Wednesday, November 18, 2015

DUBAI DIARY PART 2

DSC_0570

So, here it is. My very last pictures from Dubai. Looking at those pictures made me realize how great Dubai was and how we enjoyed it there. So in this article, there is more about our visit of the Dubai Mall, Vogue Café, my favourite Ladureé, The Walk and also some pictures from the hotel. I was also thinking about writing "Dubai tips" post - would you be interested?

Dneska mám pro Vás už poslední článek s (random) fotkami z Dubaje. Když se tak na fotky dívám, uvědomuji si, jak super to tam bylo, že jsme si to v Dubaji opravdu užily a proto doufám, že se tam zase brzy podívám. V článku najdete fotky z hotelu, Dubai Mall, The Walk a naší návštěvy Ladureé i Vogue Café! Tak doufám, že se Vám fotky budou líbit. Také jsem přemýšlela o sepsání tipů - užitečné informace, kam jít na jídlo, nakupovat, apod. Měli byste zájem?

DSC_0498 DSC_0473 DSC_1062 DSC_0604 DSC_0589 DSC_0599 DSC_0549 DSC_0069 DSC_0104 DSC_0117 DSC_0050 DSC_0178 DSC_0044 DSC_0131 DSC_0148 DSC_0156 DSC_0144 DSC_0142 DSC_0079 DSC_0482 DSC_0596
SHARE:

18 comments

  1. OMG, I love this pics :-* www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. Amazing photos! Thank you for inspiration, you have great blog! Good luck!

    Welcome in my blog Ritalifestyle ¦ Instagram @m_margaritka

    ReplyDelete
  3. Krásne, krásne, krásne fotky. Zážitok pozerať.

    keelifestyle.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Tak oproti pred minuleho postu se mi tyto fotky nelibi. Mozna. Tak 2-3. Jinak mi to prijde nezazivny.

    ReplyDelete
  5. Möet už tu dlouho nebyl no:))

    ReplyDelete
  6. Baru, máš pěkně stylizované fotky i outfity, ale bylo by lepší, jak spousta přede mnou už prosila, kdybys tam dala více fotek okolí. Makronky na ntou jsou takřka v každém tvém postu stejně jako x záběrů tvých kabelek a dalších luxusních produktů (ne, že by nebyly opravdu krásné a pěkně sladěné s outfity!). Přála bych si ale víc, abys věnovala čas tomu, že když už je to travel post, tak nafotíš více z okolí a tipy na výlety určitě nikdo z nás také nepohrdne. Sleduji tě už nějakou dobu, ale musím bohužel konstatovat, že mi ty posty nic moc nového nepřináší a jak občas čtu komentáře a porovnám s jinými blogerkami, které sleduji, ty jich máš zaručeně nejvíce, kde někomu něco vadí. Pokud by se posty změnily a ukázala bys třeba víc "akčních" záběrů z míst, kam chodíte a co podnikáte a nejen loga, stylizované jídlo apod., tak bys určitě měla mnohem více pozitivní odezvy i od ostatních. Taktéž by sis mohla dát trochu záležet na té gramatice, jak už mnozí psali. Ne proto, že bys nesměla mít pár drobných hrubek v komentáři, ale ty posty vypadají dost často jako psané letem světem a argument, že to píšeš pozdě v noci či brzy ráno fakt čtenářům nedodá na pocitu, že tě vůbec zajímají. Budí to spíš ve mě dojem, že jsme pro tebe "trafic" na tvé stránky, který snadno nabídneš nějakému obchodnímu partnerovi. Možná jsem tvrdá, ale za to upřímná. Neber to prosím jako nějaký hejt, spíš konstruktivní kritiku. Věřím, že to není jednoduché při náročném programu psát zároveň blog (sama profesionálně píšu), ale pokud ti na tom záleží, tak ti jistě záleží i na obsahu, který čtenáře zajímá. Ráda bych tě sledovala nadále, ale zatím nemám mnoho důvodů, proč pokračovat. Bára

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já musím souhlasit. Zkus prostě jen změnit úhel pohledu a zahrnout trošku širší záběr. Také bych poprosila někoho i za úplatu, aby ti text opravoval a přidal tak na větší úrovni.
      Sleduji Tě moc ráda a myslím si, že máš potenciál vést blog lépe a udělat ho kvalitnějším :-). Snad o všem alespoň popřemýšlíš. L.

      Delete
    2. Ohledně fotek se dočkáš jen argumentu, že Bára na všech těchto místech byla už několikrát, a proto nechodí po památkách, ale jen po obchodech a nebude přeci kvůli jedné fotce prolézat džunglí..:)

      Delete
    3. Jasně, chápu, že už třeba byla někde vícekrát, ale určitě se neteleportuje z hotelové restaurace do stylové kavárny nebo obchodu. :) Cestou určitě může pořídit i spoustu zajímavých fotek, co jí kde trkne, které budou zajímavé hlavně pro čtenáře. Možná si potřebuje uvědomit, že bez svých čtenářů by takové spolupráce, kterých se jí dostává, neměla a měla by se o tu komunitu více starat. Podle takřka nulových reakcí na komentáře čtenářů o tom zatím dost pochybuji, že jí to nějak významně zajímá.
      Nemyslím si, že je tak náročné vybrané komentáře VHODNĚ okomentovat a být více v kontaktu s vlastním publikem soudě dle vlastní praxe, nikoliv jako blogerky, ale profesionální redaktorky a PRistky. Přitom by stačilo tak málo. Přidat do toho konzumu trochu více té lidské stránky, která poslouchá i názory ostatních. Bára

      Delete
  7. Great photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Mě by zajímal tvůj názor na Dubai jako takovou. Na město, moře, lidi, atmosféru. Ne hotely nebo restaurace, Hilton, Laduree atd potkám všude, ale Dubai je jen jedna a mě zajímá, co tě tam zaujalo, že by sis přála místo navštívit znovu.

    ReplyDelete
  9. Já myslím, že Bára neexistuje a jde jen o výborný marketing kolektivu prodejcu světových značek!

    ReplyDelete
  10. Beautiful photos!
    & I'd love to read a "Dubai tips" post :)
    xox Lyn

    ReplyDelete
  11. Dají se v Dubaji koupit kabelky Rebecca Minkoff? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po kabelkách RM jsem se nedívala, každopádně tam ale mají Bloomingdales jako v USA, kde je normálně prodávají, takže podle mě by je tam mít mohli :)

      Delete
  12. you should definitely make a Dubai tips post!!

    http://poshnessary.com

    ReplyDelete
  13. Naprosto perfektní momentky.. !!

    http://just-another-lifestyle-blog.blog.cz/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig