Delete
    3. Nechápu, že ti není trapný pořád všude argumentovat a vytahovat se tím, že máš tolik sledovaný instagram, i mně už by z toho bylo trapně. Stejně je to jenom proto, že tam fotíš drahé oblečení, kabelky, boty, atd atd. Kdybych měla to co ty, tak bych to určitě necpala pořád každému na počkání, trochu skromnosti by neuškodilo.

      Navíc jsou mnohem lepší blogy než máš ty. Kvalitu fotek máš super, o tom žádná, ale myslím si, že kdyby měl každý to co ty, tak by byl taky tam, kde seš ty. Tím chci říct, že nejsi nijak originální ani výjimečná (a upřímně.. ani tvůj styl není) a tvůj blog je tak super jen proto, že píšeš anglicky = více čtenářů, máš drahé oblečení, máš kvalitní foťák, můžeš si dovolit cestovat třeba 10x do roka a to je asi tak všechno.

      Jinak taky nechápu, z čeho jsi tolik vytížená. Postavila bych tě na jeden den k lince, abys věděla, co je to být unavená.

      Delete
    4. Trochu si fandis Barusko.. Teri Blitzen ma 182K a ty mas stejne polovinu koupenou :)

      Delete
    5. Možná příště než napíšeš takhle něco chytrýho by nebylo špatný si zjistit rozdíl mezi BLOGGEREM a VLOGGEREM :) A možná taky umět přijmout něčí úspěch, ale to bych chtěla asi moc, viď?

      Delete
  6. Báro, ty boty jsou příšerné - nebo spíš příšerně ti nesedí. Jsou pro úzké chodidlo, což ty nemáš. Máš vyvalený malíček a celou tu část chodidla nad ním a vypadá to, jako když tlusté ženské vylezou špeky z bikin. Pořád nosíš tenhle typ bot a ve všech to máš stejné. Prostě se smiř s tím, že tenhle typ bot není pro tebe vhodný a ukaž nám něco, co tobě i nám, majitelkám široké klenby, bude slušet. Dík.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šak ona s něma taky nikam nechodí, má je jenom na focení, jako každé boty na podpatku, které tu vidíte :D

      Delete
  8. Je skoda, ze neukazujes vice fotek z danych zemi, kdyz tak casto cestujes... Vetsinou jen hotely, hotelove snidane, bazen a nakupy na posteli

    ReplyDelete
  9. Absolutely stunning!!!! I need that jumpsuit!

    Love from South Africa

    Arum Lilea

    ReplyDelete
  10. amazing hat <3
    love the heels too but they look suuuuper high :O
    xxx sandra
    http://saansh.com

    ReplyDelete
  11. The jackets looks to die for! All have some of the nicest and best quality stuff, especially their leather and denim.
    Looks so dope.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig