Monday, March 14, 2016

MILAN FASHION WEEK DIARY

DSC_0380

Oh Milan, it was great seeing you again! Today I would like to share with you some snapshot I took during my stay in Milan and my visit of the Milan Fashion Week. I am really happy that I got to see the city again, because it's been more than a year since I've been there. To me, Fashion Week in Milan is the most inspirational one - breathtaking shows, fantastic street style and great lifestyle. So here is a diary of what we did there and I hope you'll enjoy it!

Také máte místa, kam můžete jezdit pořád, a stále Vás baví a něčím překvapí? Pro mě jedno z těchto míst je Miláno, kde jsem teď byla potřetí a pořád se ho nemůžu nabažit. Dneska mám pro Vás poslední článek o Milánském Fashion Weeku - a to o tom co jsme tam dělali a na jakých přehlídkách jsme byly. Ze všech Fashion Weeků je pro mě Miláno snad tím nejinspirativnější - barevný streetstyle, dechberoucí přehlídky a skvělý lifestyle. Dneska se tedy (konečně) dozvíte něco o tom, co všechno jsme v Miláně dělaly!

REVIEW: We spent 4 nights in Milan. I had a couple of shows, but I didn't want my schedule to be that busy, because I still like to have some time to explore the city a little bit, to sit down and drink coffee and of course also to check out the stores as well. We discoreved some amazing restaurants and bars - for example the Mio Bar in Park Hyatt Milan, which is really delicious and luxurious with an amazing view of the Galeria Emanuele Vittorio. Another places with amazing view are The Globe located in the department store Coin or Il Bar at the top of La Rinascente. Of course I couldn't miss Ladurée macaroons and a coffee at the Gucci Café.

SHOWS & TRENDS: During the Fashion Week I visited severeal shows. My very fist one was Diesel, which was really modern and situated more into dark colours. They also used a lot of leather and stud and the whole collection was more rocky. On the next day I went to the Ermano Scervini show, which was really womany, with a lot of lace and fur elements. The main colours were black/dark blue, white, beige and yellow. In the evening I sat Front Row at Aigner's show, where the designer showed a lot of sheer materials and prints. The main colours in this show were black, white, beige and dark green.

NEW IN: To many people, Milan is a shopping destination. As said before, my schedule was filled with shows, shootings and meetings, so it was very hard to find some free time. When I flew there,  I knew I wanted to get myself a new bag - and so I did. I bought the amazing Le Boy bag in light beige and Chloé Faye bag in grey. In Chloé I also bought a "bagchain" - which is my initial "B".

REVIEW: V Miláně jsme strávily celkem 4 noci. Fashion Week je vždycky nabitý přehlídkami, akcemi a schůzkami, takže mám vždycky plný program. I tak se ale snažím mít jen pár přehlídek a akcí, protože se vždycky ráda podívám po městě a projdu obchody nebo si sednu do kavárny. Tentokrát jsem už několik měsíců doprředu plánovala a hledala místa, která stojí za zmínku. Jedním z nich je například Mio Bar v Park Hyattu, kde kromě vynikající jídla a skvělého servisu máte i výhled na Galerii Vittorio Emanuele. Výhled je krásný i z The Globe, restaurace umístěné v 7. patře nákupního domu Coin a z Il Bar v La Rinascente.

PŘEHLÍDKY&TRENDY: Během Fashion Weeku jsem navštívila několik přehlídek. Mojí první byl Diesel, kde jsem potkala i několik známých bkoggerek (Dulceida, Collage Vintage, etc.). Pro mě je značka Diesel spíš rockovější i ta tato přehlídka byla v rockovějším stylu - tmavé barvy, kůže a cvoky. Druhý den jsem pak byla na přehlídce Ermano Scervini, 

NEW IN: Miláno je známou nákupní destinací. Bohužel jsem ale neměla moc čas na to, abych se podívala po obchodech, takže jsem si přivezela "jen to", co jsem si plánovaně chtěla koupit - a to Le Boye v light beige a světle šedou Chloé Faye bag. Kromě Faye jsem si v Chloé ještě pořídila přívěšek na kabelku s mým iniciálem.

milan_fashion_week_aw_2016_day2_getty-207 (Copy)
milan_fashion_week_aw_2016_day2_getty-203 (Copy)
DSC_0070
DSC_0239
DSC_0465 DSC_0515 DSC_0482 milan_fashion_week_aw_2016_day4-80 (Copy) DSC_0373
DSC_0361 DSC_0310 DSC_0117
_ERM0601_20160227162200_Fotor_Collage DSC_1005 DSC_0074
DSC_0778
DSC_0981 DSC_0863

milan_fashion_week_aw_2016_day5-35 (Copy) DSC_0080 DSC_0811 DSC_0422 DSC_0274

SHARE:

14 comments

  1. Die Bilder sind super schön :-*

    ganz liebe Grüße
    Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. cool post!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ta mikina s nápisem Blair a ty třásňové věci jsou nejvíc..:-) Já se tento týden chystám do Prahy na ten Pražský týden módy, tak jsem zvědavá..:-) www.thebestyle.cz

    ReplyDelete
  4. The outfit with the skirt with the fringed was my favourite!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  5. Ahoj nehackli ti nahodou tvoj ucet na ig? (Streetstyleinspiration)
    Inak fotky su skvele:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne to napadlo kvoli tej reklame ze chloe mini drew za 3$

      Delete
  6. Great post! Beautiful pictures!!
    xo

    http://martaskripnik.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Báro, k čemu ty na ty přehlídky chodíš, když stejně nic z jejich módy nereportuješ a ještě ani neumíš napsat jejich značku? K čemu je jim taková spolupráce?

    ReplyDelete
  8. Skvělé fotky, už jsem to četla někde víckrát, ale myslím, že ti ten trip prospěl ve smyslu stylingu - skvělý!

    ReplyDelete
  9. Moc vam to s Evickou sluselo :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete
  10. Ta červená mikina je opravdu úžasná! K ní nemám slov! Park Hyatt mám také v plánu, doufám že sis ho užila! :)

    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  11. Tá červená bundička Blair je perfektná :D

    Daniela

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig