Saturday, January 16, 2016

Q & A


As promised, here is a little personal post. I decided to answer some of your questions for you to see who is behind the blog and to get to know me a little better. The questions you can see here are those you sent me, so I hope you'll find what you were wondering about! I separated the questions in following categories: personal, fashion, blog, traveling and food/working out. In the comments you can ask me a question, if wasn't published, or tell me how did you like the post!

Včera jsem se Vás na Instagramu/Facebooku/Snapchatu ptala, jestli máte nějaké otázky, které by Vás, ohledně mě, zajímali. Dostala jsem jich spoustu a tak doufám, že tady každý najde odpověď. Pokud ne, napište mi otázku do komentářů a učitě Vám odpovím. A rovnou můžete připsat, jak Vás post bavil a jestli byste chtěli víc osobnějších článků. Otázky, které jsem dostala, jsem rozdělila do pěti sekcí: o mně, o módě, o blogu, o cestování a o jídle/cvičení, Otázky a odpovědi v češtině najdete ve spodní části článku.




PERSONAL

How old are you actually?

I am 19 years old now, and I will be turning 20 this year!

What is your weight and height?

Actually I don't weight myself, so I cannot tell you how much I weight. I guess it would be something between 50 and 55kg. My height is 175 cm.

Where do you live?

To be honest, I cannot give you a simple answer to that. I live at two places at once - in Czech Republic, with my parents, when I don't have my university classes (which is at the weekends), and in Germany, alone in my apartment, when I do have them (which is during the week).


How did you get into Germany?

I got to Germany when I was 12 years old. I started studying at a Czech-German high school in Germany and also started living on a boarding house there - so I lived in Germany during the weeks and got home to Czech Republic at the weekends. I spent there 6 years, then I started studying at a university, also in Germany.

What do you study now?

I am studying International Business now.

In which country are you going to have your foreign practise?

As stupid, sad or unbelievable this might sound - I am going to have my semesters abroad in the Czech Republic. Since I want to keep my blog going, I cannot afford going somewhere and having nobody to shoot with.


Have you got a boyfriend? (Will you show him to us?)

I do have a boyfriend (for a few months). I am sure that I will show you some picture at some point in the future - because we don't have a picture together that I could use (hahah).

What do you do for living?

I am a full-time blogger. That is the only source for my income.

What is your favourite colour?

Is that even a serious question haha? Black! But I also like camel, grey and baby pink.

What do you do in your free time?

With being really busy with my studies and blogging, I don't have much free time. However when I have some free time, I am spending it with my family, friends or my boyfriend. Besides that I really like going out on walks, watching movies, taking pictures or just staying home and relax. 



FASHION

When did you get interested in fashion?

I feel like I've always been into fashion. I remember, even as a 5 year old, being amazed by the world of fashion, reading my mom's fashion magazine, secretly getting into her closet and dreaming about getting myself a Chanel bag one day. My mom also always took me shopping with her and I wanted to become, as kid, a fashion designer and was always drawing models and outfits. So yeah, I think I was always interested in fashion.

Have you got any advice how to save money on "investment pieces"?

Well I think that the first thing you need to do is realize what items you wear a lot and which ones you don't wear that often. Once you make a list, you need to realize that those are the items you are wearing almost everyday and that those are the items worth investing. I was a huge money-spender at brands like H&M or Zara a couple of years ago. I ended up with a closet full of items I wasn't wearing. So I stopped shopping things I don't need and saving up for more high-qulity pieces, that I will have in my closet forever. 

What are your 3 favourite bags at the moment and why?

- Chanel Flap Bag. For sure. When purchasing the bag, I was actually deciding between this one and the one size down. I am really happy that I bought this one. To me, this is the most perfect, timeless and classical piece there is. You can wear the bag in the daytime and in the nighttime, with jeans and dresses and to a party and to a theatre and the bag will still look appropriate and take your outfit to a completely another level.

- Givenchy Antigona. I love the shape and the size of the Antigona. I think it's the perfect everyday bag - I can fit there all my stuff, including iphone, keys, wallet and even my Macbook.

- Saint Laurent Monogramme Bag. I had a hard time deciding this position - I wasn't sure if I like the Monogramme or Sac De Jour better. Since I have the Nano Sac De Jour, which is really small, I will go for the Monogramme Bag. This bag is my to-go bag when it comes to traveling. I can even fit there my camera and Macbook at once, which is a really big plus for me!


What designer handbag is on your wishlist now?

Right now I have a crush on the Chloé's Faye Bag and Gucci's Dionysus. I am also thinking about getting myself either another Antigona bag or big Sac de Jour. And a cross-body YSL or Valentino.

How can you afford so many expensive clothes, shoes and bags?

To be honest, I don't like talking about money. Don't get me wrong, but I simply think this is a person's private thing and it is rude to ask about it. Anyways, I know that a lot of you are wondering "how can I afford so many expensive items", especially at the age of 19. I wasn't born into a super-rich family, no. I work hard with my blog and Instagram, which is the source of my income. I also work with a lot of brands, so I get clothes, shoes and sometimes even bags, really expensive bags for free. Saving a lot on that, I can afford to buy some expensive item from time to time.

Did you ever regret that you bought some expensive thing?

Of course I did! Buying expensive thing doesn't mean that you cannot regret something you bought. Especially when it comes to bags, I feel like certain models you like only for a couple of seasons - for example now I regret that I bought my Alexa by Mulberry, because I wore it only a couple of times. The same goes with my black Valentino heels, which I wore only twice. So sometimes, even the things you save up for a longer time and really think about, can make you regret the purchase.


Do you know the "I have nothing to wear" feeling? How do you deal with it?

Yeeees! I know the feeling very well and sometimes even 10 minutes before I am supposed to leave for an outfit shooting, I am still laying on the floor in all my clothes and crying hahah. In that case I usually go for a "save" combination - like all black or a combination of a sweater and jeans.

If you could keep only 10 items in your closet, which ones would you keep?

It is hard to pick just 10, but if I could really keep only 10 items, those would be probably: a pair of skinny jeans, leather jacket, a turtle neck, a white shirt, black blazer, striped shirt, black pumps, my Chanel Flap bag, watch and a pair of sunglasses.


BLOG

Do people recognize you on the streets?

Yes! And it still feels a little crazy to me! But I feel really happy everytime someone asks for a picture or just comes to say hi!

How do you manage all of your activities? (blog/university/traveling/friends)

To be perfectly honest - it's really really really hard to manage it all. I study International Business, which is not the easiest thing to study, and I need a lot of time for my blog activities, shootings and meetings. I always say that it's all about planning. You need to set your "writing hours", "shooting hours" or "studying hours" in order to manage it all. It's not easy, but you'll always find time for something you're passionate about.

How much time do you need to work on your blog/Instagram?

I work on my Instagram daily. I try to add 2 - 3 pictures per day. On my blog, even though I add posts "only" every second day, I still work on it every day. I need to shoot one day in order to make a post the next one, I answer comments, make postings on other social media, like Facebook or Twitter and also answer all the emails. 

Would you ever start up a Youtube channel?

Yes! Actually I was thinking about starting my own Youtube channel, however I feel really busy at the moment and cannot imagine to add Youtube to all of this. Also I was struggling a little with the concept and language since I have a lot of foreign followers (tips? opinions?)

Have you got any advice for starting bloggers?

My advice, to anyone who wants to start a blog, is: Just be yourself and do it for the right reasons - and by that I mean: Do it because you're passionate about it. Do it because you love shooting. Do it because you'll give your whole heart in it! Because if you're start blogging just to make money, I can guarantee you that you will give up after a couple of months.


TRAVELING

What countries have you been to?

I've already been to 24 countries and those are: Aruba, Austria, Belgium, Croatia, the Czech Republic (obviously), the Dominican Republic, Egypt, France, Germany, Guadeloupe, Haiti, Hungary, Jamaica, Italy, Mexico, the Netherlands, Poland, Slovakia, Spain, Sweden, Turkey, the UK (London, Cardiff), the USA (NYC, Florida) and the UAE (Dubai).

What's your favourite place to visit?

- Cities: New York (big love!), Paris and London
- Beaches: Mexico, Guadeloupe
- Skying: Italy



Have you got any planned trips for this year?

Yes, I do! I am going to Milan for Fashion Week in February, in March to Rome and Dubai and then I am planning on going to New York in Mai and LA in August! I might also visit Paris again for AW Fashion Week and Miami with my parents.

Which countries/cities would you like to visit?

I am still dreaming about getting to Maldives/Bora Bora/Mauritius.




FOOD/WORKOUT

What's your favourite food?

I am a big breakfast lover, so for breakfast I love having eggs with avocado, tomatoes and some cottage cheese. For regular meals I usually go for salads, which I really love! Especially the ones with goat cheese or shrimps. I also love sushi and fish in general (salmon the most).

Are you on a diet?

I wouldn't call it a diet, but there are some meals I don't eat. Or better to say - cannot eat. As you might know, I am gluten intolerant, which means I am not allowed to eat any bread, pizza, pasta, etc. Added to that I cut out meat (I eat only fish meat) and I also don't consume lactosis. But besides that, I eat everything! 


What's your favourite dessert?

Is that even a real question? MACAROONS!! Vanilla or coconut ones. Yum!

Do you workout?

I used to workout a lot, especially legs-workout, a lot when I was in high school. Now I don't have time anymore to workout, so I try at least to walk as much as I can.


O MNĚ


Kolik ti vlastně je?

Je mi 19 let a 11.června mi bude 20!

Kolik měříš a vážíš?

Měřím zhruba 175 cm. Svojí váhu nevím, už několik let se nevážím - ale tipuji něco mezi 50 a 55kg.

Kde bydlíš?

Bydlím napůl v ČR, napůl v Německu. Rodiče bydlí v ČR, kde jsem i vyrůstala a beru to i jako "můj domov", kam se na víkend vracím. Jelikož ale studuji v Německu, tak tam i přes týden, kdy mám školu, bydlím - mám pronajatý byt, ve kterém bydlím sama.

Jak si se dostala ke studiu v Německu?

Ve 12 letech jsem odešla na česko-německé gymnázium do Německa, kde jsem také bydlela na internátě. Na víkendy jsem jezdila zpátky do Čech, za rodinou. Na gymnáziu jsem strávila 6 let a po maturitě jsem nastoupila v Německu i na vysokou.

Co studuješ teď?

Teď studuji International Business.

Kde plánuješ mít zahraniční praxi?

Svojí zahraniční praxi plánuji mít v Čechách. Kvůli blogu si nemůžu dovolit odjet napůl roku někam a být bez fotek. Navíc sama často cestuji ve svém volném čase, takže mě ani nemrzí, že se nikam nepodívám.



Máš přítele? (Ukážeš nám ho?)

Přítele mám pár měsíců a jelikož ještě spolu nemáme žádnou (použitelnou) fotku, tak Vám ho představit nemůžu. Ale až nějakou mít budeme, tak se o ní uričtě podělím.

Čím se živíš?

Živí mě blog a Instagram.

Oblíbená barva?

Opravdu mám tuhle otázku brát vážně? Černá! Ráda mám ale i béžovou, šedou a baby pink.

Co děláš ve volném čase?

Jelikož se blogu věnuji hdoin denně a ještě k tomu studuji, volného času moc nemám. Když už se ale chvíle najde, tak jí ráda trávím s přáteli/přítelem/rodinou, také ráda fotím, chodím na procházky nebo jen prostě doma relaxuju.




O MÓDĚ

Od kdy se zajímáš o módu?

Já mám pocit, že sem se tak nějak vždycky o módu zajímala. Už jako malá jsem se chtěla stát módní návrhářkou a vždycky, když jsem měla volnou chvíli, jsem kreslila návrhy. Také jsem často mamce kradla Elle a tajně snila o tom, že si jednoho dne koupím Chanelku. 

Máš nějaký tip, jak našetřit na "investment" kousky?

Myslím, že jako první by si člověk měl uvědomit, co nosí nejčastěji a do čeho by tedy měl investovat. Pak je ještě důležité si uvědomit, že tyhle kousky nosí prakticky denně a vydrží mu v šatníku napořád. Ještě před několika lety jsem nakupovala převážně v H&M a Zaře, a pak měla šatník nabitý oblečením, které jsem prakticky nenosila. Od té doby si kupuji jen kousky, které vím, že unosím (nebo se o to alespoň snažím) a radši si jednou za čas koupím něco dražšího.

Tvoje 3 nejoblíbenější kabelky a proč?

- Chanel Flap Bag. Jednoznačně. Pro mě ta nejhezčí, nejklasičtější a nejnadčasovější kabelka. Hodí se na denní i večení nošení, k džímům i šatům, na párty i do divadla. A ve všech případech posune outfit na vyšší úroveň.

- Givenchy Antigona. Antigona patří k mým nejnošenějším kabelkám. Mám jí ráda nejen kvůli designu, ale hlavně i proto, že je praktická a tím pádem na denní nošení ideální.

- Saint Laurent Monogramme Bag. Dlouho jsem se rozhodovala mezi Sac De Jour a Monogramme Bag, ale vzhledem k tomu, že se do Monogramme vejde Macbook, zrcadlovka, peněženka, klíče i mobil, vyhrála jasně tato. 

    
 Jakou kabelku máš teď na svém wishlistu?

Líbí se mi třeba Faye Bag od Chloé nebo Dionysus od Gucciho. Dále přemýšlím nad koupí béžové Antigony/Mini Luggage/Sac de Jour a cross-body YSL nebo Valentino.

Jak si můžeš dovolit tolik drahých věcí?

Nemám ráda, když se někdo ptá, jak si někdo něco může finančně dovolit, kolik vydělává měsíčně nebo kde na to bere. Mně osobně to přijde neslušné a nikdy bych se na to nezeptala. Na druhou stranu ale chápu, že Vás to zajímá. Díky blogu mám opravdu dost spoluprácí a prakticky všechno oblečení, všechny boty i většinu kabelek jsem dostala díky ním. Tím ušetřím spoustu peněz a můžu si pak k tomu ještě koupit "za svoje".

Litovala jsi někdy koupě něčeho drahého?

Ano! I věci, na které šetřím půl roku a nad jejichž koupí opravdu přemýšlím, mohou někdy vést k tomu, že koupě lituji. Lituji třeba Alexy od Mulberry, kterou jsem na sobě měla jsem pár krát nebo lodiček Valentino, které mi teď přijdou moc nízké.



Znáš ten pocit, "když nemáš nic na sebe"? Jak se s tím vypořádáš?

Tenhle pocit znám moc dobře - často ještě 10 minut před odchodem ležím na zemi v oblečení a brečím,  že nemám co na sebe. V takovém případě volím něco jistého - jako je třeba all black outfit nebo kombinaci džín a roláku.

Kdyby sis mohla nechat jenom 10 věcí ze svého šatníku, které by to byly?

Je těžké jich vybrat 10, ale pokud bych si opravdu mohla nechat jen 10 věcí, byly by to tyto: kožená bunda, skinny džíny, rolák, bílá košile, černé sako, černé lodičky, Flap Bag od Chanela, hodinky a brýle.




O BLOGU

Poznávají (a zastavují) Tě lidé na ulici?

Ano! Poznávají, zastavují, občas se mnou vyfotí nebo mě jen pozdraví. A mně to pořád přijde neuvěřitelné a mám z toho ohromnou radost!

Jak to všechno stíháš?

Skloubit blog, školu, cestování, rodinu, přátele a přítele není jednoduché. Blogu věnuji několim hodin denně, škole také - všechno ale jde, když se chce a podle mě je všechno jenom o plánování. Člověk si musí naplánovat, co kdy udělá a nic neodkládat. Pak se toho dá stihout hodně.

Kolik času blogu a Instagramu věnuješ?

Na Instagram přidávám minimálně 2 - 3 fotky denně. Blogu se také věnuji denně - ikdyž články přidávám "jen" obden, i tak musím fotit, články napsat, odpovědět na komnentáře, být aktivní i na jiných sítích (jako je třeba Facebook) a odpovědět na všechny emaily.

Nepřemýšlela si o založení Youtube kanálu?

Přemýšlela a myslím, že by mě to i bavilo! Problém je ale v tom, že už teď jsem vytížená na maximum a nedovedu si představit, že bych ještě do toho všeho měla natáčet. Navíc mám i spoustů fanoušků ze zahraničí, takže si nejsem jistá, v jakém jazyce bych měla videa natáčet.

Máš nějaké tipy pro začínající blogerky?

Tip, který bych dala komukoliv, kdo si chce založit blog, je: Buď sám sebou a dělej to, že Tě to baví, že do toho dáš kus sebe a budeš na tom pracovat kdykoliv, kdy budeš mít trochu volného času.





O CESTOVÁNÍ

Jaké země jsi už navštívila?

Celkem jsem již navštívila 24 zemí - Arubu, Rakousko, Belgii, Chorvatsko, ČR, Dominikánskou Republiku, Egypt, Francii, Německo, Guadeloupe, Haiti, Maďarsko, Jamaiku, Itálii, Mexico, Holandsko, Polsko, Slovensko, Španělsko, Švédsko, Turecko, Anglii, Ameriku (NYC, Florida) and the Dubaj.

Oblíbená místa?

- města:  New York, Paříž, Londýn
- pláže: Guadeloupe, Mexico
- hory: Itálie


Plánuješ někam tenhle rok jet?

Ano, plánuji! Už mám zabookované Miláno v únoru a Řím v březnu! S rodinou bysme chtěli letět znovu do Dubaje a s kamarádkou plánujeme letět do New Yorku. Také bych se v létě chtěla podívat do LA a na podzim znovu do Paříže a možná i na Miami. Ale to ještě není jisté.

Kam by ses ještě chtěla podívat?

Nikdy jsem nebyla na Maledivách, Bora Bora nebo na ostrově Mauricius, takže tam bych jednou chtěla podívat.


O JÍDLE/CVIČENÍ

Oblíbené jídlo?

Snídaně je mým nejoblíbenějším jídlem z celého dne. Nejradši snídám míchaná vajíčka s avokádem, rajčaty a sýrem cottage. Co se "normálního" jídla týče, miluju saláty - hlavně ty s krevetami nebo kozím sýrem, také sushi a ryby.

Jseš na nějaké dietě?

Nejsem na žádné specifické dietě, ale je hodně věcí, které jsem ze svého jídelníčku škrtla. Jak asi víte, jsem intoleratní na lepek, takže se už přes 2 roky stravuji bez něho. Kromě toho nejím maso (kromě ryb a mořských plodů) a stravuji se i bez laktózy.


Oblíbený dezert?

Opravdu je tohle myšleno vážně? MAKRONKY! Jednoznačně. Hlavně vanilkové a kokosové.

Cvičíš?

Na střední jsem hodně běhala a cvičila na nohy. Teď už na to úplně nemám čas, do posilovny nechodím a doma také moc necvičím. Místo toho se snažím co nejvíc chodit pěšky a to mě udržuje v kondici.

SHARE:

50 comments

  1. Beautiful post!!! It is so nice hearing some personell stuff of you 💗 love your passion for fashion and your chic style

    X Tschok | www.thedetsirnfactory.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. This is a great Post! I loved to read every single question and answer! You have a great blog :-*


    www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  3. Na tenhle článek jsem se těšila :) Už dřív jsi slibovala takovéhle osobnější články, už asi před půl rokem, ale lepší později než nikdy :) A hlasuju každopádně pro velké ANO na přidávání videí na YouTube!!!! Co se týče jazyka tak bych zvolila napřed češtinu + titulky a pak někdy i AJ :) Myslím že titulky by zahraničním čtenářům stačily a pokud ne, tak si myslím že jsi hlavně češka a tak by bylo dobré natáčet česky :) Určitě budeš mít úspěch!!

    ReplyDelete
  4. Tak toto je omnohooooo lepsi post ako outfityyy :)

    ReplyDelete
  5. Super post!Po sushi se taky můžu utlouct a Milán v únoru ti závidím!

    ReplyDelete
  6. Díky za článek, rádi se o Tobě dozvíme víc! :) Sluší Ti to! :)

    http://kristynasplace.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Jak jsi psala o Youtube, tak mě se hrozně líbila ta "aftermovie" videa ze zahraničí. A byla bych hrozně ráda, kdybys zase nějaké takové video udělala :))

    ReplyDelete
  8. Ahoj chcela by som sa ta spytat ze raz si na instagrame vravela ze budes na konferencii blogerov v marakesi ale nezmienila si sa o tom ani v jednom z clankov o cestovani ani tu si to nespomenula. Plati to? A ak ano o co sa jedna? Vysvetlila by si nam zo? :)
    Inak velmi sa mi pavi tento post je uplne super keep goin' <3
    Anet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marrakesh jsem nezmiňovala, protože tam letím "pracovně" a asi nebudu mít moc času na poznávání okolí. Každopádně tam ale letím a na konferenci mluvit budu o blogování :)

      Delete
  9. Super článok ! Takéto "osobnejšie" články sa mi veľmi páčia a bola by som rada, keby ich je viac :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. you are awesome! congrats on all your blogging accomplishment!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. I love Q&A posts! You get to know the person who is behing a blog xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/01/shopping-guide-for-sales.html

    ReplyDelete
  12. Uprimne receno, nevim, co si mam o tomhle clanku myslet. Zvlaste o te casti, kde pises, ze sis koupila 2 drahe designerske boty, ale vsude vsudy jsi je mela jen parkrat na sobe. Promin, ale takova vec nestoji snad €30,--, to stoji o mnoho vic. Proc sis proste nekoupila, napodobeninu ze Zary. Tohle je podle me nezdvorile, to tady zminovat, ze si koupis vec treba za €3000,-- a pak ji mas jen parkrat na sobe. Proc si to vubec teda kupujes? Jenom proto, ze je to In?
    A navic, me zaujalo, ze jis pouze salaty, ale pecivo nemuzes. A vykladas, ze to vlastne neni vubec zadna dieta. A co to podle tebe je, kdyz nedostavas do tela sacharidy? Taky by sis mohla uvedomit, ze te treba ctou mladsi holky nez jsi ty a nektere te maji za vzor.
    Plus ta tvoje praxe v Cesku, nemuzes si ji udelat v Nemecku, protoze by te nikdo nevyfotil. Tady je videt, jak na skolu z vysoka kasles.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milý anonyme,

      ve článku píšu, že lituji koupě Valetino lodiček, což je jeden pár. Možná by ses měl/a zjistit, kolik boty stojí, protože 3000 to fakt neni. Ono je přirozený, že když si kupuješ víc designérských věcí, některý prostě neunosíš. Mám běhat ve Valentinách po Praze a úplně je dodělat? To si je radši vezmu jen párkrát na sebe :)
      Za druhé píšu, že miluju saláty, sushi, makronky a vajíčka, takže jenom saláty to asi nebudou :)
      A za třětí - od kdy je pro německou školu Německo zahraničím? :DDD

      Delete
    2. Barus, ale ty nejsi schopna unosit i tve designerske tasky a zas touzis po novych. A opravdu pokud si kupuji designerskou vec a setrim na ni pul roku, tak ji snad na konci nenecham lezet ve skrini..protoue jine veci, lepsi mi darovaly firmy. Ale to je nespise skoda slov. A pak, udelat si zahranicni praxi v cesku, jen kvuli blogu mi prijde docela dost zvlastni...

      Delete
    3. No tak myslím, že je moje věc, kde si udělám praxi a proč :) A to samé s kabelkami - je přece moje věc, jestli je unosím nebo ne a jestli si koupím další nebo ne :)

      Delete
    4. A prečo by si mala robiť Bára prax inde ako v Čechách? Keď má takú možnosť, tak prečo ju nevyužiť. Ja by som to využila. Okrem toho môže byť s rodinou, čo je podľa mňa veľké plus.

      A odkedy sa sacharidy nachádzajú len v pečive? :D

      Čo sa týka vynosenia vecí, tak snáď každej žene sa sem-tam podarí kúpiť niečo, po čom dlho túži a potom zistí, že to až tak veľmi nevyužije. Ak je to dizajnérska vec či čokoľvek drahšie, tak určite to štve ešte viac. Ale ju, nie teba, tak nerieš :)

      Delete
  13. Super článek, líbil se mi :)
    Já bych se tě ráda zeptala, pokud ještě můžu, co se změnilo, když jsi vysadila lepek a čím "nahrazuješ" pečivo (nebo prostě co nejčastěji během dne jíš, když nepočítám hlavní chody). Děkuji :)

    Simple living - Úkolníček: Zima 2016

    ReplyDelete
  14. Pěkný článek a rozumné odpovědi. Sympatické gesto hlavně.

    ReplyDelete
  15. Ahoj. Mam jednu otazku a ocenila bych uprimnou odpoved. Vic lidi si vsimlo, ze davas na ig fotky jedne snidane treba 3x, beres si Moet s sebou na dovolenou a paak lahev ani neotevres a ve sklenickach Moet pijes vodu (jak jsi sama jednou napsala), proc si davas marshmellows do kafe/kakaa a pak je nejis(to stejne s kafem od Sbx na skoro vsech snidanovych fotkach,psala jsi to v ddobe asku) apod.? Je to pouze, ze se jedna o podminky spoluprace? Jen to nechapu, proc si nekdo kupuje jidlo, ktere pak nesni a ma ho jen na fotku.tvoje fotky se mi libi i kdyz z nich postradam osobitost ('umela' fotka ze silvestra jak klecite na posteli) ale budiz. Z Moetu na dovolene uz ale brecim smichy :)

    Budu vdecna za odpoved a prosim, precti si po sobe clanek, mas tam hodne preklepu (cestinu nehodnotim, vim, ze bys me setrela ze studujes v DE a tolik v cz nepises).

    Predem diky za odpoved, Lucka

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky by mě na tohle všechno zajímala odpověď.. doufám Báro, že se k tomu postavíš čelem a vyjádříš se normálně ke všem těmto věcem, a ne útočně a úsečně, jako míváš ve stylu.. dost bych to ocenila a myslím, že nejsem jediná. díky

      Delete
    2. Ahoj, ne, nejedná se o spolupráci :) Chci fotky v určitém stylu. Moet nebyl můj a do skleničky si přeci můžu nalít, co chci a jenom proto, že je to sklenička Moet, do ní nemusím lít jenom Moeta, ne? :) Spíš nechápu, proč by všechno hned měla být spolupráce :D Jasně, mám hodně spoluprácí, ale přece VŠECHNO ze spolupráce není :)

      Delete
  16. Baru mně by zajímalo kdo tě pořád tak často fotí?:D outfity přidáváš pořád a pravidelně, a tak se chci zeptat jestli máš někoho stálého v Německu a taktéž i v Čechách kdo tě pravidelně fotí popřípadě kdo to je, jestli kamarádka nebo mamka? Děkuji moc za odpověd:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotí mě buď kamarádka nebo mamka, podle toho, kdo je při ruce :)

      Delete
  17. Mě by třeba zajímali nějaké tvoje tipy jak tvořit outfity apod. :) není to přímo otázka, ale spíš nápad o čem bys někdy mohla v budoucnu napsat. :)

    ReplyDelete
  18. haha, keby si sa chcela zbavit Alexy beriem :D

    ReplyDelete
  19. Jediné čomu nerozumiem je to že si písala že ješ bezlaktózové, ale cottage je zo smotany a mlieka - čiže je laktózový.. ako je to možné ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Existuje i cottage bez laktózy :) V Německu ho normálně prodávají :) Mají třeba i bezlaktózovou smetanu, sýry, omáčky, atd.

      Delete
  20. Skvelý článok. :) Nevedela som, že aj v Dráždanoch je česko-nemecké gymnázium. Ja chodím do Viedne.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  21. I enjoyed every minute (or even a second, tbh) reading your post. You're like my icon for now, haha. But having read the post, I want to raise some questions.
    1. What nationality is your boyfriend? (I know, it's really strange question, but for me you look international girl - live in two countries, travel a lot.) And how did you guys meet?
    2. When you're travelling for weeks, don't you have your classes in university? If have - don't your lecturers get angry about that?
    3. With whom are you travelling the most?
    Thanks for the answers in advance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I would like to know answers to those questions as well :) Otherwise this article was great!! Have a nice Sunday :)).

      Delete
    2. I am happy to answer all your questions!
      1. My boyfriend is German, living in the German city I study in, however he spent a lot of time in the US. We met at a birthday party of one of our friends.
      2. I don't have to physically present at my university, so they don't get angry. All the presentations are online anyways, so I can catch up on my own.
      3. I usually travel with my family or my best friend. Sometimes, when it's a press trip, I travel alone (which really sucks by the way :D). Now having a boyfriend - we plan a lot of travels together!

      Delete
  22. Super článek :) Bylo by bezva kdyby bylo osobnějších článků víc. :)
    A jinak obdivuju jak to všechno stíháš :)

    ReplyDelete
  23. Amazing post!! Thank you so much for share this!

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Love this! I've always wanted to know more about you :) thanks for doing this questions and answers

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  25. Ta fotka s tím tmavě modrým kabátem je TOP! Víc takových looků! :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    ReplyDelete
  26. Baru pěkný článek, opet jsem se pokochala krásnými fotkami! Noveho jsem se sice mit nedozvedela, ostatně tyhle veci pozornemu čtenáři neuniknou ;-)

    Jedina věc, co bych ti jako blogerka i clovek činný na sociálních sítích poradila je to, at nikde nezverejnujes fotku svého přítele. Jednak je to ochrana soukromí, za druhe nebudeš muset vysvětlovat co se stalo, kdyz se rozejdete a taky mi to občas (netvrdím ze u tebe) přijde jako detinske, chlubeni a dokazování něčeho čtenářům/okolí. Nemusis souhlasit, ale takhle to vnímám u jiných blogerek a zároveň s tim mam sama zkušenost.

    A na závěr otázka, i kdyz je to asi jasne :-) Jsi jedinacek, nemáš sourozence?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za názor. Já ale, když budu mít nějakou hezkou fotku, ať už s přítelem nebo kamarádkou, budu mít, tak se o ní budu chtít podělit. S přítelem jsem tohle rozebrala a nic proti tomu nemá :) Mě také zajímá, co se děje v životě bloggerky, co sleduji, takže si myslím, že je to ok. A když se rozejdeme, tak to budu muset vysvětlit tak či tak :D
      A sourozence nemám :)

      Delete
  27. veľmi pekne spracovaný článok, rozhodne takých píš viac :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  28. Naprosto krásný post. Upřímný. Sice tvoje články o módě čtu všechny, ale poslední dobou jsem měla spíš pocit, že se tu pořád opakují jen drahé kabelky a boty. Vyrazila jsi mi dech. Moc pěkný článek, který si myslím, zaslouží uznání nás všech. Díky ♥

    ReplyDelete
  29. Me by zajimalo jestli teda VS studujes prezencne nebo dalkove? :) fajn clanek btw.
    xoxo S

    ReplyDelete
  30. Your personality is as great as your style! I love how you incorporate travel into your blog, I've been following you for over 3 years (since 2012!) and your pictures and style keep getting better and better! I love how you still have your personal style but can incorporate trends into it, with some statement pieces from time to time. You're one of my biggest style icons because of how your instagram and blog have developed, from 2012 until now. I'd love to go to the countries you have because your travels range from cities to beaches and your travel outfits are always put together yet laid back. You also always manage to incorporate the destination into your post, without taking the attention away from your outfits. On top of all this, I love your home decor, it's like your outfits, some trends but there are lots of personal touches. Your outfits, wishlists and apartments have inspired me to buy many things, and I'm always happy to see when I have all the components to some of your outfits so on a lazy day, I can copy one and look put together. I've been in the same city as you one or two times, and I'm always on the lookout, and hopefully I'll meet you some day. I hope you continue to blog for many more years!

    ReplyDelete
  31. Super článok! Zbožňujem tvoj blog a je fajn si sem-tam niečo prečítať aj o jeho autorke :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    ReplyDelete
  32. pěkný post! Napsala jsi to hezky upřímně, alespoň z mého pohledu a to se mi líbí!:) a taky to, že i když jsi tak úspěšná, stále si chráníš svoje soukromí a nestavíš svůj úspěch právě na tom. Toho si cením.:) Ať se ti daří. :)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  33. I think you would REALLY enjoy "Everything I Need to Know I Learned at Vogue"--- a book by Maria Devaney, who worked for American Vogue. In the book she shares 1) the secrets she knew to get a job at the world's most important fashion magazine 2) what she knew to survive & flourish working in the fashion world 3) she shares important life lessons she learned at American Vogue. You can buy it now on www.Amazon.com!!!

    ReplyDelete
  34. Wow your only 19 and already this mature?! I'm really impressed and I think you will go so far because if you this young and work this hard there is only the stars. I`m so happy I found your instagram last year and I´m gonna start following your blog as well now, really like your personality :)

    ReplyDelete
  35. Hi plz can i know where did u get ur beige camel drap collar coat?? I am in loveeeeeeeeeeeeeee .....how can i get like it online ? Since i dont live in german???

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig