Wednesday, October 28, 2015

MY BAG COLLECTION - 2015 EDITION

19_Fotor_Collage

In my last post I got a request to make a post about my bags, because the collection grew a little since the last time I made a post about my handbags. I thought it was a good idea to write a new post, with all the purses I own at the moment. So I hope you'll enjoy! 

V posledním článku jsem měla komentář, že byste měli zájem o článek o kabelkách. Sbírka se mi totiž od posledního postu trochu rozrostla, takže myslím, že vůbec nevadí, že už tu takový článek. Tak tady je tedy moje aktuální sbírka. Ta doufám, že se Vám post bude líbit!


1. Chanel Jumbo Flap Bag in calfksin leather
19


If there is bag, that deserves the number 1 place on the list, it's the Chanel Flap Bag. Without any doubts. To me, this bag is the most classical, timeless and beautiful bag there is and feel so lucky to have it in my closet. If you are getting hands on a Chanel bag, the sooner you do it, the better. The prices are increasing each year and are even crazier!

První místo na seznamu si zaslouží jednoznačně Chanel Flap bag. Už od mala byla mojí "dream bag" a pro mě je to ta nejnadčasovější a nejklasičtější kabelka. Jsem moc ráda, že jsem si jí v Paříži pořídila. Pokud koupi plánujete i Vy, doporučuji to udělat co nejdříve. Ceny každým rokem stoupají (třeba v roce 2006 stála 1795 dolarů, teď stohí 4750 euro).

2. Givenchy Antigona
09

One of my most favourites bag is also the Antigona by Givenchy. The shape is beautiful, the size is perfect (even fits my laptop) and I really like that you can choose between the handle and shoulder strap.

Další mojí oblíbenou kabelkou je Antigona od Givenchy. Já jí mám ve vínové, ale líbí se mi snad ve všech barevných provedeních! Má skvělý tvar, vejde se mi do ní i počítač a hlavně je super, že má i popruh přes rameno!

3. Chanel Le Boy (medium)04

My very first own Chanel bag, purchased by myself, is the Chanel Le Boy. After the Flap Bag, this style is another one that I really love. I think this is the modern version of the classical Flap Bag, which is not so elegant and can be worn also with more sporty or casual looks.

Moje první Chanelka, (a tím myslím, že jsem jí nedostala, ale koupila si jí), byla Chanel Le Boy, kterou jsem si pořídila minulý rok v Berlíně. Společně s Flap Bag je tohle styl, který se mi u Chanelu líbí nejvíce. Přijde mi jako taková modernější verze Flap Bag, která se hodí i ke sportovnějším a víc "casual" outfitům, třeba k nějakým teniskám, jako jsou moje Superstary, Conversky nebo Airmaxy. Ty můžete pořídt na eshopu Spartoo.

4. Céline Mini Lugagge
06

Céline was my "It" bag for the past couple of years. Even tough the condition of the bag isn't the best, I am keeping it. I love the shape and size of the bag, so I would consider getting the bag in another colour - beige maybe?

Céline byla mojí "It" kabelkou posledních 5 let. Už jsem tu několikrát psala, že jí nemám v nejlepším stavu, ale pořád se jí nehodlám vzdát. Baví mě tvarem i velikostí a dokonce přemýšlím nad koupí Mini Luggage v béžové.

5. Michael Kors Miranda
13

When the bucket bag trend came, I knew I had to have my very own bucket bag. However I didn't like the material of Mansur Gavriel's bags, so I decided to purchase the Miranda bag at Michael Kors's in New York. I am not a big fan of MK, but I love some of his bags - and especially this one!

Bucket bag byla láska na první pohled. Většina bloggerů si sice pořídila bucket bag u Mansura Gavriela, ale mě se nelíbil materiál. Takže místo bucket bag od Mansura, jsem si pořídila bucket bag na 5th Avenue u Michaela Korse. Nejsem velký MK fanoušek, ale pár kabelek se mi u něho líbí - no a nejvíc asi Miranda!

6. Saint Laurent Sac De Jour
22

My very first Saint Laurent bag is the Sac De Jour in Nano version. I am really into the shape, even though the size is way too small for everyday use - but I think the bag is perfect for summer or vacation!

První kabelka od Saint Laurent, kterou jsem dostala, je Sac De Jour (ve velikosti Nano). Na Sac de Jour se mi líbí hlavně její tvar a chtěla bych si jí pořídit i ve větší verzi. Tahle je totiž opravdu malá, moc se do ní vejde, takže jí hlavně nosím na dovolené nebo když toho s sebou moc nepotřebuji.

7. Prada Double Bag
12

The Prada Double bag is a bag that I don't wear as often as I thought I would wear it. The bag is beautiful, but what makes me really mad s the shoulder strap, which is way too long. Double bag is a good choice, but I guess I wouldn't buy it again.

Prada Double bag. Když jse si jí objednávala myslela jsem si, že tohle bude moje nová "it" bag. Bohužel mi nevyhovuje velikostí (nevejde se mi do ní notebook a má moc dlouhý popruh přes rameno). Vzhledově se mi líbí, jenom mi nepřijde praktická, takže bych si jí nedoporučila.

8. Mulberry Alexa Bag
01

The Alexa kinda reminds of me of 2012. I think this bag was the bag of the season a couple of years ago and somehow I stopped liking it (that much). The bag is very high-quality, the leather is way better than Chanel has and the details are very precise. However I am not into the shape anymore, so maybe I'll sell it.

Alexa mi přijde spíš jako kabelka, která byla in před pár lety. Sice je opravdu kvalitní, dobře zpracovaná a z mnohem kvalitnější kůže než třeba Chanelka, ale omrzela mě tvarem, takže přemýšlím, že Alexu prodám...


9. Saint Laurent Monogram Bag

My most recent bag is this Saint Laurent Monogramm. The bag really surprised me by its size - I have no problems to fit there my laptop, my camera, wallet and phone. That's why this one might become one of my favourite bags - so practical!

Poslední kabelka, která mi přišla před několika dny, je Saint Laurent Monogramm. Musím přiznat, že mě kabelka překvapila velikostí - vejde se do ní v pohodě notebook, foťák, pežěnka, klíče a mobil. Přijde mi opravdu praktická a už jenom z tohodle důvodu bych jí doporučila.

10. Valentino Rockstud Small Double Handbag
20

What I love about the bag is the studs. I think it's such a nice detail, especially in combination with beige. However the bag is small for my everyday use, so I think I would rather get another style (or at least size).

Miluju celou Rockstud kolekci - od kabelek, přes náramky až po boty. Myslím, že svočky jsou super oživením, hlavně v kombinaci s béžovou. Kabelka se mi líbí, ale bohužel mi přijde na každodenní nošení malá - takže bych spíš doporučila o velikost větší!

11. Proenza Schouler PS11

I own the PS11 for almost two years now and it's definitely one of my most worn bags. The bag has a perfect size, because I can fit there all my stuff (wallet, keys, lipstick, iphone) without any problem. So a big yes!

PS11 od Proenzy Schouler je další kabelkou, kterou už mám déle, konkrétně 2 roky. Vyhovuje mi hlavně velikostí - bez problémů se do ní vejde peněženka, klíče, rtěnka a dva mobily. Takže za mě velké ano!

12. Louis Vuitton Neverfull GM in Monogramme
03

This was my first Louis Vuitton bag, a classic Neverfull. I often carry my laptop, camera and I can fit everything in here. It's the perfect everyday bag. Also I use this bag when traveling or going to the gym. To be honest I've never been a Louis Vuitton girl and I wasn't whether I liked their bags or not. However I love the Neverfull and I am so glad I bought it in Mexico!

Neverfull je moje první kabelka Louis Vuitton. Často s sebou nosím notebook a foťák. Do Neverfullky se mi všechno vejde, a proto je skvělá na denní nošení. Také je to moje kabelka na cestování. Přijde mi super, že nemá pevnou kostru, takže se vedle pod sedadlo přede mnou. Nikdy jsem nebyla fanoušek kabelek Louis Vuitton, ale Neverfull jsem si opravdu oblíbila. Jsem moc ráda, že jsem si ji v Mexiku pořídila.

13. Rebecca Minkoff Mini MAC

I loved my Mini Mac and wore it quite a lot. Until I got my Mini Drew. However I still wear the bag sometimes, most of the time when going out for parties. At this point of time I wouldn't buy it again.

Mini MAC jsem nosila ráda a často. A pak mi přišla Mini Drew a od té doby jsem jí nenosila skoro vůbec. Jelikož mám teď Chloe, už bych si jí nekoupila. Každopádně kdybych jí ale neměla, určitě bych koupě nelitovala.

14. Céline Trio Bag


Same story as when purchasing my Alexa - I knew I wouldn't wear a red bag that often, however I wanted to have one in my closet. I think it's perfect pop-up for summer outfits. What I find really useful is that you can unbuckle the strap and make it clutch only. That's why I would buy it again!

Stejně tak, jaoko když jsem si kupovala Alexu, jsem u Tria věděla, že jí nebudu nosit, tak často, protože je červená. Myslím, že se ale skvěle hodí na léto. Taky mi přijde super, že se dá odepnout pásek a máte jenom psaníčko. Takže za mě ano!


15. Louis Vuitton Speedy

Louis Vuitton's Speedy is one of my more recent bags. It's vintage from Luxurybags and it was my first vintage bag ever. I have only positive experience with buying at this store, definitely recommend them! If you are into Louis Vuitton's bag, this is a great way to get it a little bit cheaper! 

Speedy je jednou z mých novějších kabelek. Jedná se o vintage kousek z českého Luxurybags, které mohu jen doporučit. Speedy byla mojí první vintage kabelkou a jsem moc ráda, že jí mám právě z Luxubags - ještě před tím, než jsem si jí odnesla domů, jsem si jí prohlédla naživo v jejich pražské prodejně. Myslím, že vintage je super způsob, jak si koupit vysněnou kabelku o pár tisíc levnějš.

16. Rebecca Minkoff 5 Zip Bag 21

5 Zip Bag, just like the Mini MAC, is in my opinion the most beautiful bag by Rebecca Minkoff. I like both styles and I couldn't decide which one I liked better. Now that I have worn and tried both of them, I can say, that I like the Mini Mac better!

Dlouho sem se rozhodovala mezi 5 Zip bag a Mini MAC. Obě dvě mi teďka přišly jako dárek, takže jsem měla možnost je posoudit a srovnat. Musím říct, že Mini Mac se mi líbí víc a víc mi i vyhovuje.


17. Michael Kors Selma Mini
16

As mentioned before,  I am not the biggest fan of Michael Kors, but somehow I am a fan of the Selma bag. Especially when the bag is in a not so everyday colour, like golden or my baby blue! 

Už jsem zmiňovala na začátku, že nejsem extra velkým fanouškem Michaela Korse, ale zrovna Selma se mi od něho líbí. Velká i malá. Já mám tuhle baby blue s popruhem a v téhle barvě se mi líbí snad ještě víc!

18. Chloé Mini Drew

Chloe's Mini Drew is the bag of the season. When ordering the bag from Monnier Freres I was in doubt a little, that I won't wear the bag a lot. Wrong. Even though the bag isn't big (at all) and only few things fit in, I think it's perfect for evening parties or just for going out when you don't need much. 

 Chloe Mini Drew bych nazvala kabelkou sezony. Když jsem si jí z Monnier Freres objednávala, nebyla jsem si jistá, jestli jí vlastně unosím. A unosila. A to hodně. Mini Drew vlastně nahradila mojí Mini MAC od Rebeccy Minkoff.

19. Alexander Wang Diego Bag

Another Alexander Wang's design, this time it's the Diego bag in baby pink from Gasmy. Same story as by the Rocco bag - the bag is as heavy as the Rocco bag, however I really like the colour for spring/summer, so I think I will keep. But if this wasn't a present, I wouldn't probably buy it myself.

A poslední na sezmau je kabelka z dílny Alexandra Wanga. Konkrétně se jedná o Diego bag v růžové z italského eshopu Gasmy. Je stejně těžká jako Rocco bag, ale moc se mi líbí tahle barva, takže jí budu určitě v létě ještě nosit.

SHARE:

41 comments

  1. ja nejsem velky nadsenec kabelk,ale mit jednu saint laurent kabelku by mi nevadilo :D.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. tyhle články mě baví :) radost pohledět :)

    Puntíkatý blog

    ReplyDelete
  3. Skvělá kolekce! Upřímně dost zavídim :)
    www.veshionlife.com

    ReplyDelete
  4. cool post! celine is my fav!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Disco bag od Gucci a Mini Mac v seashell barvě už nemáš? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Disco bag jsem nějak zapomněla přidat a Mini MAC mám, ale přišlo mi zbytečné psát k ní to samé (jako k béžové Mini Mac)

      Delete
    2. A co říkáš na kvalitu kůže u Mini Mac? :) Uvažuju nad koupí, ale nejsem si jistá.

      Delete
    3. Kvalita mi přijde přiměřená k ceně :) Rozhodně není nijak nekvalitní a kůže vypadá dobře :)

      Delete
  6. Oh I love the bags!!!!
    Kisses

    http://lafashionnalitee.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  7. Krásny článok. Tá kabelka Givenchy je naozaj krásna :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  8. Ta Prada vypadá božsky!
    Italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Na kabelky máš skvělý vkus, není tu jediná, která by se mi nelíbila. Jednou bych si na takovou kabelku chtěla alespoň sáhnout :D

    ReplyDelete
  10. Děkuji za článek Baru :), sbírka je naprosto dokonalá! Máš skvělý vkus. Doufám, že jednou se mi podaří vybudovat podobnou kolekci :)

    ReplyDelete
  11. Prosim cti si po sobe sve prispevky, ty vecne preklepy jsou uz otravne... jinak pred tvou sbirkou klobouk dolu :)

    ReplyDelete
  12. Nejvíc se mi líbí Givenchy Antigona

    ReplyDelete
  13. I love them all! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Kde máš tu novou Gucci a světle růžovou Rebeccu? Vždyť obě jsi koupila/dostala nedávno.

    ReplyDelete
  15. I wouldn't which one choose, they are sooo beautiful!

    www.mividacomopaula.blogspot.com would you main seeing my blog? it would the best if you could give an advice :)

    ReplyDelete
  16. Love your collection!
    Givenchy is my favorite!

    SO happy to be back!
    Wishing you a lovely day,
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  17. Už odkedy som natrafila na tvoj blog, neviem sa nabažiť pohľadu na Antigonu :) práve tá tvoja vínová je podľa mňa najkrajšia ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  18. Osobně na kabelkách moc neujíždím, ale tvoje sbírka je opravdu bohatá a zajímavá.

    Nejvíc se mi líbí Antigona a Prada, jsou takové nadčasové a univerzální (a hlavně vypadají i prakticky). Kabelky od Chanelu se mi všeobecně nelíbí, ty klasické Chanelky snad nejmíň, ale to je věc vkusu - věřím, že jsou super.

    Tak mě tak napadá - Birkin od Hermès tě neláká? (Nebo kterákoliv jiná kabelka Hermès.) Samozřejmě to je cenově ještě o několik rangů výš (a taky není jednoduchý ji získat), ale klasičtěji to snad už nejde.

    PS: Máš v článku hodně překlepů a chybek i v češtině, zkus na text pustit alespoň spellchecker a hned to bude působit uhlazeněji. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bikin i Kelly mě lákají, ale (zatím) leží mimo moje finanční možnosti. Musela bych na ně šetřit opravdu dlouho a navíc jsou na ně i dlouhé čekající listy, ale každopádně jednou bych alespoň jednu kabelku Hermés vlastnit chtěla.

      Delete
  19. Your bag collection is literally perfect. Would love to have such a collection myself someday!

    ReplyDelete
  20. Ani neviem povedať, ktorá kabelka sa mi páči viac. Či už je to Chanel, YSL alebo Céline, všetky sú nadherné ♥

    31shadesofaubergine

    ReplyDelete
  21. Ahoj Baru, nádherná sbírka, máš skvělý vkus :)

    Někdo tady zmiňoval od Hermése Birkin- viděla jsem teď několik starších postů, kde právě Birkinku máš, tak se chci zeptat, jestli tedy nebyla tvoje? Pro mě je právě Birkinka absolutní top, jednou bych si ji chtěla pořídit, je to takový sen. Tak mě i proto zajímá, jak to bylo s tou tvojí :)

    Měj se krásně!
    Kristýna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Už několikrát jsem psala, že byla mamky :) Ale chápu, že nesleduješ všechny komentáře a tak :)

      Delete
  22. Ahoj Baru, nádherná sbírka, máš skvělý vkus :)

    Někdo se tu zmínil o Hermés Birkin - viděla jsem teď nějaké tvé starší posty, kde máš právě Birkinku, zaujalo mě to, protože Birkinka je pro mě taková tak TOP kabelka, kterou bych se jednou chtěla pořídit. Ta tedy nebyla tvoje?

    Měj se krásně :)

    ReplyDelete
  23. Píšeš, že Celine nosíš posledních 5 let, to jsi ji měla už ve 13/14? To je trošku úlet, ne? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Měla. A úlet je to, protože..?

      Delete
    2. Asi jsem ze staré školy, ale myslím, že holčičky v tak malém věku by měly mít na starosti něco jiného než nošení kabelky za tisíce a tisíce :)

      Delete
  24. stunning and can totally agree a chanel (jumbo one still on my list) is a geeewd investment. and i love my east west totaly same with the chloes drew bag :)

    Bisous from Berlin

    ReplyDelete
  25. Super sbirka, to jo, ale osobne bych nechtela ani jednu. Nejak to neni muj styl, a to mam rada klasiku. Snad jedina, ktera se mi libi je ta cervena- protoze ji nevidim na kazdem blogu! A rozhodne neni jen na leto ☺️

    ReplyDelete
  26. krásna zbierka absolútne nadčasových a trendy kúskov :) palce hore!

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  27. you left out the gucci and celine trio! would love to see a review on the gucci x

    ReplyDelete
  28. Velky dik za tento clanek, i ja miluji kabelky, chci si poridit prvni drahou a jiste to bude jedna z techto, podobne nazory a komentare jsou pro me velmi uzitecne, jelikoz takovou investici si mohu dovolit poprve, je mi ctyricet a velmi ji zvazuji. Marketa
    P.S.zrejme to bude PS11

    ReplyDelete
  29. Takže ty si objednáš kabelku za 40 táců z netu a pak se ti vlastně nelíbí?
    Boha

    ReplyDelete
  30. Takže ty si objednáš kabelku za 40 táců z netu a pak se ti vlastně nelíbí?
    Boha

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig