Thursday, December 3, 2015

CHRISTMAS GIVEAWAY WITH HTC

final

Last post was all about me and my wishes, so I felt like in today's post it is your turn with the Christmas wishes. This week is also special, because Voguehaus is turning 3 years! I can't believe that I started writing so many years ago! I think that this is another reason to celebrate and to give you a little present! Unfortunately I am not able to get gifts for all of you, but today at least one of you has the chance to get a present underneath the Christmas tree. All conditions are listed if you continue reading...

Minulý post byl o mně a mých vánočních přáních. Dneska je řada na Vás - bohužel nemůžu dát dárek každému, co mě sleduje, ale chtěla bych odměnit alespoň jednoho/jednu z Vás. A to novým telefonem HTC One A9. Zároveň bych Vám tím chtěla i poděkovat za to, že mě sledujete a podporujete tak dlouho - Voguehaus má totiž tento týden 3. narozeniny! A co pro výhru musíte udělat? To se dozvíte, pokud budete pokračovat ve čtení!




The winner of this giveaway will get a HTC One A9 in a red Deep Garnet colour! And the whole giveaway is going to be about red... Take a look in your closet and pick something red. Once you have the perfect outfit, take a picture and upload it to your Instagram (in order to take part you cannot be a private account) and hashtag it #HezkaTrendyChic. If you don't have an Instagram profile, just upload your picture here. It is also important to take part in this survey.
The giveaway starts today and ends on December, 16th. All phtoos publish after this date won't be a part of the giveaway. If you have more, all of your photos will count!
The winner will be picked by me personally and 2 HTC agents. 
We are excited to see your outfits and here's a little inspo of how I wear red!
PS: Don't forget the giveaway is valid only for Czech Republic!


Hlavní výhrou je HTC One A9 v rudé barvě Deep Garnet a proto i celá soutěž proběhne přesně v tomhle barevném duchu. Proberte tedy svůj šatník a vyberte ze svého oblečení něco červeného. Až budete mít ten "perfektní" outfit, vyfoťte se a přidejte fotku na Váš Instagram společně s hashtagem #HezkaTrendyChic. Je důležité mít veřejný profil, jinak Vaše fotka nebude zařazena do souteže. A pokud nemáte Instagram, tak se nic neděje - fotka se přidat i na Facebook (konkrétně sem). Podmínkou je také vyplnění krátkého dotazníku, který najdete zde.
Soutež běží od 3. do 16. prosince. Fotky zaslané nebo ohashtagované mimo toto časové rozpětí nebudou do souteže zařazeny. A pokud náhodou budete mít fotek víc, můžete je poslat do souteže všechny - každá fotka se počítá!
Výherce bude pak vybrán porotou 3 zástupců - 2 zástupci firmy HTC a přímo mnou.
Tak se těšíme na všechny outfity, Vám přeji hodně štěstí a já přidávám jako malé inspo ještě moje "červené" outfity! 
Více informací najdete tady.

21312460168_65f88e711d_o_Fotor_Collage

* Giveaway valid for Czech Republic only
* Soutěž je platná pouze v České Republice
SHARE:

2 comments

  1. Baru a jak budou vědět, kam mě v případě výhry mají kontaktovat? Vyplnila jsem dotazník kam jsem napsala mail, ale stejně nebudou přece vědět, která fotka k tomu mailu patří :D

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig